Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2010.02.21. 00:28:21 / # 238005

törölt felh. 2010.02.21. 00:21:45 / # 238004
d209 is hasonlót mondott 2002 kampányban. "tanulják meg a magyarok,hogy a pénznek ára van" (üvözölet a fuggerektől)
Bao 2010.02.21. 00:04:08 / # 238003
bajnai: " remélem a magyarok megtanulták a leckét!" Úgy legyen! :)

törölt felh. 2010.02.20. 22:16:42 / # 238000
lacibácsi babérjaira kezd törni a vörös. Lassan ő lesz a párt kandúrja:D
törölt felh. 2010.02.20. 22:12:29 / # 237998
..nemhogy kormányozni...nemhogy programot megvalósitani.... viccpárt2
törölt felh. 2010.02.20. 22:05:35 / # 237997
Láttam délelött,leadta a duna. Csak közben az jutott eszembe, arra se voltak képesek,hogy kitöltsék a ciklust,mert most egy "szakértői" kormány van,kulcsposztokon "állitólagos" párton kivüliekkel. És az új kirakati majom most igérgeti azt,aminek ellenkezőjét csinálták eddig. (és ez is mutogat a kezeivel:D Gondolom fleto tanitgatja,hogyan látszék okosnak,határozottnak,stb:D) Aki hisz még ezeknek,annak tényleg elgurult a gyógyszere
Bao 2010.02.20. 21:55:19 / # 237996
Elkezdődött hivatalosan is az mszp kampány. Öröm volt nézni a sok boldog arcot a megnyitón. :) Visszatért a kovács laci is...
Bao 2010.02.20. 21:49:33 / # 237995
Örülök... Hmm... :)
törölt felh. 2010.02.20. 21:49:10 / # 237994
A hirtv.hu felvételeinek tanulsága szerint a volt miniszterelnök egy szombathelyi találkozón a következőket mondta: "Ha énrajtam múlna, én azt tenném, stílusban és karakterben olyan keménynek lenni, amilyen keménynek csak lehet. Stílusban és karakterben, hogy a miniszterelnök átkozza a pillanatot minden hétfő reggel, amikor tudja, hogy velünk szembe kell nézni." Az MSZP egykori bukott pártelnöke Orbán Viktornak is üzent. Azt ígérte, hogy az új Országgyűlésben folyamatosan össztűz alatt tartják majd a Fidesz elnökét. Ugye,most is az ország érdekét nézi?

Bántelki Lajos 2010.02.20. 21:43:14 / # 237993
Na de ez a tetovált duma :-))) Kezdesz nőni a szememben! Komolyan!
Bao 2010.02.20. 21:41:09 / # 237992
Ugyan már, ahogy elnézem, elég jól elboldogulsz a fórumokon :)
Bántelki Lajos 2010.02.20. 21:36:55 / # 237991
Húúúúúúúúú!! Kemény vagy! Ezt el kell tanulnom?? Hol oktatsz? :-)
törölt felh. 2010.02.20. 21:31:25 / # 237990
Nézd. Ha nem birjuk valaki képét,nem beszélgetünk vele. Én sem birom itt pár ember képét,de ugyanolyan joguk van irni,és véleményük is lehet(persze soknak elég elferdült van.Vagy tudatlanságból,vagy gyűlöletből) Ettől még nem kell lemennem kutyába. De ha valaki már személyeskedni akar,akkor illik azt fedetlen rostéllyal tenni,nem? Igy korrekt. De pl ha engem mocskol valaki,nem izgat. Önmagát minösiti. Elhiszem hogy sok feszültség van az emberekben,de talán nem kéne egymáson levezetnünk. Ha más véleményen van a másik,érvekkel vitassuk meg. Ha nem érvek jönnek,csak mocsok,akkor részemről elkönyvelve a pali.Ennyi. És tudod,hatás-ellenhatás. Ki kardot ránt...ismered De anonim módon szerintem nem kéne ilyesmi Legalábbis én ezt gondolom.
Bao 2010.02.20. 20:55:00 / # 237989
Mielőtt valami hős partizánnak éreznéd magad, elárulom, hogy már 2006-ban felfedtem magam a rádiós topikban és azóta itt , ott szerepelt már a nevem. Egyébként csínján bánj ezzel a nemes tettel, ugyanis szabályellenes és tomajer főfelügyelő nem nézi jó szemmel! Őszintén sajnálom emiatt, hogy nem fedtél fel. Teljesen fogalomzavarban vagy. Parazitának a tetovált családodat hívd inkább, akik még a vonatjegyet se fizették ki és mégis perlik most a mávot, te kis tetkós fattyú!
gumifül 2010.02.20. 19:32:23 / # 237988
És még a "Benes dekrétumokról",ami a mai napig,mint tudjuk érvényben van,nem is írtál. Látod Wanderer barátom,ezért nem jó a kollektív bűnösség elve,mindegy milyen népről,vagy népcsoportról van szó.De aki bűnös,azt meg kell büntetni!!! Az emlékmű állítás egyébként nagyon helyes.Meg kell tanítani a fiataloknak ezt is,hogy soha többé ne legyen ilyen.
wanderer 2010.02.20. 16:50:36 / # 237977
Magyarország XX. századi történelmét annyi szenvedés, annyi borzalom kísérte, hogy kevesen emlékeznek arra, miként zajlottak a kitelepítések az ötvenes években. Már a fogalom is félremagyarázó, hiszen megsemmisítési szándékkal vagoníroztak be HÁROMSZÁZEZER (!) EMBERT, 99 százalékban magyar származásút, hogy az alföldi koncentrációs táborokba hurcolják a zsidó származású magyarországi terrorvezető, Roth Manó ávósai. Majdnem HATSZÁZEZERRE (!) tehető azok száma, akik mindenüket, lakást, ingóságot, értékeket hátrahagyva menekültek a zsidó ÁVO-s vezérek bosszúja elő. Nagyon sokan éhen haltak, a táborokban uralkodó ávós terror áldozatai lettek. S míg hazánkban a zsidó holokauszt ünnepségek szinte minden napra jutnak, a köztéri és egyéb emlékművek megszámlálhatatlanul készülnek, addig Budapesten még csak most folyik egy tervpályázat elbírálása, amely emléket állít a véres Róth Manó-féle vészkorszak több mint ÖT (!) éve szerencsétlen, megkínzott magyar áldozatainak Budapesten. A túlélők általában minimálnyugdíjon tengődnek. És akkor csodálkoznak a jogvédők, miért érdektelen mára a magyarok többségének a zsidó holokauszt. Azért, mert ilyen erőszakosan és célirányosan nem lehet kényszeríteni arra a milliókat, hogy lelkiismeret-furdalásuk legyen amiatt, amihez semmi közük. A Roth-éra borzalmait, a sokadik magyar holokausztot meg nem nagyon szokták felemlegetni. Reméljük, a kompozíció avatásán az összes liberális jogvédő és tolerancia-szervezet ott térdepel majd az emlékmű előtt. A napokban lezárult a képzőművészeti tervpályázat, amelyet az emlékmű megtervezésére írtak ki. A 23 pályamű közül Széri-Varga Géza és Széri-Varga Zoltán tervét jelölték nyertesnek. Kompozíciójuk a kitelepített családok szállásául szolgáló, a pusztában magányosan álló juhhodályok, marhaistállók arányait imitáló faldarab, amelyen kivehetők a fegyencként dolgoztatott emberek körvonalai. A 4,5 méter magas emlékmű a magyar találmányú üvegbetonból készült. Az üvegbeton kiötlője, Losonczy Ábel nagyszülei egyébként 1951-től a Hortobágy-borsósi kényszermunkatábor lakói voltak. A hvg.hu-nak nyilatkozó Eötvös Péter, a Hortobágyi Kényszermunkatáborokba Elhurcoltak Egyesületének elnöke szerint a kitelepítettek sorsát kevesen ismerik. Istállókban laktak, trágyát kellett kikaparniuk a juhok után, hogy legyen hol aludniuk. Fegyveres őrök géppisztollyal őrizték őket, és azután szántóföldeken dolgoztatták őket. Az időseknek kevés esélyük volt a túlélésre. Miután 1953-ban amnesztiát kaptak, a fiatalabbak sem jutottak jobb állásokhoz, többnyire mezőgazdasági kisegítőként tengették tovább életüket. Így aztán mára a néhány száz túlélő többnyire csak minimálnyugdíjat kap, vagy még annál is kevesebbet. A Wikipedia szerint a kommunista Rákosi-rendszerben a politikailag veszélyesnek minősített rétegek (valójában a magyarérzelmű magyarok) eltávolításának egyik módja a kitelepítés volt. Ez a lakosok vagyonának elkobzását, azok „kényszerlakhelyre” történő átköltöztetését és általában mezőgazdasági jellegű munkára kényszerítését jelentette. A kitelepítések többségét 1948 és 1953 között hajtották végre. A kitelepítettek embertelen körülmények között, közművek (fűtés), szakszerű orvosi (bábaaszonyi) ellátás és fizetés nélkül éltek. A leginkább hírhedt a hortobágyi „szociális” táborrendszer és a Mátrában a recski, büntető jellegű kényszermunkatábor volt. Az összes kitelepítés közvetlenül mintegy 100-300 000 embert érinthetett, közvetetten pedig (azok, akik a hivatalos kitelepítést elkerülendő, például a budai kerületekből vagy megyeszékhelyek belvárosaiból mindenüket hátrahagyva önként költöztek el elhagyatott falusi házakba) úgy további 550 000-et - írja a Wikipedia. .

iron 2010.02.20. 16:23:40 / # 237976
...És neveket kiirni(főleg hogy az illető anonim) elég primi dolog,szerintem.... lehet, hogy igazad van.lehet. végül is csak ezt a parazitát fedtem fel. pedig sok topicost ismerek. egyébként , ha számítana, mint ember vagy taxis a véleménye és igazából idegesítene, akkor már rég kapott volna vmit.... :)
alelölülő 2010.02.20. 15:28:39 / # 237972
... hívják ...

alelölülő 2010.02.20. 15:15:39 / # 237975
Már annyiszor visszaköszön ez a cserbenhagyták a demonstráción megjelenteket. Ezt komolyan gondolod, hogy az lett volna akármelyik fideszes politikus dolga, hogy szembeszálljon a rendőrállatokkal? Egy megpróbálta igazolni magát, össze is verték.
alelölülő 2010.02.20. 15:11:57 / # 237974
Én nem ragaszkodom vitykához. Tőlem jöhet bárki, csak ne bokroslalának hívjűk, és ne maszoppos maffiózó legyen.
Oldalszám: 1785