Név
Becenév mercedes taxi
Honlap www.hallotaxi.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Bárki bármit mond a koreai autók igenis jók és ez holtkomoly.Picassoról annyit egy éve majdnem nekem is let egy elit felszereltségü kb akkor kezdődöt ez az akció aminek keretében 1 millával olcsobb.Nekem bejött az autó szép beltér tágas külsőre sem rossz.De végül nem vettem meg.
Én rengeteg rosszat hallotam a citroenről.Computer hiba stb egyik utasom picassojába kellet cserélni a computert 400 ezer huf volt elgondolkoztató.6x6 nál beszéltem egy srácal lettis picassoja van ő azt mondta megbízható.De én félek a francia autóktól autószerelő nekem azt mondta az hülye aki fraciát vesz.Aztán kitudja eddig minden tupisról rosszat hallotam kivéve a japánokról meg a koreaikról:) Nekem a mercedes-benz világéletemben nagyszerelmem volt a csillag az eleján a gyönyörű fabetét benne szép külső az elegancia amit sugal.Gyönyörű mikor egy kereklámpás éjjel suhan világitó szabadjelzővel xenonal:)
Ha mázlid van és van vidék hamar megvan:)Kocsit haza viheted?Spanba vannak?
Attól függ mennyi a leadó a passatra mert lehet jobbna jössz ki droidként.Nem kell vizsgáztaatni se szerviz se tbt fizetni stb se lizing.
Ezt én nem tudom fölfogni ez a zóna olyan mint vmi luxus hotel.Kb itt olyanok az elvárások de nem hiszem hogy annyit is tudsz itt keresni.Ezek az új passatok amik jönnek hogy vannak? Droidok fognak rajtuk ülni?Őszintén napi hány kanyart lehet megcsinálni?Vidék van?
124 esnek sincs olyan huu de nagy lábtere bár nem is kicsi.Annyia kicsi azért nem lehet a lábtér.Egy a lényeg olyan autó kell amit lehet 8 éven át használni és lehetőleg nem áll végig szervizben.
850 ezer csak a regadó plusz minden köcsögség kb 100 ezer .Szlovákiába bezzeg nincs:( De mi egy éhes országban élünk ez van.Kint tudom hogy jót kapok stb nekem megéri.Itt egyszerüen nem találtam jót.ÚJ w211 esől mi a véleményetek?MErt nagyon bejön és 3ezer euró különbség ilyenkor már nem számít igaz az taxi kivitel.
Köszönöm bár az életbe nem lenne ilyen autóm ha nem tudnék ilyen jóáron hozzáű jutni:) de igy kb 2,8 milliomból megis van.Végülis nem rossz ár mégis csak egy mercedesről beszélünk.Ha megszívom akkor irány a chevrolet kereskedés:)
Köszönöm ,hogy ilyen rendes vagy ,de él kint rokonom Berlinben és már ráállítotam az ügyre:). Majd tolmácsol nekem.Több autót is kinéztem fölhívta nekem őket.
Én mindenkép Mercedest akarok venni.De hiába keresgélek itthon nem találok jót.Mind behozott lelakott volt taxi én meg nem fogok megvenni egy 350 ezret futott autót.Szóval jövőhónapban irány Németország.8 ezer euróból ki is jövök egy 2001 es 200 as cdivel 170 ezer km stb szép állapot.Gondolkoztam egy 2004 es w211 es bézsen is 280 ezerel csak sok rosszat hallotam róla.12 ezer euró volt.