Taxisgyilkosság - Megöltek egy taxist Sopronban

2006.02.03.

Megöltek egy taxisofőrt az éjjel Sopronban - közölte Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője pénteken reggel. A taxisgyilkosságról Farkas Gábor, a soproni rendőrkapitányság vezetője egyelőre semmilyen tájékoztatást nem kívánt adni a sajtónak.

hirado.hu


9:02

A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy az 57 éves sofőrt autójában lőtték le éjjel 11 órakor a város határában. A taxisnál nem volt pénz. A rendőrség egyelőre nem ad tájékoztatást a rablógyilkosságról.

ma.hu


9:16

Szabadfi Árpád, a megyei rendőrfőkapitány elmondta: a gyilkosságot Sopron külterületén követték el, feltehetően nyereségvágyból. Az ötvenhét éves taxisofőr pénze eltűnt. A taxisgyilkosságot korábban Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője is megerősítette. (MTI)


9:30

Agyonlőttek egy taxist péntekre virradó éjszaka Sopronban - értesült a HavariaPress.

Az eddigi adatok szerint a bűncselekmény éjjel tizenegy óra körül történt, a határszéli város külterületén. A hírügynökség úgy tudja, hogy a taxis egy 57 éves férfi volt, akit a saját Mercedesében lőttek agyon.

A férfit feltehetőleg ki is rabolták, mert a helyszínelők a kocsiban nem találtak pénzt. Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság indított nyomozást, az ismeretlen támadó felkutatására.

Stop!


Elindultunk Sopronba, abban az esetben ha tomajer szaktárs tud a laptoppal kapcsolatot teremteni, itt jelentkezünk.

Csogu, tomajer, Bbetyár

Néhány fotó Sopronból

    2006. 02. 06.

Egymilliós vérdíj a taxisgyilkosok fejére 

Előzetesben a soproni taxisgyilkosok

Vádirat a soproni taxisgyilkosság ügyében

VIDEÓK