Név ormányos lajos (cucó)
Becenév Pannon Puma
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Ez most a LEGALACSONYABB SZINVONALÚ vállalkozás. Ennél lejjebb már csak a rédijó-maxi van ! Szégyen. A tulaj abból él : Azért nem mennek el a taxisok a cégtől, mert normális céghez nem veszik fel őket. Ez szerintetek normmmális ??? Viszont a kütyüsök biznisze az egeket ostromolja. ( Nem akarunk egy taxist sem bántani) Nem is tesszük. De a fogyasztóvédelem apparátusát már beindítottuk............. Gondoljatok csak bele : egy jó telefonszám NAGY DUMA és dől a pénz..............
Most ez a Rádiótaxi színvonala ? GRATULÁLOK CSABIKÁM !!!

Téma: Budapest Taxi mi is itt vagyunk!

Hozzáadva: 2009.09.02 20:56

Semmi ! Próbálja átvenni a hatalmat a setítség.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2009.09.02 20:52

Urak,Hölgyek! Erre szavazott a megvezetett ország 3 és fél éve. Ezt intelligensen tudomásul vettük. Most itt tartunk.

Téma: SZTRÁJK!

Hozzáadva: 2009.09.02 20:43

Azért ennyire ne nézzünk le senkit! Ha taxizol tudod, hogy a taxi egy kaland, napról napra. Nagyon sokan ezért nem tudjuk abbahagyni. Egyszerűen felgyülemlik bennünk az adrenalin + a vadászösztön és nekünk annyi.

Téma: Budapest Taxi mi is itt vagyunk!

Hozzáadva: 2009.09.02 20:30

Bukarest az Románia ! Bratislava (Pozsony) ma Szlovákia ! Javaslom, hogy TÖK RÉSZEGEN ne írogass mert csak saját magad járatod le. Bízunk benne, hogy a BUDAPEST TAXI -sok nem ilyenek.
Nem számít ! Jöhet bárki, csak jöjjön már és FIZESSEN ! Amire rájön, hogy átlett b@...a addigra már legalább három havi tagdíjat befizetett. Ez az, "IGAZI VÁLLALKOZÓ" vagyok ! Enyém a jövő. (remélem a su..yó taxis) /- akit persze maximálisan lenézek csak lassan nyílik ki a szeme!

Téma: Pánik hangulat a Tele5 taxi-nál?

Hozzáadva: 2009.09.02 19:59

Köszi a választ ! Gondolj bele, mi lenne ha mindenki úgy gondolkodna mint Te. Ha azon agyazol, hogy ki, miért nem vállalja fel a nevét és telefonszámát, vagy urh kódját, akkor a válaszom az, hogy: Minek ! Az anonimitás szólásszabadságot biztosít az 50 kilós kollégáknak is az "izomból taxizó" ugyanakkor RÉM szimpatikus taxisokkal szemben. Ugye érted !

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2009.09.02 19:28

Gondoljatok bele ! Aki a PAULAY utcában, vagy az Aradiban lakik nem mehet haza a kocsijával mert a homokosok vonulnak egy utcával odébb ! KELL ez nekünk. Bécsből buszokkal jönnek a BUZIK. A magyar embert meg igazoltatják, megalázzák ha a saját hazájában leüll a fűbe! Milyen ország ez ?? Remélem egyszer felelni fognak ezek az illetők a magyarság ellen elkövetett bűneikért !

Téma: "Zene butik"(kedvenc zenéid)

Hozzáadva: 2009.09.01 21:02

http://www.youtube.com/watch?v=6MRSoAZixJw HOFI - KOÓS MACSKADUETT