MotorSport

Schumachert hazaengedték a kórházból

  • 2014.09.09

Az autóversenyző rehabilitációját mostantól otthonában folytatják, nyolc hónapnyi kórház, (ebből fél év mesterséges kóma) után.

Tovább

VI. MERCEDES-BENZ CLASSIC CSILLAGTÚRA

  • 2011.05.21

Az autózás 125 éves jubileumának tiszteletére több, mint hetvenöt Mercedes-Benz oldtimer kel útra Budapest és Kecskemét között.
A Mercedes-Benz magyarországi vezérképviselete - Eger, Pécs, Szeged, Zalaegerszeg és Szombathely után - idén az Alföldre vezeti a túrázókat.

Tovább

A Magyar GP születése

  • 2010.07.31

Szépségkirálynő etette Ecclestone-t
Az Állatkert előtt szeretett volna Forma-1-es pályát építtetni Bernie Ecclestone, de 1983-ban megfúrták a húzódozó magyar elvtársak. Balszerencséjükre beleszeretett Budapestbe az F1-vezér, akit a tárgyalások alatt a jugoszláv szépségkirálynő etetett az Intercontinentalban. A 25 éves Magyar Nagydíj kapcsán megkérdeztük az egykori tárgyalókat, hogy miként jött országunkba a Forma-1.
Plusz kihagyhatatlan archív videó.


szólj hozzá: Hungaroring -1986

Tovább

Készülődik a Kelet-Európai rali

  • 2008.04.20

MotorSport
Vasárnap reggel a Városligetben, a Hősök terén az ünnepélyes rajtceremóniával kezdődik meg a Magyarországon és Romániában megrendezésre kerülő Közép-Európa - rali. Ez a verseny a tereprali Dakar - széria első versenye lesz, amelyik hazánkból indul. A Dakar utáni legnagyobb terepverseny jövő héten szombaton, Balatonfüreden fejeződik be.

Tovább

A Ferrari a szűkebb pályákon is bizonyítani akar

  • 2008.04.08

Sepang és Sakhir tipikus pályák
A Ferrari a malajziai és bahreini győzelme ellenére sem ragadtatja el magát, mert a csapatnál azt akarják, hogy ne csak a tipikusnak nevezhető pályákon, hanem a szűkebb aszfaltcsíkokon is jól szerepeljenek.

Tovább

Örömforrás férfiaknak

  • 2008.03.14

Nógrádi Attila [origo] 2008. 03. 14., 0:28
Vasárnap délutánig tart nyitva a Hungexpón a 7. Budapest Motorkiállítás, ahol végig lehet tapogatni és ücsörögni szinte az összes kétkerekű újdonságot, amelyek - a korábbi évek gyakorlatának megfelelően - igen dekoratív hölgyek társaságában várják az érdeklődőket.

Tovább

110 éve született Enzo Ferrari

  • 2008.02.18

Száztíz éve, 1898. február 18-án született Enzo Ferrari, a még életében legendává vált olasz autókonstruktőr.

Tovább

Raikkönen elájult az új Ferraritól

  • 2008.02.10

Kimi Raikkönen csak felsőfokú jelzőkkel tudta illetni az új Ferrarit, pedig néhány fejlesztés még hátravan az autón.
A bahreini teszteken Kimi Raikkönen pazar eredményeket ért el az új Ferrarival, már most felülmúlta a tavalyi időket, egyértelmű üzenetet küldve a konkurenciának. A gyakorlás másik résztvevőjénél, a Toyotánál nagy átlagban két másodperccel volt gyorsabb a finn pilóta, a maranellóiak azonban ennél is jobban örülnek annak, hogy a jó tempó mellett az autó megbízhatóság terén is jól teljesített.

Tovább

Csak jót akart a nézők közé hajtó raliversenyző

  • 2007.08.01

STOP.HU
A szombaton a nézők közé hajtó ralis bocsánatot kért a sérültektől. M. Sándor azért produkálta magát, hogy elnyerje a közönség különdíját. Mint elmondta, a megnyert pénzből a nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt versenyzőtársa családját akarta volna támogatni.
Foto: MTI

Tovább

Budapesten a Toyota versenykamionja

  • 2007.07.31

Remek program
Izgalmas ötlettel rukkolt elő a Panasonic Toyota Racing Team: a 2007-es F1 Magyar Nagydíj alkalmából két hazai helyszínre is elviszi kamionját, hogy az színpaddá alakítva helyszínként szolgáljon a Pit Stop Challenge kerékcsere-játékhoz. A sikeres siófoki hétvége után a csapat most Budapesten várja a Formula 1 rajongóit.

Tovább