| Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
|---|---|
| mimóza | 2009.05.21. 13:03:36 / # 292893 |
|
Szép napot kedves kollégáim!
Miután az elmult néhány napban , némelyik hozzászólás kicsit engem is megpiszkált ha nem is közvetlenül csak épphogy mintegy tárgyként emlegetve úgy gondolom , hogy jobb ha tisztázok néhány dolgot ami a magánéletemet illeti , bár lehetséges , hogy nem tartozik senkire , de ezt valahogy szeretitek elfelejteni.
Nem tudom ,hogy ki mit gondol , miért is taxizhatom , de lehet hogy nektek újdonság amit leírok most : munkával keresem a pénzem.Ugyanazt a munkát végzem , mint ti.
Nem tart el senki épp ellenkezőleg , én támogatom anyukámat , amellett , hogy én sem vagyok valami rózsás helyzetben. Céloznék ezzel arra , hogy talán nem vagyok én senkinek a bögréje ,
a magánéletem NEM TARTOZIK A KÖZRE , MAGÁNÜGY!!!
Legyenek szívesek ennek megfelelően kezelni ezt a helyzetet , én sem turkálok más magánéletében , nem érdekelnek más szexuális szokásai , nem teszek rá megjegyzést ,sem a háta mögött ,sem a szemében.
Nem tudom ,hogy aki úgy érzi joga van a másik magánéletét belekeverni a munkába ,azt ő mire alapozza?
Megkérnék itt most mindenkit ha van rá mód , a magánéletét tartsátok tiszteletben a másiknak , nem ez a megoldás a sérelmek orvoslására . Egyebek mellett már a zaklatás , hitelrontás, becsületsértés határait is elérheti.
Köszönöm a megértést , kölcsönös tisztelettel:
1771 , Móni
|
| törölt felh. | 2009.05.21. 09:47:51 / # 292890 |
|
Na ja persze csak a két "szép" szemedért lehetsz etikás. Azt tudjuk,hogy azért valamit le is kell rakni az asztalra,hogy valaki etikás lehessen. Ugyebár az ellenőrök és időmérők már más tészta.
1ébként a lurkót már okítom hogyan kell szép csendben elvágni a damilodat:-)
Ja és a ruletten piros-feket-zöld színek vannak:-)
Előzmény: #292888 trubadur 2009.05.21. 05:45:10 |
| nonem | 2009.05.21. 08:12:06 / # 292889 |
|
Kedves macerás mecenás!Őszintén most ez jó neked?neked ez élvezet?elég perverz..én vigyáznék nehogy kiderüljön elöbb,vagy utóbb kié ezek a nemes gondolatok faragója.itt van ez bögrés dolog is..tudod van akinek bögréje van,és van akinek köcsögje.félre ne érts,nem bántani akarlak vagy piszkálni,ez a genetika fránya dolog,erről te nem tehetsz.én megértelek-:))de egészséges embereket mért piszkálsz,ezt nem értem.
Van aki autót cserél..és??van aki élvezheti a G.M jóindulatát,biztos nem azért,mert nem érdemlik meg.sajnos te mindenki ellen senkivel,ne irigykedj,hanem tegyél azért,hogy téged piszkáljanak,mert irigyek rád-:DD,mért veszel mindenkit egy kalap alá akinek kicsit-néha jobb??tegyél érte te is:-P
|
| trubadur | 2009.05.21. 05:45:10 / # 292888 |
|
Jó reggelt szasztok !!!
Tudod kedves igazságbajnok majd akkó cserélek veled eszmét,talán ha oda biggyeszted a végére a neved, vagy ne talán a códod,addig is csak 1 gerinctelen féreg leszel a monitoromon :-))
A végére reagálok neked,(Ha nem lenne a G.M. ki lennék ?) Ugyanaz aki ma S.T.,és az ilyen férgeket mint te, szoktam felfűzni a horgom végére csalinak :-))
Ahhoz I.Q bajnok nem kell 1040-nek lenni, hogy a fejed fölött legyek, alapjáraton a fejed fölött vagyok és fejedre növök, Tesó :-))
A 1040 neked valóban hatalom ? Nekem nem:-)) az én szememben más jelentése van ennek a szónak.
Tudod ez olyan mint a.... fehér-fekete....én mindig a feketére teszek ! Ezt meg te ne feledd
|
| mimóza | 2009.05.21. 01:43:37 / # 292874 |
|
Ahogy elnézem ezt a fórumot , kezdem irígyelni a süketeket és a vakokat.
|
| Tomcab | 2009.05.21. 00:59:53 / # 292878 |
|
Ha egy hajoban eveznénk akkor nem csak 0-50-ig terjedő kódokat olvasna be valamelyik nicht club ügyeletes speakerje minden hétvége után.
Előzmény: #292872 trubadur 2009.05.20. 14:24:10 |
| Tomcab | 2009.05.21. 00:53:58 / # 292887 |
|
Ez tetszik!!! még még még!!!
|
| lilazoli | 2009.05.21. 00:05:03 / # 292886 |
|
Válts nevet!!! Kéztőrésből lábadozom ,a doki 6 hétre itélt,tehát betegácsi .éppen auto csere,napok kérdése és felszerelem ! A GM jó őtlet ,holnap beis ugrok hozzá ,hogy rendezze a tagdijam!A tessviremmel miért nem szemtől szembe ?? Neki nem fáj az igazság!
|
| csogu | 2009.05.20. 22:33:53 / # 292884 |
|
Engem speciel nagyon zavar ez az általánosítás.
|
|
| az igazsag mecenasa | 2009.05.20. 21:38:38 / # 292883 |
|
Tisztelt "trubadur"!! Miert nem olvasod el rendesen amit irok!En a helyedben elbujdokolnek! A sajat csapattarsaid is utalnak mar ott bent az etikaban!Ha a libas Lajos nem visz be akkor csak egy b....................... lennel!De te is csak megelhetesi etikas vagy a többiekkel együtt.Tisztelet a kivetelnek.kb 3-an vannak!Nem tudom kinek szologatnak be a bögrevel kapcsolatban.Ha nem lenne G.M te ki lennel? Egy nagy nulla!Minel nagyobb a hatalom annal nagyobb a bukas!Ezt ne feledd!
|
| az igazsag mecenasa | 2009.05.20. 21:13:48 / # 292882 |
|
Uraim! Hat itt van ez a lila majom?Most eppen kileptel?Nem tudod a kocsidat fizetni?A G.M.nem adott kölcsön hogy betudd fizetni a tagdijadat!Az ellenörökröl annyit:mindig akkor van valtas "testvirem"ha jön azsiros fuvar!Vajon miert?Mindig ök viszik a kupikba az utasokat!Undorito!!!!!
|
| lilazoli | 2009.05.20. 21:06:39 / # 292881 |
|
HOPPPPÁ !!!!! Kiez ki ily szavakkal megsérti a kőzt ? Gratulálok minden elismerésem a tied! Ezt hivják ugy ,hogy vigyorogva kűldtek az anyámba és elis megyek :) mégegyszer gg !!!!!!
Előzmény: #292875 ébresztő 2009.05.20. 15:08:50 |
| törölt felh. | 2009.05.20. 17:23:36 / # 292879 |
|
Ez mind szép és jó. Csak akkor miért nem a csak ide megyünk fuvart fogja kézen. Miért mindenki csak arról beszél,hogy csak akkor ők az elsők ha nem magyarul szólal meg a kedves. Csak csak csak. Csak miért állok én a másik a harmadik 30-40 percet treffen miközben az ellenőr urak viszik a fuvarokat. Nem vagyok válogatós még az 1000ft-os Perényiért is küzdők éppen úgy mint a Margit korházért. De ha már fizetek egy cégnek fuvarszervezésért akkor had élvezem,ne csak azt lássam,hogy a mélyen tisztelt ellenőr és etikás urak segítik a mi munkánkat. Na meg ugye ha a kollégák nem csak a szájúkat tépnék a droszton hanem mernék felemelni a hangúkat is akkor lehet más lenne. De mivel inkább amikor előre kerülnek kiszállnak és mélyen gazsulálnak és mosolyognak addig ez így is marad.
De majd meglátjuk az új seprű milyen lesz.
Már csak 2 kell aludni.
Előzmény: #292875 ébresztő 2009.05.20. 15:08:50 |
| ébresztő | 2009.05.20. 15:08:50 / # 292875 |
|
Sziasztok! Pár gondolat mehet?
Ahogyan én látom a dolgokat az ellenőrökkel kapcsolatban:
A státuszuk olyan, hogy "se veled, se nélküled..."
A megítélésük? Köpködhetünk rájuk, hiszen ki szereti a rendőrt?
Tény, hogy vannak közöttük olyanok, akik előbb ütnek, azután kérdeznek. Némelyiknek nem nagyon kellene plénum előtt megnyilvánulni, mert ciki.
DE ETTŐL HATÉKONYAK!
Nem kell, hogy símulékonyak, választékosak legyenek. SŐT! Azért állhatunk be a drosztra, mert ők ott vannak, és gondoskodnak arról, hogy legyen hova beállnunk. Mezítlábasként én sem akarnék ujjathúzni velük.
Komolyan gondoljuk, hogy ez csak egy megállapodás kérdése? (GM és a Vizó közt)
Megnézném pld. Okoskát a Rió-droszton, ahogy odamegy az éppen helyezkedő hiénához, és azt mondja neki: ...Szia...figyu... el kellene innen állnod, mert ez itt a Főtaxi helye és hát...
Biztos, hogy lenne valaki, aki ezután felsegítené őt a földről, vagy Liberót cserélne rajta, amikor a hiéna válasza megkergette a szürkeállományát.
Szóval: IDE EZ KELL!
Ne akarjunk vaginánkkal pénzt keresni és szűzek maradni egyszerre!
Ugye nem gondolta senki, hogy ezeknek az ellenőrök munkáját, brutál-IQ-ból fakadó korrektség és tolerancia fogja jellemezni.
Próbáljunk napirendre térni felette: se velük, se nélkülük!
Válogatnak? Csipegetnek? Terelgetik az utasokat?
IGEN! Na és?! Nélkülük ott sem állhatnánk! Ha nem állhatnánk ott, és még sok szórakozóhely előtt, akkor kénytelenek lennénk rádióról dolgozni a magunk, és a drosztra be nem állók, a rádióról jelenleg dolgozók nagy-nagy örömére.
Lenyúlják a nightclubot?
Tényleg?
Szálljunk már magunkba emberek!
Neked, aki e sorokat olvasod, az elmúlt években hányan szálltak be külföldiek az autódba azzal, hogy "nájtkláb plíz"!
A rábeszélés - hogy eladod a nightclub szolgáltatását - az esetek többségében, kemény meló!
Ha megtehetnéd, hogy elsőként kommunikálj egy potenciális palimadárral, te elküldenéd?
Először BIZTOS!
Odakísérnéd a drosztelsőhöz, ajtót nyitnál, beültetnéd őket, és közölnéd a kollégával: "vidd őket a Merci-be, ott jó pénzt kapsz értük!".
És a hála? Az hol marad? Legalább egy kávé... vagy egy KÖSZMITISZOL?
Ezzel a tapasztalattal TE MIT TENNÉL ha tehetnéd?
Megkockáztatnál újabb hetvenöt pénzt? (3 fő)
Ahaaa! Tuti.
Inkább hívnád a komálóst akiről tudod, hogy visszadob a talált pénzből, jobb híján beültetnéd magadhoz, és te tennéd zsebre a jutalmat az erőfeszítéseidért.
Azért szemét az ellenőr, mert azt teszi amit te is megtennél, ha tehetnéd?
Ugyanakkor: egy ellenőr ne hívjon senkit hangulatos randira!
Elfecsérelt idő!
Viszont elkanyarodik majd előtted negyven főtaxis, hogy megnézze magának ki az a Tizenhét.
Kedves Tizenhét! Komolyan azt gondolod, hogy akinek negatív véleménye van Veled, vagy bármely ellenőrrel kapcsolatban, az majd odamegy, és jól a szemedbe mondja? Miközben "vérszagra gyűlik az éji vad"? Vagy kell az Adrenalin? Balhéra éhes népség gyűrűjében hangoskodtok majd a téren? Klasz lesz!
Persze más szitu, ha te akarod megmutatni magad... Biztos, nem tűnsz majd baleknak.
Ezzel együtt SOK SIKERT KÍVÁNOK!
...és bocshogykösz!
|
| merciman | 2009.05.20. 14:58:33 / # 292873 |
|
Hát én vauu-vauu,mert ott voltam és csak 1óra káosz volt! Nem az ellenőr tehetett róla,hogy nem lehetett bemenni.Aki nagyon akart az tudott onnan dolgozni igaz nem a drosztról ha nem az utcából ahova eltereltek mindenkit.
|
| trubadur | 2009.05.20. 14:24:10 / # 292872 |
|
Jó reggelt szasztok !!!
Furcsa ez az egész ami itt folyik,vissza olvasva az írásokat azt látom hogy,jó nagy a széthúzás köztünk.(vannak köztünk FÉRGEK).
Kritizálni a legegyszerűbb,de hogy segítsünk a másiknak, még ha az Ellenőr, ne talán Etikás.... (ááááááááá) szó sem lehet, ő azért kapja a kedvezményt, oldja meg a feladatot, ugyi ? Csak azt felejtjük el hogy, egy hajóban evezünk aztán nem kritizálni kellene a központban dolgozókat, meg az Ellenőröket,ill:Etikásokat,ha nem.........
Vissza kérdezek, mi lenne hogy ha netalán segítenénk nekik ? Ki az aki elgondolkodott már ezen ?
De most már ott tartunk,hogy a Mobiltaxi is a mi fórumunkban reklamál,és az ellenőreinket kritizálja,csak azt felejtik el,hogy a (Romkert) szórakozóhelyért mi fizetünk nem pedig a Mobiltaxi.
(19191)Na meg itt a másik,... igazgatósági tag... (AZ IGAZSÁG MECÉNÁSA) fogalma sincs mit beszél, de azért mondja.Megnyugtatom őt is meg mindenkit,nem lesz másik Vezérigazgató,nem alakít új Taxis céget,nem váltják le Máj. 31. után, nyugi:-))
A Lacit kritizáljátok, hogy mi volt a Szigeten ? Röviden, semmi,a nyitó bulik azok ilyenek mindenhol, ezen a héten már tuti nem lesz olyan (sajna...)
És a végén egy gondolat,emberek vagyunk és hibázni szoktunk, ezt fogadd el,bizonyára te sem vagy tökéletes.
Trubadur 1040
|
| vivameriva | 2009.05.20. 13:11:01 / # 292870 |
|
Te meg megnézheted az illatosítómat!
|
| vivameriva | 2009.05.20. 13:06:55 / # 292869 |
|
Hidd el nem én találtam ki! Mindenesetre elég nagy a belseje!
Előzmény: #291339 siros 2009.05.20. 12:35:06 |
| vivameriva | 2009.05.20. 13:05:28 / # 292868 |
|
Szánalmas! Mondom 5-kor Roosewelt tér aki akar jöjjön!
|
| The Road Warrior | 2009.05.20. 12:39:27 / # 291349 |
|
"illatosítóval"...
Előzmény: #291339 siros 2009.05.20. 12:35:06 |