Többszörös törést szenvedett kollégánk

2008.03.02.

Titánlap a vállba
Súlyos sérüléssel járó baleset történt ma éjszaka az Erzsébet krt. és Dob utca sarkán.

Ákos 2007 októberében kezdett taxizni. Elhatározásában megingathatatlan volt, erre én magam vagyok a bizonyíték. Mindent megtettem, hogy lebeszéljem róla, de reménytelen, menthetetlen volt. Ő taxis akart lenni. Az lett…



Örömmel jött és mutogatta bérleményét és boldog volt minden fuvar után. Büszke volt arra, hogy Ő igenis taxis, sőt, Főtaxis!



Majd úgy gondolta, itt az ideje, hogy saját lábára álljon és belevágjon egy lízingbe. Ebben segítségére voltak sokan, bár ugyanannyian óvták őt ettől és kérték, még tanulja egy kicsit a szakmát.



Pont egy hete megkapta álmai autóját, egy Skoda Octavia 2.0 PD TDI Edition 100.

Ezzel még többet vállalva magára, dolgozott és dolgozott. Meg akart felelni mindenhol és mindenkinek. Mindenre szakított időt, kivéve a pihenésre.



Ennek sajnos ma éjszaka meg is lett a böjtje. A Dob utcán haladt az Erzsébet krt. felé, ahol egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt, nem adta meg az elsőbbséget az Oktogon irányából érkező Mercedes-Benz CLS 320CDI-nek.


Az ütközés következtében Ákosnak eltört a bal kulcscsontja és jobb csuklója. Csuklója sima ügy, gipsz és majd összeforr. Viszont kulcscsontját egy titán lemezzel kell kimerevíteni, mert ha ezt nem teszik meg, akkor megrövidül a válla és egész életében fájdalommal kell élnie.




A Mercedesben a hátul ülő utas sérült könnyebben, de a biztonság kedvéért a mentők őt is beszállították kivizsgálásra.



...és most majd ezek után hogyan tovább? Ez csak egy törés lesz a taxispályafutásában, vagy a végét jelenti? Még nem tudni. Ő mindenesetre már a korházi ágyán a jövőt tervezi, új autóról álmodik, elszánt...menthetetlen...


További képek itt tekinthetők meg!!!