Hozzászólások száma: 6
Ugrás a hírhez
Témakörök > Hírek fórumai > Taxis egyeztetés, avagy magad uram, ha érdekképviseleted nincs A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
cheater 2020.11.27. 08:17:34 / # 351998
tomajer neked is kéne ilyen robot elleni védelem a regisztrációnál. Mondjuk ez a bot egész érdekesen van optimalizálva, nem a leghatékonyabb helyen vadássza a kuncsaftokat. 
Lehet valakik vitáját vette alapul valamelyik alfórumban: "copjál le! nem te copjál le!"   Feltételezem ez alapján gondolhatta, hogy itt jó helyen jár.:-)
tantan131 2020.11.27. 07:20:27 / # 351997
avatar
You may really go crazy with very enjoyable and crazy top best free porn site that has adult sexual encounters in wide range of postures.mature sex stories
tomajer 2020.10.05. 06:56:13 / # 351891




Ismét találtunk egy szösszenetet a FODESZ oldalán. Elnökük állításai csak annyira hitelesek, mint amennyire Agócs úr a BKK igazgatója. Úgyhogy inkább idehozzuk nektek a teljes hangfelvételt, akit érdekel, hallgassa meg, és döntse el maga, ki mond igazat. Jelezzük, hogy amint a felvételen is hallható, minden résztvevő hozzájárult a hangfelvétel elkészítéséhez.

A hanganyagot ezen a linken találjátok meg:
https://drive.google.com/file/d/1ZfyKsZVFfgARXD5VmcwMcev7JHIzQO_T/view?usp=sharing

tomajer 2020.10.05. 06:30:12 / Módosítva / # 351890

Fuvarozók Országos Demokratikus Szövetsége - Fodesz

8 ó. " EZT KAPTUK !!! "---------- Forwarded message ---------
Feladó: Törzse Taxisok Operatív
Date: 2020. szept. 22., K, 15:27
Subject: meghívó taxis egyeztetésre
To: Horváth Pál elnök úr részére

Meghívó
Tisztelt Hölgyem/Uram!A koronavírus járvány nyomán kialakult gazdasági válság a taxis személyszállító szakmára is komoly hatással van. Ezzel minden érintett tisztában van, ám a megoldásra törekvő álláspontok sokszor eltérőek, az érintettek elbeszélnek egymás mellett. Hatékony együttműködés szükséges a megfelelő stratégia kidolgozásához, ennek érdekében szeretnénk minden érintettet tárgyalóasztalhoz ültetni.
Tisztelettel meghívjuk Önt2020. október 1-én (csütörtökön) 13.30 órai kezdettel tartandó szakmai egyeztetésünkreés megbeszélésünkre, ahol a mellékelt napirendi pontok alapján megpróbáljuk kialakítani az egységesen elfogadható és képviselendő álláspontot a taxis szakmát érintő válság kezelésére.
A megbeszélés helyszíne:Magyar Kereskedelmi és Iparkamara X. emelet – 1001.es tárgyaló nagyterem
Budapest 1054, Szabadság tér 7. A járványügyi intézkedések betartása mellett kizárólag a meghívottak vagy egy fő meghatalmazottjuk vehet részt a megbeszélésen. Kérjük, hogy részvételi szándékát e-mailben jelezze vissza, amennyiben meghatalmazottat, megbízottat küld, annak nevét adja meg számunkra. A megbeszélésen a szociális távolságtartásra és a maszk viselésére kiemelt figyelmet fordítunk.
Tisztelettel:Taxisok Operatív Törzsee-mail cím: taxisokoperativtorzse@gmail.comtelefon: +3630/5938526
Meghívottak:
- Innovációs és Technológiai Minisztérium (Palkovics László miniszter úr)
- Gazdaságvédelmi Operatív Törzs (Varga Mihály miniszter úr)
- MNB biztosítási felügyelet
- Főpolgármesteri Hivatal (Karácsony Gergely főpolgármester úr)
- Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (Parragh László elnök úr)
- Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (Nagy Elek elnök úr)
- BKK (dr. Rásó Hajnalka)- NKH (Sidó Gábor)
- Budapest Közút Zrt. (Agócs István)
- Fuvarozók Országos Demokratikus Szövetsége (Horváth Pál elnök)
- Országos Taxis Szövetség (Metál Zoltán)
- Európai Taxis Egyesület (Csertek István elnök)
- egyéni vállalkozó taxisok
Témakörök:- taxi gépjárművek életkora- járulékok csökkentése (KATA, iparűzési adó)- kötelező felelősségbiztosítás mérséklése- drosztdíjak mérséklése/elengedése, drosztok helyzetének rendezése- taxi gépjármű vizsgáztatás helyzetének rendezése- illegális személyszállítók (viber-über, stb.) elleni fellépés/hatósági ellenőrzés- egyéb, a helyzet miatt aktuális kérdések

----------------------------------------------------------------------------

Nagy örömmel mentünk el , mert olvasva a meghívottak névsorát azt gondoltuk , na végre talán megoldást találunk gondjainkra !
Aztán a következő történt !:
VARGA MIHÁLY ......NEM JÖTT EL !!
PALKOVICS LÁSZLÓ ....NEM JÖTT EL !
MNB MEGBÍZOTT ........NEM JÖTT EL !!
KARÁCSONY GERGELY ...NEM JÖTT EL !!
NAGY ELEK ...NEM JÖTT EL
Dr RÁSÓ HAJNALKA ...NEM JÖTT EL !!
METÁL ZOLTÁN ....NEM JÖTT EL !!
CSERTEK ISTVÁN ...NEM JÖTT EL !!


Így aztán a szervezőkön kívül egy osztályvezető és Agócs István BKK igazgató volt ott !
Én személyesen elvittem magammal ( engedélyt kértem rá !) Naszályi Gábort aki 20 évig volt taxis ma az EKSZ szakszervezeti alapszervezet elnöke a Magyar Szakszervezeti Szövetség tagja és a Főváros ÉRDEKEGYEZTETŐ TANÁCS tárgyalási résztvevője !
Érdemleges előre vivő dolog nem történt nem történhetett mert azok akik ebben tehetnének értünk valamit NEM JÖTTEK EL !
Azt gondolván , hogy talán az értekezlet alatt kompetencia kérdés is felvetődik Két dossziéban elvittem a TAGI LISTÁT !A felszólalásom előtt felmutattam a jelenlévőknek ( nem voltak rá kíváncsiak ) . Majd amennyit elmondhattam az általunk képviseltekről( leállítottak ) mély hallgatásba burkolóztunk , néha néha ki igazítást tettünk de értelmetlenül és érdemtelenül ! Két órás ülés után eljöttünk ! Már ott megtámadtak minket milyen jogon milyen módon kit és miért képviselünk !Mondtam a mai förmedvény ( sárga láz bejegyzés)amit egyébként kitalálója (bezárt befejezettnek tekintett )a " szőke pogácsa osztó asszonyság aki nyilván mint eddig mindig eddig is csak szart fröcskölt ránk , na azt most is megtette !
Nehezményezi miközben " TAXIS BARÁTNAK " tetszeleg , hogy SZÖVETSÉGÜNK " TÁRSADALMI SZERVEZET ! " TÁRSADALMI MUNKÁBAN , SAJÁT PÉNZEN , SAJÁT IDŐ FELHASZNÁLÁSÁVAL ÖNZETLENÜL ,INGYEN TAGDÍJ NÉLKÜL VÉGEZ ÉRDEKEGYEZTETÉST A HATÓSÁGOKKAL ! Ők nem nehezményezik , a hozzánk bejelentkezett és belépési lapjainkat aláírók szintén NEM!!Pedig két pogácsa osztás előtt megkérdeztem a hazugságokat terjesztő hölgyeményt megkérdeztem , hogy betekint -e a dossziékban meggyőződve igazság tartalmáról ..DE KÖSZI NEM ! - volt a válasz ! Mondtam bemutatom ( azért vittem oda !) de ki nem adom a kezemből mert senkitől nincs felhatalmazásom egy harmadik személynek átadni tele személyes adatokkal ! Na ma aztán kaptunk kitől ?? mitől ?? kik ŐK ?? mik ŐK ?? senki sem tudja ! Mindenesetre én magam is felvettem a telefonomra az egész gyűlést készen állok ide feltenni főleg a két inkriminált részt ahol kétszer is felajánlottam a lista bemutatását( aminek nagyobb része ide is fel van téve kép formájában !) de nem kellett !! Egyébként FOLYTATJUK immáron a régi úton és reménykedünk , hogy NASZÁLYI GÁBOR ami kérést bevisz az ÉRDEKEGYEZTETŐ FÓRUMRA meghallgatják és nagyobb részét elfogadják !Tanultunk az esetből , máskor körültekintőbbek leszünk, és nem hagyjuk magukra a minket megbízókat !

szálka 2020.10.04. 22:48:05 / # 351889
avatar
Óriási.   Mindig jönnek új hősök, akiknek, ha többre nem is, egy kis gyalázkodásra azért telik. 
tomajer 2020.10.04. 19:36:23 / # 351887

Sárgaláz:

Taxis egyeztetés, avagy magad uram, ha érdekképviseleted nincs

Ígértük, hogy jövünk egy beszámolóval, ám mivel felmerültek kérdések, pár dolognak utána kellett néznünk, hogy valóban hitelesen tudjunk tájékoztatni. No, de ne szaladjunk előre.