Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
osztap 2011.05.23. 14:02:34 / # 302447
Igaz,de nem ez a cél, nincs szándék a rend teremtésre.
zona taxi 2011.05.23. 12:45:46 / # 302446
Reabusz! Illetve T Fötaxi vezetö :) A repülötéri taxizás -labdába rugás- nem érdekell. Ezért könnyü a helyzetem. De a sok korrupció, hazugság, adócsalaás, árdrágitás amit müveltek nem lesz a szönyeg alá söpörve. Szerencsére nem én állitok-csusztatok a leirt tényekkel. Ezt a jelenleg kormányzó állami-minisztériumi szervek adták irásba. Ha tetszik ha nem az utak közutak!! Az természetesen szégyen hogy a tulajdonlapokon nem szerepelnek az utak, ezzel nem dicsekednék.. Tekintettel arra hogy a Közlekedési Hatóság akár le is zárathatná az utakat. Ez is csak azt mutatja hogy a BA Zrt a magyar jogrendszer felett állónak képzeli magát. Egy biztos, a jelenlegi rablásnak amit a Fötaxi folytat a Taxis látja a kárát, és az utasok.
piszkos fred 2011.05.23. 11:11:36 / # 302445
ennek örömére gyüjtést kéne szervezni "szegény" Pityunak.A megélhetése forog kockán és Ő egy olyan "rendesSember.aki nem hiszi el kérdeze csak meg Lali sorstásunkat
reabusz 2011.05.23. 09:10:04 / # 302444
Nagyon nagy csúsztatásra alapul az egész gondolatod. A BA Zrt-nek nem kötelessége taxi drosztot kijelölnie, de megteszi , csak nem biztos hogy az tetszeni fog neked! Ez a droszt a BA Zrt vagyonkezelésében levő területen van, mely a mai napig nem került megnyitásra ( forrás : Földhivatali nyilvántartás)így magánterület. A Főtaxi marad, csak a szerződést módosítják ennek megfelelően! A sorompók felszerelésre kerülnek ( nem most), és senkinek nem lesz szüksége a Te fenyegetésed elleni Te általad nyújtott védelemre! A Főtaxi hivatalos taxis partnere marad a BA Zrt-nek, aki mindent meg fog tenni, hogy Te többet ne rúgjál itt labdába.
Lali 2011.05.23. 07:37:33 / # 302385
Ezt nevezed taxizásnak? Büszke vagy arra, hogy ki tudd többet fizetni a semmiért versenyt, megnyertétek. Az nem tűnik fel, hogy a minibusz előletek, dolgozik, és röhög rajtatok. Ja és az egész város is.

dorong 2011.05.22. 21:48:23 / # 302442
Zónás barátunknak konkrétan az fáj, hogy őket kitúrták a fortyogó bableves mellöl, s nem akarja megemészteni, hogy nem ők állnak a leveses tál mellett (max a közelében a maradékon marakodva). Ha nem a Főtaxi nyerte volna a pályázatot, hanem más cég, most abban a topicban szerepelne lázasan. Azt meg rendre elfelejti, hogy anno, ŐK hogy is kerültek a reptérre... Megértem, nehéz lehet elfogadni, hogy a citadellás perselyből nem lehet megélni mint taxi, de vége számukra az aranyéletnek. Esetleg megtanulhatná végre, mit is jelent az hogy TAXIZÁS. Mert amit ő tanult, hogy a reptérről be, majd ki, az semmivel sem több mint ami egy BKV busz vezetéséhez szükségeltetik.Igaz, ott nem lehet lehúzni a külföldieket...sem.
sullivan 2011.05.22. 21:20:32 / # 302441
Mondtam.... Egységes tarifa.... Irtózatos ellenőrzések.... Egy autó egy vállalkozó.. Azonnali engedély visszavonások és autó lefoglalások a túlszámlázásoknál.... Hamar rend lenne...

művészúr 2011.05.22. 19:17:40 / # 302440
Helyesen: írna; ( a Főtaxi "Ő" - jét vagy "Ö" - jét hagyjuk...); szerződés; automatikusan; megszűnik. ...csak így hevenyészve... Persze a "felmondani az a BA Zrt..." mondattöredékben elférne egy vessző ( , ), de ez már csak ízlés dolga. Kvízkérdés: Vajon, hová? Kössz a tippet!Majd gyakorlom az olvasást! Aztán majd rendezünk egy "én olvasok - ön ír" - versenyt...
zona taxi 2011.05.22. 18:57:29 / # 302439
Ha megtanulna olvasni akkor nem irna közhelyeket... A Fötaxi szerzödését nem kell felmondani az a BA Zrt jogosultságával autómatikusan megszünik.
művészúr 2011.05.22. 18:39:52 / # 302438
Én most megfogadom, hogy ebben a témában többé nem szólok hozzá - mivel tényleg nem érdekel a reptér a mai feltételekkel, de: Hol van az előírva, vagy bármely módon akár hol is lefektetve, hogyha netán a reptéri szolgáltatás alól felmentenék a Főtaxit, vagy szerződést bontanának vele, abban az esetben a régi ( zóna taxi ) szerződött fél ( vagy annak bármilyen "utódszervezete") fogja azt ellátni? Lehet, hogy valahol létezik ez és le vagyok maradva - mint mindig -, de ha nem, akkor miért éri meg magát közröhej tárgyának kitenni zt et - nak és itt állandóan "savazni"? Szerény ismereteim szerint a zónataxit a Főtaxi nem "kifúrta" a reptérről, hanem a ba zrt. szerződésbontása után kiírt pályázatot nyerte meg. Ha így van esetleg, akkor meg mire jó ez az egész? Állandóan ide "telepedni" és borzolni azok idegrendszerét, akik szeretnének a reptérről dolgozni. Méltatlan ez az egész...Meg unalmas is!
dorong 2011.05.22. 18:01:15 / # 302437
"Ha öszinték vagytok pontosan tudjátok legalább 15-20 Fötaxist rugtak ki árdrágitás miatt. " Nem véletlenül ex-zonás volt mind?Egy lottó ötösbe fogadnék, hogy igen. De ha már megint a Főtaxi portálján sertepeltélsz ahelyett, hogy a saját (nem létező) hiteledet - mint zonás - próbálnád menteni, kérdezem én, a nagy airport taxi, tourist taxi, zona taxi korszakában hány taxis ellen tettek feljelentést Veresék, hogy a "becsületes taxisok" hitelét mentsék? Hmmm? Jahogy egy esetben sem.... Pedig ott aztán volt árdrágítás, eltűnt fényképező gép,"nem koppant" telefon, kétszer kérjük el a transzferárat és társai....Neked igazán tudnod kéne...
művészúr 2011.05.22. 16:58:13 / # 302436
Kössz! Má' el is húztam véle...:-) Itt köszönöm szépen, nehogy válaszoljatok!!! :-))
Dodi 2011.05.22. 16:52:29 / # 302435
művészúr 2011.05.22. 16:14:11 / # 302434
Ennyi zöldséget... Azért egy helyesírási szabályzat igazán elkelne már, ha meg nem sértem!
művészúr 2011.05.22. 16:07:28 / # 302433
Kérdésem volna a Tudorokhoz forma 1 ügyben! Mivel minden sporttal kapcsolatos dolgot utálok, ezért forma 1 - et is csak vagy 10 éve láttam utoljára.Ma véletlenül beleakadtam.Szóval: Mi az, hogy (azt hiszem) "kelsz", mi az a DRS, mi az, hogy használhatja - e a szárnyát (főleg, hogy látom, rajta van a kocsin), vagy nem? Ja!És miért van a Renault autón és pilótán Infinity logo? Előre is köszönöm az okításomat!:-)

zona taxi 2011.05.22. 15:10:39 / # 302432
Igazad van! Nem mellébeszélni kell.. Árdrágítás: "Aki áruért a hatósági árnál vagy a reá nézve egyébként kötelezően megállapított árnál magasabb árat kér, köt ki vagy fogad el, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. A büntetés bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az árdrágítást üzletszerűen, bűnszövetségben, jelentős mennyiségű árura, jelentős mértékű nyereség elérése végett követik el." "Aki a bűncselekményt gondatlanságból követi el, vétség miatt pénzbüntetéssel büntetendő." (Btk. 301. §) "Árdrágítás az is, ha az áruért a tényleges minőségnél jobb minőségű áru hatósági árának megfelelő árat kérnek, kötnek ki vagy fogadnak el." (Btk. 302. §) A magasabb ár kérése mindig aktív magatartást feltételez az áru forgalmazója részéről, míg a kikötés megelőzi az ügylet megkötését, gyakorlatilag az áru felkínálásával valósul meg. Mind a kérés, mind a kikötés történhet szóban, írásban és ráutaló magatartással. Üzletszerűen követi el a bűncselekményt, aki hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése révén rendszeres haszonszerzésre törekszik. A jelentős mérték fogalmát a Btk.138/A § b) pontja kétmillió forint és ötvenmillió forint közötti összegben határozza meg. A csekély mennyiségű árura vagy csekély mértékű (10 000 forint alatti) nyereség elérése végett elkövetett árdrágítás nem bűncselekmény, hanem szabálysértés A taxizás hatósági áras, ezért csak lépni kellene de a Fönökség is tudja h Fötaxis kollege volt.. Ha öszinték vagytok pontosan tudjátok legalább 15-20 Fötaxist rugtak ki árdrágitás miatt. DE EGY ESETBEN SEM TÖRTÉNT FELJELENTÉS A CÉGRÉSZÉRÖL szönyeg alá söprik.. Ezzel a becsületes taxisok hitelét rontják. Szerintem
tudomis(kibic) 2011.05.22. 13:41:37 / # 302430
HOL VANNAK A DROIDIKÁK? :) (Star Wars Episode II.) :)
tudomis(kibic) 2011.05.22. 13:39:37 / # 302429
Téged ismeretlenül is utállak,de! Tényleg! Tegyen valaki hitelrontás,vagy fogyasztó megkárosítása címén feljelentést,és akkor kikérhetőek a felvételek! Kinek ügye? Elsősorban a vezetőségünknek,mert rontja a hírnevünket. Piros Pistinek,mert beakaszthat(?)nekünk... :) A hölgynek,aki a maradék pénzt hetekig osztogathatná a kéregető mexikóvárosi gyerekeknek. Minden taxis ügye lehetne,de amíg "gps vezérelt kormánycsavarók" hajlandóak eltartani ingyenélőket,addig ne beszéljünk taxisokról. :(
zona taxi 2011.05.22. 13:08:26 / # 302428
Kedves Mindenki és Tomajer ur! 1,)A Fövárosi Önkormányzat V. 25-i közgyülésén nincs napirenden és elöterjesztés sem semmilyen taxis kérdésben http://www.budapest.hu/engine.aspx?page=tirhidden&command=showsession&sessionid=5985 Nyilvános a napirendröl szóló elöterjesztés tessék megnézni. 2,)A repülötéri utak közutak erröl május 19-én kaptuk meg a hivatalos értesitést. Valóban folyamatban van az engedély nélkül elhelyezett táblák felülvizsgálata, Valóban folyik ezzel párhuzamosan közuti veszékyeztetés miatt nyomozás. Folyik a nyomozás a Fötaxis tender ügyében is.. Itt várhatóak még meglepetések. Van olyan tanu aki elmondta kit hogy fizettek le... De mind ez lényegtelen.. Az elszomoritó hogy semmilyen formaruha, egységes autó stb nincs jelenleg, csak a lehúzás. Önök tudom h mindenhez jobban értenek a cégvezetöknél, könyvelöknél, szakácsnál stb :) Talán felismerik hogy a minöség javitása, a jogszabályok értelmes módositása elengedhetetlen ahhoz hogy a Taxi normális megélhetést biztositson. Ma még látszik hogy Önökkel bármit megtehetnek, akkár havi 250 000Ft-t is fizetnek azért h éhen haljanak. És csodálkozunk az 50000Ft-os fuvaron.. Hazudozik a Fötaxi vezetése, a repülötéri kamera felvételeit kellene visszanézni és lejátszani a hiradóban, de gondolom pont nem müküdött...
exex 2011.05.21. 09:34:15 / # 302426
Nem véletlen nem kapkodja el. A közlekedési hatóságnál van most éppen szakértésre , hogy az odavezető út magánút, vagy közút. Akta hegyek, még ezt is szakérteni kell..
Oldalszám: 1757