MotorSport

Schumachert hazaengedték a kórházból

  • 2014.09.09

Az autóversenyző rehabilitációját mostantól otthonában folytatják, nyolc hónapnyi kórház, (ebből fél év mesterséges kóma) után.

Tovább

VI. MERCEDES-BENZ CLASSIC CSILLAGTÚRA

  • 2011.05.21

Az autózás 125 éves jubileumának tiszteletére több, mint hetvenöt Mercedes-Benz oldtimer kel útra Budapest és Kecskemét között.
A Mercedes-Benz magyarországi vezérképviselete - Eger, Pécs, Szeged, Zalaegerszeg és Szombathely után - idén az Alföldre vezeti a túrázókat.

Tovább

A Magyar GP születése

  • 2010.07.31

Szépségkirálynő etette Ecclestone-t
Az Állatkert előtt szeretett volna Forma-1-es pályát építtetni Bernie Ecclestone, de 1983-ban megfúrták a húzódozó magyar elvtársak. Balszerencséjükre beleszeretett Budapestbe az F1-vezér, akit a tárgyalások alatt a jugoszláv szépségkirálynő etetett az Intercontinentalban. A 25 éves Magyar Nagydíj kapcsán megkérdeztük az egykori tárgyalókat, hogy miként jött országunkba a Forma-1.
Plusz kihagyhatatlan archív videó.


szólj hozzá: Hungaroring -1986

Tovább

Készülődik a Kelet-Európai rali

  • 2008.04.20

MotorSport
Vasárnap reggel a Városligetben, a Hősök terén az ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik meg a Magyarországon és Romániában megrendezésre kerülő Közép-Európa - rali. Ez a verseny a tereprali Dakar - széria első versenye lesz, amelyik hazánkból indul. A Dakar utáni legnagyobb terepverseny jövő héten szombaton, Balatonfüreden fejeződik be.

Tovább

A Ferrari a szűkebb pályákon is bizonyítani akar

  • 2008.04.08

Sepang és Sakhir tipikus pályák
A Ferrari a malajziai és bahreini győzelme ellenére sem ragadtatja el magát, mert a csapatnál azt akarják, hogy ne csak a tipikusnak nevezhető pályákon, hanem a szűkebb aszfaltcsíkokon is jól szerepeljenek.

Tovább

Örömforrás férfiaknak

  • 2008.03.14

Nógrádi Attila [origo] 2008. 03. 14., 0:28
Vasárnap délutánig tart nyitva a Hungexpón a 7. Budapest Motorkiállítás, ahol végig lehet tapogatni és ücsörögni szinte az összes kétkerekű újdonságot, amelyek - a korábbi évek gyakorlatának megfelelően - igen dekoratív hölgyek társaságában várják az érdeklődőket.

Tovább

110 éve született Enzo Ferrari

  • 2008.02.18

Száztíz éve, 1898. február 18-án született Enzo Ferrari, a még életében legendává vált olasz autókonstruktőr.

Tovább

Raikkönen elájult az új Ferraritól

  • 2008.02.10

Kimi Raikkönen csak felsőfokú jelzőkkel tudta illetni az új Ferrarit, pedig néhány fejlesztés még hátravan az autón.
A bahreini teszteken Kimi Raikkönen pazar eredményeket ért el az új Ferrarival, már most felülmúlta a tavalyi időket, egyértelmű üzenetet küldve a konkurenciának. A gyakorlás másik résztvevőjénél, a Toyotánál nagy átlagban két másodperccel volt gyorsabb a finn pilóta, a maranellóiak azonban ennél is jobban örülnek annak, hogy a jó tempó mellett az autó megbízhatóság terén is jól teljesített.

Tovább

Csak jót akart a nézők közé hajtó raliversenyző

  • 2007.08.01

STOP.HU
A szombaton a nézők közé hajtó ralis bocsánatot kért a sérültektől. M. Sándor azért produkálta magát, hogy elnyerje a közönség különdíját. Mint elmondta, a megnyert pénzből a nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt versenyzőtársa családját akarta volna támogatni.
Foto: MTI

Tovább

Budapesten a Toyota versenykamionja

  • 2007.07.31

Remek program
Izgalmas ötlettel rukkolt elő a Panasonic Toyota Racing Team: a 2007-es F1 Magyar Nagydíj alkalmából két hazai helyszínre is elviszi kamionját, hogy az színpaddá alakítva helyszínként szolgáljon a Pit Stop Challenge kerékcsere-játékhoz. A sikeres siófoki hétvége után a csapat most Budapesten várja a Formula 1 rajongóit.

Tovább


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.01.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu