Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2012.02.25. 12:05:34 / # 250119
Te melyik járásban lakó, vazze? A járásokról ismét: a kormány meghajlik a kerületek előtt? Ha a fővárosi polgármesterek ragaszkodnak ahhoz, hogy minden kerületben legyen járási hivatal, Navracsics Tibor "meghajlik" az akaratuk előttük, ám igyekszik meggyőzni őket, hogy nem ez a legjobb megoldás. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter erről a Hír TV-nek nyilatkozva beszélt, kitérve arra is, hogy nem szeretné, ha a járási hivatalokat aktív parlamenti képviselők vezetnék. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn közölte, hogy a budapesti kormánypárti képviselők, akik polgármesterek is egyben, ragaszkodnak ahhoz, hogy minden kerületben legyen járási hivatal. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter ezzel kapcsolatban a Hír TV kedd esti műsorában kifejtette: "ha a budapesti kerületi polgármesterek gyomra ezt beveszi, hogy 23 polgármesteri hivatal és 23 polgármester mellett 23 kormányhivatal és 23 kormányhivatal-vezető jöjjön létre, és ez a közigazgatás racionalizálásába az ő részükről belefér, akkor én meghajlok az ő erejük előtt. Ők pont 22-vel vannak többen, mint én". Hangsúlyozta ugyanakkor, abban bízik, sikerül meggyőznie a kerületi polgármestereket, hogy nem ez a legjobb megoldás. Hozzátette: a Budapestre tervezett hét járási körzet - amennyit a közigazgatási tárca eredetileg javasolt - nincs kőbe vésve. Kitért arra is, szeretné, ha a járási hivatalokat nem aktív országgyűlési képviselők, hanem szakemberek vezetnék. "Nem szeretném, ha elrontanánk ezt a közigazgatási reformot egyesek egyéni ambíciói vagy egyéni sértettsége miatt" - fogalmazott. Forrás: MTI.

nagyonkedves 2012.02.25. 11:48:37 / # 250117
Belátom, hogyne. :) Sőt, most ki is merészkedek a tökéletesből a valóságosba kicsit. Az iránytűmet azé viszem. :))) Szép napot Neked! :)
zajos tücsök 2012.02.25. 11:45:43 / # 250116
:)) Jó,de azért ugye belátod... Más egy tökéletes világ,és más a valóság. Álmodozni én is tudok.De az más tészta.max iránytűnek alkalmas.
nagyonkedves 2012.02.25. 11:42:45 / # 250115
Teljesen mindegy, hogy milyen brigád van, ők nem vezetnek sehová téged. Nem ők vezetnek, jobban mondva. Csodálom, hogy erre még nem jöttél rá. Én arra próbálok rávilágítani, hogy valószínűleg ha egyenként békében volnánk saját magunkkal legalább, akkor az egész társadalom jobban érezné magát. Simán elférne mindenki és jól is lakhatna így és veszekedés se volna. De persze én egy szelíd álmodozó nő vagyok, te meg egy harcias realista pasi, úgyhogy ne zsibbasszuk szegény politikai szakértőket itt tovább. :)))
zajos tücsök 2012.02.25. 11:22:24 / # 250114
kimaradt egy nem
zajos tücsök 2012.02.25. 11:21:42 / # 250113
Nem lesz sivatagod,mert szerencsére most az a brigád van,aki zsirozta oda az utunkat:P De,nem igazán értem hogy jött ehhez a témához amit leirtál És gondolj bele,ha úgy lenne ahogy szereted,hogy mindenki ott ahol akar... Ma fél afrika az éhezéstől,fél közel-kelet a háborúk,vízhiány miatt,és fél ázsia a nyomor miatt itt toporogna köztünk európában. Feltételezem,nem befolyásolná a hétköznapjaid:P
nagyonkedves 2012.02.25. 11:12:42 / # 250112
Mindenki olyan, amilyen. Én is sokáig éltem a VÉLT külső elvárások szerint, aszittem, hogy kötelező mindenkit ajnároznom, akit érek, meg ilyenek és közben tele voltam konfliktussal meg elégedetlenséggel. Aztán rájöttem, hogy úgyis mindenki magával van elfoglalva,akkor meg mit ugráljak körülöttük. Majd szólnak, ha akarnak valamit. Azóta így élek és nagy nyugi van. Tudod: élj úgy, hogy téged keressenek. Ha nem keresnek, megérdemlem és elfogadom a sivatagot is majd. Fő a nyugalom. :)
zajos tücsök 2012.02.25. 10:57:36 / # 250111
Csak nem mindenki olyan,mint amilyen Te. Ezt se felejtsd. És más a valóság,és más az elképzelt ideális világod;) Ha igy gondolkodsz,hamar kiszorulsz egy sivatagba:)
nagyonkedves 2012.02.25. 10:52:19 / # 250110
Nálam egyik se jelent semmit. Nincsenek a szótáramban. De ha arra gondolsz, hogy mi a véleményem arról, ha az országunkba más népek jönnek vendégségbe vagy ha le akarnak telepedni, akkor erre azt tudom mondani, hogy eleve hülyeségnek tartom, hogy léteznek országhatárok és mindenki éljen ott, ahol jól érzi magát és másokat sem zavar. Ha ezt én meg tudom csinálni, akkor nyilván mindenki képes lenne rá, mert nem vagyok különleges. Aki nem képes rá, azt meg úgyis ki fogja vetni magából az adott közösség, amint túllő a tűréshatáron.
zajos tücsök 2012.02.25. 10:41:51 / # 250109
Ennél egyszerübben? Hm..megprobálom. Nálad ugyanazt jelenti a vendéglátás,és a befogadás?
nagyonkedves 2012.02.25. 10:37:29 / # 250108
Ez egy hasonlat volt a te hasonlatodra. Kérdezd meg konkrétan és akkor majd konkrét választ kapsz. :)
zajos tücsök 2012.02.25. 10:34:18 / # 250107
Ügyesen kikerülted a válasz adást;)
jomeo! 2012.02.25. 10:33:35 / # 250106
Van vagy 6 nicke és saját magával vitatkozik. :-DDD
nagyonkedves 2012.02.25. 10:31:44 / # 250105
Vehetjük. Nálam teljesen kizárt mindkettő. Komolyan. Ügyesen elértem, hogy ne is akarjon jönni senki, miközben engem 100 helyen várnak tárt karokkal vendégnek. A beköltözést nem tudom, soha meg se fordult a fejemben, hogy másnál lakjak. Így is lehet csinálni. :D
zajos tücsök 2012.02.25. 10:30:34 / # 250104
Köszönöm az értékest
jomeo! 2012.02.25. 10:27:58 / # 250103
Baoka! Ha egy információhoz jutsz, mindig ellenőrizd le, vagy egy másik forrásból is erősítsd meg! Te annyi hülyeséget leírtál már erre az oldalra, hogy magától megnyílt az Agybetegek c. fórum is.
zajos tücsök 2012.02.25. 10:06:43 / # 250102
Azért ugye más dolog ha pl valaki vendégnek jön hozzád,és más ha beköltözniakarna a lakásodba. Vagy nálad ez ugyanaz? Vehetjük egy lapra a kettőt?
nagyonkedves 2012.02.25. 09:57:24 / # 250101
Cserébe :D MAGYAROK VÉLEMÉNYE A KÜLFÖLDIEKRŐL Távozz tőlünk piréz! Aki ismeri, tudja hogy Pál apostol beszéde az Aeropágoszon sok kérdést érintett igen rövid és tömör formában. Ezek egyike a különféle népek és etnikumok témája: az apostol a műveltségükre és különlegességükre büszke görögöknek kijózanító leckét adott, mert azt állította, a népek között nincs túl nagy különbség. Isten egy vérből teremtette őket. Ugyanakkor a földrajzi határokat és kereteket is megszabta, azaz "meghatározta elrendelt idejüket és lakóhelyük határait" (ApCsel 17:26). Isten tehát tud a nemzetekről, sőt ő maga is kiválasztott magának egy népet, ugyanakkor a jézusi elvek és az evangélium, benne Isten szeretetével univerzális jelenség és minden etnikumon, határon túllép. Az igazi kereszténységet a különféle vallások özönében többek között az is sikeressé tette indulásakor, hogy etnikailag elfogadó volt. Jómagam sem vagyok az a nemzetféltő nagy hazafi, mert a nagy nemzeti öntudathoz általában nem csak a saját népünk felé érzett büszkeség, hanem inkább a többiek kollektív utálata tapad. Alaphangon nem vagyunk túlságosan toleránsak a külföldről ide érkezőkkel szemben: egy 2005-ben, huszonnégy országban végzett felmérésből kiderül, Magyarország az élmezőnybe tartozik a bevándorlók elutasítása tekintetében. A felmérés egy komoly fricskát is tartalmazott: a statisztikát készítő TÁRKI kitalált egy fiktív népcsoportot pirézek névvel és a hozzájuk való viszonyról is érdeklődött az állampolgároknál. Az évek során a pirézek befogadását tekintve is nőtt a magyarok ellenszenve. Míg 2005-ben 59% volt az eredmény, 2007-re már a megkérdezettek 68%-a nyilatkozott úgy, hogy ne engedjük be őket az országba. Mivel pirézek nem léteznek, ezért a velük szembeni idegengyűlöletnek sem lehet semmi konkrét alapja - viszont jól mutatja milyen barátságos, kedves nép vagyunk. :-( Mi tehát még azokat is utáljuk, akik valójában nincsenek. Ezek után talán hozzánk is szólhatnak Pál fenti, Aeropágoszon elmondott szavai. Lehet, hogy magyarságunk büszke hangsúlyozása helyett fontosabb volna abban trenírozni magunkat, hogy elfogadóbbak legyünk más nemzetekkel szemben? írta Sytka (beszédes név! :DDD) Ennek legalább a fele persze hülyeség szerintem, de nem volt kedvem kimazsolázni. Akkor meg én volnék a nagy manipulátor! Mondjuk így is az vagyok... :D
nagyonkedves 2012.02.25. 08:27:06 / # 250100
Baokám, akik képesek ezalatt a két év alatt megduplázódni... na ők annyira szerintem nem rettegnek, sőt! tolnak le a járdáról ezerrel a kutyaszarba, akkora aurájuk van. :DDD A számvizsgáló bizottságból éppen készülök megszabadulni, mert nem illik a remek új antiszociális életformámba, hogy a közért dolgozzak ingyen. Felforgató szórólapokat meg utoljára tavaly nyomtattam, október vége felé, valami taxis demonstrációról.:DDD Az összes többit eltaláltad, szokás szerint. :)
Bao 2012.02.25. 06:39:41 / # 250088
A rettegők száma megkétszereződött, ez lemaradt házmester asszony! Nyomatod ezerrel a felforgató szórólapokat mi? :)

Oldalszám: 1785