Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nagyonkedves 2010.10.13. 22:11:32 / # 242089
hááát...ahogy vesszük :))) "A hvg.hu azt kérdezte Budapest újdonsült vezetőjétől: tekintettel arra, hogy napokkal az önkormányzati választás előtt igen pozitívan beszélt Atkári János volt pénzügyi főpolgármester-helyettesről és arra, hogy bizonyos együttműködéstől Atkári sem zárkózott el, milyen szerepet szán Atkárinak a főváros leendő vezetésében. Tarlós úgy felelt: a fővárost illető személyi kérdésekben ő dönt, „nem pedig más”, ennek megfelelően kedden megállapodott Atkári Jánossal. A volt SZDSZ-es várospolitikusról Tarlós úgy fogalmazott: „maradéktalanul becsületes és kiváló szakember”. A volt főpolgármester-helyettesnek „semmiféle politikai vagy döntéshozó szerepe nem lesz”. Úgy folytatta: Atkári „nem azért jön a Városházára, hogy politikai filozófiákat fogalmazzon meg, hanem azért, hogy segítsen a város pénzügyeit kordában tartani”. Atkári „nem lesz az apparátus tagja” – tette hozzá Tarlós. Atkári szaktanácsadóként Budapest pénzügyi stratégiájának kidolgozásában fog közreműködni – mondta a főpolgármester.""
Bao 2010.10.13. 21:48:39 / # 242088
Igazán nevet válthatnál már... :)

egy a sok közül 2010.10.13. 21:42:21 / # 242087
Már mint az előtted szólóra gondoltam
egy a sok közül 2010.10.13. 21:41:35 / # 242086
Hagyd szegényt hisz nem tudja mit cselekszik.
Bao 2010.10.13. 21:37:52 / # 242085
szdszd, ti már megszüntetek, vagy nem jól tudom? :)

sdsd 2010.10.13. 20:13:34 / # 242084
A kormány november elsejétől 2011. december 31-ig felfüggeszti a magánnyugdíjrendszerbe jelenleg havonta 30 milliárd forint értékben folyósított összeg átutalását - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök. Az úgynevezett 2. akcióterve részleteiről hétfőn a parlamentben fog beszélni. Ez is egy bujtatott adó amit mi zemberek fizetünk. Sosem hazudó Vitya nem emel adót sőt csökkent a gazdagoknak.

sdsd 2010.10.13. 19:50:19 / # 242083
Csak az a gond hogy a vizsgálatot aláíró a mai napig nem szólalt meg. Talán nem engedik a SZENTKIRÁLY utcából mert mindent rendben talált. Mai hír: Kiengedték az igazgatót.
nagyonkedves 2010.10.13. 14:23:30 / # 242081
ááá,dehogy... ne is vitatkozzunk :) én is azon gondolkoztam hogy miért is kell állandóan valamit gyanítani... én úúúgy szeretem ám ezt a várost - jó lenne ha valaki már törődne vele egy kicsit más álmaim nincsenek is - a ti álmaitok váljanak inkább valóra! :)))
hiénakutya 2010.10.13. 14:21:21 / # 242080
Elolvastam, szerintem nem úgy lesz. (Részemről ennyi a vita, pedig az esélyeim is egyenlőek. Na, nem azért, mert elolvastam, hanem azért, mert vagy úgy lesz, vagy nem. 50-50%) :-) Egyébként hogy lehet attól félni, hogy a FIDESZ államosítani fog és ezzel párhuzamosan attól parázni, hogy kiszervezi a BKV-t? Most akkor államosítani fognak, vagy privatizálni? Döntsük már el, mitől kell fosni! :-D
hiénakutya 2010.10.13. 14:12:19 / # 242079
Nem, köszönöm szépen! Ez nagyon kedves tőled, kedves nagyonkedves, de engem Tarlós egyetlen szempontból érdekel, különös tekintettel arra, hogy már nem vagyok budapesti lakos. Azt meg a korábbiakban leírtam. Nem gondolom továbbá, hogy Demszkynél még lehet lentebb és megvárnám, hogy Tarlós mit tesz le az asztalra, mielőtt eldönteném, hogy szar főpolgármester-e, vagy sem. Ugyanakkor bevallom, hogy sikerült régi, kedves barátunk, Google segítségével egy olyan helyen is megtalálnom ezt az írást, ahova föl is bátorkodtam menni. Számomra ez nem több a korábban már jól megszokott paráztatásnál. Ha budapesti lennék, biztos bokáig fosnám magam attól, hogy Tarlós a Jobbik segítségével kibassza a városból a közművek külföldi üzemeltetőit, álmatlan éjszakáim lennének, hogy ezzel párhuzamosan kiszervezi a BKV-t és leverne a víz attól, hogy 2014-től Rogán Tóni lesz a főpolgármester. Vagy nem. De most nekem milyen vitába kellene egyenlő esélyekkel belemennem? Hogy így lesz-e, vagy sem? Erről vitatkozzak? Jó. Megteszem.
nagyonkedves 2010.10.13. 13:18:00 / # 242078
ha gondolod kinyomtatom a teljes irományt és odatűzöm a fádra szerintem két-három komótosabb látogatás alatt át tudod futni az egészet :DDD így iron is megnyugodna és te is egyenlő eséllyel indulhatnál a vitába :)))
nagyonkedves 2010.10.13. 12:56:34 / # 242077
a nagykutya nem volt hajlandó elolvasni az egészet :( én figyelmeztettem arra hogy így lemarad a finomabb részletekről :) abból a 3 részből amit kiragadtam tökéletes következtetést vont le őkutyasága :D én viszont olvastam az egészet és el is gondolkoztam rajta - elhiheted
iron 2010.10.13. 12:38:41 / # 242076
:) Igen ez így van. Viszont az un. levél esetében, most pont az történt, amivel a nagykutyák trükköznek! Kiragadás a szövegkörnyezetből! Ugyanis nem a gázolás a lényeg...hanem az egész,egyben elgondolkodtató. Ez főleg szól a Nagyonkedvesnek.
iron 2010.10.13. 12:31:06 / # 242075
Stimmel. Nem láttam itt.
hiénakutya 2010.10.13. 09:52:59 / # 242074
Jó, akkor állásfoglalást adok ki Tarlós gázolási ügyében. Csak Ironnak, csak most, csak itt. :-) Ha holnap Tarlós István beterjeszti a fővárosi közgyűlés elé, hogy Budapesten rendeletben határozzák meg a kiadható drosztengedélyek számát, és vezessenek be egységes, hatósági árat, akkor az sem érdekel, ha ezelőtt 32 és fél évvel egy komplett iskolai osztályt gázolt halálra. Ezzel éljen együtt Ő, nekem nem kell. Ha viszont ugyanez a Tarlós István majd adott esetben keresztbetesz egy ilyen indítványnak, akkor nagy valószinüséggel nem azért fogom rühelni, mert elgázolt valakit másfél évtizede. Ami pedig a zsarolhatóságot illeti... Nehéz valakit olyan dologgal zsarolni, amiről mindenki tud. Zsarolni, "fogni" valakit olyannal lehet, amiről csak Ő tud, meg én tudok. Magyarul, ha én tudom, hogy ki van az Iron nick mögött, de más nem tudja, és Iron meg fosik attól, hogy kiderüljön, ki Ő, akkor nyomást tudok gyakorolni rá. Ha viszont mindenki tudja, hogy ki az Iron, akkor hiába próbálom meg fingatni azzal, hogy ha még egyszer beír ide valamit, akkor leleplezem. Úgyhogy lehet, hogy a Tarlóst "fogják", de nem a gázolással.

nagyonkedves 2010.10.13. 09:44:27 / # 242073
háá mos méér? taxisoknak...még bonyolult is! látod milyen csönd van... épp felkészülnek belőle :D
hiénakutya 2010.10.13. 09:39:15 / # 242072
Köszönöm! És ez volna a vitaindító? Tök jó. :-D
nagyonkedves 2010.10.13. 09:30:38 / # 242071
logikai (hihi)

nagyonkedves 2010.10.13. 09:29:52 / # 242070
dehát én olyan nagyon kedves vagyok hogy tessék: "1995. július 28-án Óbudán halálra gázoltak egy gyereket. Régen volt, több mint 15 éve, de semmit nem ért meg a budapesti nagypolitika jelenéből, aki annak az esetnek a hátterét és a következményeit nem ismeri. A gázoló Tarlós István, a III. kerület akkori polgármestere, a jelenleg legesélyesebb főpolgármester-jelölt volt. A sajtó nem sokat foglalkozott az üggyel, egyedül a ma már nem létező Kurírban jelent meg egy helyszíni riport. Eszerint a sofőr nem volt ittas, és az autó nem ment gyorsan. Budapest gazdája láthatóan csak "fogott ember" (irányítható, befolyásolható személy) lehet, olyasvalaki, aki nem autonóm módon dönt százmilliárdos üzletek sorsáról. Demszky Gábor tökéletesen megfelelt ennek a szerepkörnek: nőügyei, labilis idegrendszere, alkoholizmusa és az üzleti analfabétizmussal párosuló hiúsága - ami miatt gyakran kényszerült különböző, az etikátlanság és a korrupció határán mozgó stiklikre - ideális bábbá tette a fővárost valójában irányító pénzügyi és politikai körök számára. Most, hogy a Fidesz már kormányon van, jöhet a távirányítható Tarlós, és a "bűnös", de gazdag Budapest kifosztása." kicsit nagyok így a logokai ugrások de a finomításokra már télleg nem akartam ráérni :D
hiénakutya 2010.10.13. 09:22:58 / # 242069
Dehogy, szó sincs róla! :-)
Oldalszám: 1785