Súlyozott átlagban közel 5 százalékkal csökkenti fuvardíjait a Zóna Taxi

2009.02.04.

Zóna taxi közlemény
A Budapest Airport Zrt. jóváhagyta a Zóna-Service Zrt. a 2009. év február hó 16. napjától bevezetésre kerülő, a Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtérről induló fuvardíjakra vonatkozó új fuvardíj rendszerét.

A fuvardíjak a két terminál közötti transzfer és az egyes zónák tekintetében egymástól eltérően, de minden viszonylatban csökkennek, a csökkenés mértéke 5,3 % és 15,0 % közötti. A fővároson kívüli fuvardíjak 4,6 %-al emelkednek.
Mindez azt jelenti, hogy a Zóna Taxi teljes súlyozott fuvardíjai a 2009. év február hó 16. napjától 4,9 %-al csökkennek.

A bevezetésre kerülő fuvardíjak a Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtérre irányuló fuvarokat nem érintik, azokat a Zóna-Service Zrt. változatlanul hagyja.


Budapest, 2009. február 4.


Zóna-Service Zrt.

 

 

 

 

 


Közlemények rovat felhasználási feltételei:

A közlemény szövegét a info@hallotaxi.hu címre küld el. Pontos névvel és egy visszahívható telefonszámmal mellékelve.
A közleményedet változtatás nélkül közöljük, amennyiben nem sérti a közerkölcsöt, és mások személyiségi jogait.
Legkésőbb a hozzánk való érkezéstől számított 24 órán belül elhelyezzük a közleményedet, az oldal közlemények rovatában.
Egyéni taxisok, érdekvédelmi szervezetek, fuvarszervező vállalkozások, taxitársaságok közleményeit mennyiségi korlát nélkül megjelentetjük. (kivéve, ha azok a saját vállalkozásuk FUVAR kapacitását reklámozzák. Ezek kereskedelmi reklámnak minősülnek)
Havonta 1 közleményt fogadunk kereskedelmi felhasználóktól. Kivételes esetben többet, erről a szerkesztőség dönt.
A hallotaxi.hu közlemények rovata nem kereskedelmi reklám felület a szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy ha egy közleményt kereskedelmi reklámnak ítél ne közölje azt. Taxisoknak nyújtott árkedvezmények nem minősülnek ennek.
A hallotaxi.hu minden felelősséget kizár a megjelenített közleményekkel kapcsolatban.