Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zajos tücsök 2010.09.08. 22:00:59 / # 241547
Szerintem látták előre. A pénzügyi körök nagyon is tudtak róla mi készül,hisz miattuk robbant ki a válságnak nevezett álság. És nyugi,nekik semmilyen veszteségük nincs,nem volt mióta van ez a szenvedés a frankal. Ők éves tételekben veszik a valutát (swappok),és csak dörzsölik a kezüket hogy dől a lé. És valóban nincs itt semmilyen frank hitel. Minden forintban folyik. Csak számolás van frankban. Ez is egy csalás a sok közül. És lopcsányiék sem véletlenül tartották magasan(eu szinten kb 4-szeresen) a nemzeti banki alapkamatot. Igy elrettent mindenki a forinthiteltől,mert kifizethetetlen szinte.Ezért választotta mindenki a frankot. Tipikus trükk. Tégy egy előnytelen ajánlatot,és tegyél mellé néhány mégrosszabbat,máris kedvezőnek tünik az első. Nekem két hónapja jön egy sms minden levonásnál,hogy 5ft árfolyam kedvezményben részesültem. Érzik hogy lassan elszáll a frank,igy probálnak puhitani rajta.De sosem fogják beismerni,hogy semmilyen frank nem érint minket,mert akkor sok kérdés fölmerülne,amire nem szeretnének válaszolni;)
puccos 2010.09.08. 14:17:30 / # 241546
Nem nem mondta senki, de a bankok javára legyen irva, szerintem ők sem számitottak ekkora emelkedésre. A baj az, hogy egy fillért sem vállalnak át az árfolyamkülömbözetből. Pedig ha közösen cipelnénk a terheket, talán ők is jobban járnának. Nem lenne ennyi bebukott hitelük.
alelölülő 2010.09.08. 14:05:25 / # 241545
Volt idő, amikor még a Stromfeldet se lehetett lezárni, mert jóvátehetetlen fennakadást okoz a közlekedésben. Ma meg… Szerintem komoly szavazatmennyiségre számíthat az a főpolgármester-jelölt, aki megígéri, hogy a budapesti Duna-hidakon a jövőben csak közlekedni szabad, kocsmát nyitni, zsákbafutás, ágybavizelés- és fingóverseny jelentőségű rendezvényeket tartani nem. Persza, csak ha nem maszoppos az illető, mert akkor lfszra számíthat, nem szavazatra.

iron 2010.09.08. 13:25:27 / # 241544
Nem török pálcát, ez tény. Nekem is van... Neked mondta valaki a bankban, hogy az az "egészséges" +-10 % ,akár több is lehet? Persze, hogy nem ... De sehol nem mondták SENKI!! (se atv.hirtv, echo, stb) Ez van.
puccos 2010.09.08. 11:09:31 / # 241543
Azért ne törjél pálcát a lakosság felett. Ha az emberek tudták volna, hogy kis idő mulva ötven, nyolcvan százalékkal felmegy a hitelük, senki nem vett volna fel hitelt. Az ember egy egészséges tiz százalék plusz minuszt bekalkulál, de nem nyolcvanat. Ezzel az "aprócska" kis huzással bizonyos csoportok szép kis summát realizáltak. Én is 149ft-on vettem fel a frankot, most már 217-ben számolják el. Csak azért nem tolom nekik vissza a vasat, mert már kevés van rajta. Egyébként meg röhög rajtunk a világ hogy nem a nemzeti valutánkban vesszük fel a hiteleket. Ez tényleg vicc. Bár kiknek van Svájcban a pénzük? Na! Kiknek?
iron 2010.09.08. 09:27:19 / # 241542
Szia. Mi még nem beszéltünk. Gratulálni szeretnék ehhez a meglátásodhoz. Ez sajnos így van, volt és lesz is. Nem tudunk függetlenek lenni, mert pl kevesen vagyunk, stb Egy példát még engedj meg. István király. ( tömören: az ország egyik része "akarta", hogy keresztények legyünk, a másik nem ezt az utat választotta volna....) Direkt írtam a azt ,hogy "része" és nem harmada.... :)
iron 2010.09.08. 09:19:21 / # 241541
Elnézést, hogy válaszolok: a lakosság a hibás. felvehette, volna ft alapon is a hitelt, de nem tette, mert jóval ez kecsegtetőbb. Természetesen az is hibás (!), aki ezt megengedte. Igen a coci kormány. Viszont, akkor a hihetetlenül okos vezéretek és szakmai stábja, miért nem figyelmeztetett legalább titeket?
művészúr 2010.09.08. 02:22:52 / # 241540
Amúgy, Drága Kollégám, ez az Ország - sajnos - sosem lesz független...
művészúr 2010.09.08. 02:06:11 / # 241539
10 % az azé' nem "kétharmad"... :)) Mindegy, ne rágjuk tovább; én bízom Bennük! ( helyettesítsük már be a megfelelő "alakokat" a megfelelő helyre...) - kész röhej! - lenne... :))
törölt felh. 2010.09.08. 01:58:23 / # 241538
Minden esetre nem lesz egyszerü az elmult 8 év szemetét eltakarítani.Főleg ennyi ,10%-nyi,ellendrukkerral,akinek minnél rosszabb annál jobb...
művészúr 2010.09.08. 01:54:13 / # 241537
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.” ( Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin ) - NO COMMENT!
törölt felh. 2010.09.08. 01:53:12 / # 241536
Egyébként sdsd.Szerinted azért ki a hibás,hogy a magyar lakosság az elmúlt 8 évben svájci frankban(jenben) adósodott el??Egy olyan devizában amit soha senki sem látott.Nem látott pl.a lakás vagy kocsi eladója.Sem a vevője.Sőt amikor törleszted,akkor sem látod.Sőt a fizetésedet sem chf-ben kapod.És,ha van pl. 10 ezer frank tartozásod a banknak, amit egyben ki szeretnél fizetni,azt sem teheted meg csak forintban.Szóval.Ki is engedte évekig ezeket a dolgokat...??Várom válaszod.

művészúr 2010.09.08. 01:50:24 / # 241534
Szerintem ne aggódj! A Viktor az imf - nek is "bemutatta a fügét"; van Ez olyan tökös legény, hogy ezeknek is. Bízzunk már benne, ha már nyolc évet amúgy is elvettek tőlünk a "redvás elvtársak"! Nem hülye gyerekek "Ezek", kormányoztak már; és nem is rosszul... Ha voltak is hibáik, akkorák sosem, mint ennek az eddig való tetvedék bandának. Nyugi!!!
törölt felh. 2010.09.08. 01:45:50 / # 241533
Mert a kommunistától megszabadulni nem lesz egyszerü,mert már rég nem az eszmét védi hanem a zsákmányt.A vörös pribékek (kohn bélák,rákosik,csermanekek,gyurcsányok,lendvaik)lehelete még mindig itt van közöttünk.

törölt felh. 2010.09.08. 01:40:50 / # 241532
Van egy olyan érzésem,hogy valami csúnya játék megy itt a háttérben megint.Nehogy ez az ország már talpra álljon végre és független legyen.Trianonban az ország kétharmadát rabolták el, majd a ruszkikat szabadították ránk a nagyhatalmak 45 évig.Most kamatrabszolgaságba döntötték az országot és a lakosságot.És akkor ilyen sdsd féle alakok még fröcsögnek is.Undorító.
művészúr 2010.09.08. 01:28:58 / # 241531
...meg azért azon is elmeditáltam, hogy vajon az eu. mostani perrel fenyegetése mögött mi lehet, vajon? Nem tartanám életszerűnek, hogy minden brüsszeli képviselő ennyire naprakészen figyeli a Magyar belpolitikát; különös tekintettel - indokolatlanul - simor elvtárs fizujára... Vagy ez a tahó is "bepanaszolta" az Országát?!
művészúr 2010.09.08. 01:24:32 / # 241530
Igazad van! Egyébként, le merem fogadni, hogy akik most itt száz nap után "fröcsögnek", még csak nem is maszoposok, nem is vót szadeszesek, hanem ...tudod... Nemelempésekse... :) Várjuk má' ki a végét!
törölt felh. 2010.09.08. 01:16:39 / # 241529
Egyébként meg tavaly, márc.7-én a libás alatt, 1 euróért 316 forintot kértek.Csak a mihez tartás végett...
törölt felh. 2010.09.08. 00:42:29 / # 241528
Vajon simor ,az mszp egyik utolsó bástyája miért ül karbatett kézzel??Havi 8 millióért csinálhatna végre valamit ez a vörös offshore lovag...Vagy minnél rosszabb annál jobb,gondolják a vörös pribékek...??
zajos tücsök 2010.09.07. 23:34:45 / # 241527
Te is köcsögölsz velem:P Különben,nem. Nem ezért szavaztak rá. Én sem. És nem jó látni ilyen képeket. De vedd figyelembe a realitásokat is kérlek. Mit gondolsz,milyen erős háló épült ki 20 év alatt? Főleg az utóbbi 8 évben. Még nem az az idő van,amikor figyelmen kivül lehet hagyni őket... Különben oda a stabilitás minden téren.
Oldalszám: 1785