Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
iron 2010.06.16. 08:49:41 / # 240034
Az északi boszorkányról nem tudtam. A többi stimmel. :)
iron 2010.06.16. 08:48:22 / # 240030
Egy normális ember, szerintem középen próbál maradni, de néha hol egy kicsit jobbra, hol egy kicsit balra elmehet. (alapból egy kicsit jobbra) :)) Legyen igazad, tény és való, hogy kevesebbet loptak, mert csak 4 évük volt. Ki fog derülni. Ha nem módosítják meg az alkotmányt, akkor 4 év múlva kell értékelni...
iron 2010.06.16. 08:39:20 / # 240013
Kifulladni??? :))) Arra próbáltam utalni, hogy mi váltotta ki itt, hogy egyik Magyar gyűlölje a másikat. Persze úgy se tudod megérteni,vagy nem akarod, hogy speciel én, azt szeretném, hogy tényleg "jobb" ( :) ) legyen Mo.-on, de azért próbálkozom... Egyébként most mondta a hírek, hogy akár 576 ft-tal is olcsóbb lehet a vill.számlám. Hajrá. Kezdésnek nem rossz. Még a benzint valahogy megoldaná, az jó lenne. Úgy is azt akarta annak idején ellenzékben, hogy csökkenteni kell (radikálisan!) a jövedéki adóját. A tüntetéseket meg nem mi fogjuk kezdeni.... :)
Bao 2010.06.16. 08:34:00 / # 240002
Te is fiam, Attus? :)
attus 2010.06.16. 08:11:46 / # 239948
[b]""épített gáztározót, felújított templomot, főteret, múzeumot." Plusz megmentett három macskát, egy kiskutyát, megtalált egy elveszett gyereket és legyőzte az Északi Boszorkányt."[/b]LOL!:-))))))))))))))))))))
Bao 2010.06.16. 04:17:33 / # 239348
Csendőrtörténetek A nagyapa - nevezzük innentől egy csendőrnek - 1911-ben született, 1996-ig élt. A vele töltött gyerekkorom rengeteg emléket őriz. Mindig áhítattal hallgattam történeteit, melyek nem mind a csendőrségről szóltak, hiszen azokról nem nagyon szeretett beszélni. Kisgyerekként mindig rá tudtam venni, hogy mondjon egy két jó történetet. Nyugdíjasként is tekintélyt parancsoló ember volt. Termete több volt mint két méter, súlyra meghaladta a százharminc kilogrammot. Hatalmas keze és szigorú tekintete volt. Kérdés nélkül is kinyilvánította, illetve kimutatta, hogy nem szereti a cigányságot és a szegény embereket molesztáló söpredéket, mely akár az ő fiatalsága és szolgálata alatt, akár nyugdíjas éveiben is jelen voltak. Az a megye, ahol ő nőtt fel, bőven büszkélkedhetett már akkoriban is eme társadalmi réteggel. Gyerekként eldöntötte, hogy megvédi mind magát, mind a rászoruló embereket az igazságtalanságtól és kiszolgáltatottságtól. Ezért állt csendőrnek. A csendőr évei java részét Budapesten töltötte, de több alkalommal is vezényelték vidékre. Igazak azok az Büsz állítások, hogy a csendőr egy maga képes volt az emberekre hatni. Kire rossz, kire jó ráhatással. Kedvence volt a cigányokkal szembeni intézkedés. Lopáson való tettenérés, vagy panasz alapján a delikvens felkeresése. Egy kicsit önbíráskodó volt, de a csendőrök szabályzata, illetve kézikönyve engedte is ezt. A vétkesekre bizony lecsapott. Ezt vedd szó szerint! Sosem riadt vissza a tettlegességtől. A becsületeseknek - én honpolgárnak nevezném őket - nem kellet tartani a csendőri intézkedéstől. Sőt elmondása szerint ezen hazafiakat megnyugtatta, akár a jelenléte, akár a tudat, hogy a közelbe van. Én a nyugdíjas éveibe vehettem csak részt,de bizony mikor besétáltunk a bármelyik általa ismert vendéglátó helységbe, akik ismerték, azért, akik meg nem azok a jelenléte miatt arrébb húzódtak, helyt adván neki, és kicsit csendesebben beszélgettek tovább. Az öregnek még akkor is volt tekintélye. Érték atrocitások a múltja miatt, de ezt tudta kezelni, igaz hamar eljárt a keze. Mindig büszke volt arra, hogy csendőr lehetett. Ő hitt ebbe, a számomra kicsit misztikus, a csendőrség által megteremtett, úgymond "félelmetes" világban. Nem véletlen tartott a csendőrtől az, akinek baj volt a füle mögött. Legtöbb intézkedése kocsmai verekedések, rendbontások helyreállítása, illetve mikor a szabadtéri programok véget értek, akkor neki és társainak kellett a tömeget szétoszlatni, és hazaküldeni. Akkoriban igenis haza kellett menni éjjelre, mert nem lehetett az utcákon randalírozni. Hiszen ez komoly intézkedést vont maga után. Szerette a kardlapot is lengetni. Elmondása szerint szörnyű fájdalommal járt, ha valakit utol ért ez a "csapás".Hiszen az öreg szűk szavú volt, Ha tőmondatból nem értett valaki, akkor suhintott egyet. Többet nem is kellett. Kihangsúlyozta mindig, mert én kérdeztem tőle:"papa mindenki fél tőled?", hogy aki tisztességesen él, és betartja a rendet, az csak messziről lát csendőrt. Egy szép nyár végén négy főből álló tolvaj cigány hordát ért tetten faluhelyen. A helyi néninek többször megdézsmálták a jószágait. Felásatta velük a néni kertjét, az összes trágyát összehordatta velük, pedáns rendet rakatott a nem kicsi portán. Mind ezt egyedül felügyelve. Igaz volt kísérlet az ellenállásra, de az elkövetőnek törött orral kellett dolgoznia. Természetesen ezt követően előállította őket a helyi parancsnokságon. Másnap szolgálat közbe bement a falu kocsmájába és nyomatékosan kijelentette, hogy mindenki, aki megpróbálja a becsületes magyar embert (a magyart kihangsúlyoznám, mert ő is kihangsúlyozta, ki nem állta a betolakodókat) meglopni, vagy bántalmazni, akár lelkileg, akár testileg az ő körzetében, azt követően ő a hatáskörében meg fogja azt oldani, hogy örökre eltűnjenek a falu környékéről is. Ezt az esetet ebben a faluban nem sokkal ezután hasonló követte. A csendőr tudta, ki kell látogatni a cigánysorra, mert a falubeliek tudták, hogy az elkövetők cigányok, de féltek tőlük. Papa egymaga útnak indult. Ajtók ablakok csapódtak be, megállt a leghangosabb háznál. Mint tudjuk, a legkisebb család is tíz főt számlál, itt is akadt öt érett férfi. A csendőr nem kérdezett, kardját kihúzva lépett a portálra. Szembe találkozott két vasvillás bennszülöttel:). Az első szúrást sikerült hárítania, majd visszaszúrt. Itt további támadás nem érte, de a visítozásra összeszaladt horda, elmondása szerint, kissé megijesztette. Ellenben sikerült mégis érvényesítenie tekintélyét. Azt mondta nekem, hogy a ruha és a kard, illetve az ezekbe vetett hitem megvéd minden bajtól. A faluban élő magyarok tudták, hova indult a csendőr és egy pár derék ember utána ment. Igaz nekik nem kellett már "harcolni", de megjelenésük ledöntötte a cigány virtualitást. Emelt fővel távozott és igyekezett a helyőrségre jelentést tenni. Még aznap éjjel nyolc elkövetőt zártak börtönbe. A faluba egy ideig suttogtak a háta mögött, hogy mit, azt nem tudta, de több lopás nem történt. Büszkén mesélte, minden intézkedését sikerült érvényesíteni. Eredményes embere volt a csendőrségnek, szerették felettesei, társai. Ezért több helyen is szolgálatba kérték, illetve helyezték.

Bao 2010.06.16. 03:47:19 / # 239309
Zajosom! Nagyon kerülsz mióta fidesz keménymag lettél! :)))

Bao 2010.06.16. 02:43:36 / # 239075
Érdemes nézni a parlamenti közvetítéseket néha. Nem tudom honnan veszik a bátorságot a felszólalásaikhoz? A minap a szőrnélküli d'artagnan okádott olyat, hogy...
törölt felh. 2010.06.16. 02:20:08 / # 239051
Megy hát, ez a szerencsétlen is tüntetni grécivel.Lesznek vagy százan.Az első apropó,hogy ezek a"népnyuzók"nem engedik tovább emelni a gáz árát.És amekkora szemetek,juliustól még az áram is olcsóbb lesz.Vajon a botoxos, mit érezhet most...??
zajos tücsök 2010.06.16. 02:02:02 / # 239042
Jaj. Ez most nagyon erőtlen volt. Érezted Te is... Kezdtek kifulladni,ugye?:)
Bao 2010.06.16. 01:25:31 / # 238996
A protelus féle elmebetegek a gréci féle szarháziaktól merítik az erőt. Elképesztő miket ír... :) Jók a kommentek. Mész majd gyurcsányiért tüntetni? :)

iron 2010.06.15. 22:40:57 / # 238913
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Ki kezdte a gyűlölködést ?? Nem mi mondtuk először, hogy a haza nem lehet ellenzékbe, ha nem egy bukott kiszes. :)

zajos tücsök 2010.06.15. 21:39:30 / # 240914
Nem lehet. Az idő ellenük dolgozik. Mig sinre kerül az ország,ők széthullanak. Muszáj gyülölködni. Ez a mazsom nem együttműködni akar... Nem az orszég érdeke foglalkoztatja,hanem az imádottjai süllyedése. Tényleg protelos . Most hogy nem lesz "gázáremelés",mentek tüntetni,gyútogatni? Feri valami utcai bulira hivta nemrég a baloldalt. Mész? (oersze hogy megy ,hisz agymosott;))
attus 2010.06.15. 20:32:35 / # 240021
Ügyes! Én sem vettem egyből észre. Nekem meg az nem tetszik, hogy pár hét után már negatív kritikával illeted őket, a pozitívumokat persze észre sem veszed!:-( Utálod őket, sima ügy, de nem lehetne némi időt adni, és nem rögtön uszítani???
protelos 2010.06.15. 20:24:13 / # 240012
Bocs én nem azt irtam,hogy fasiszta. Most találtam ki ezt a gyüjtőnevet ezekre a becsületes,jóérzésű,komoly gondolkodású,önzetlen,lelkileg emelkedett.nem fajgyűlölő,kiművelt fővel rendelkező,olvasott,toleráns,nem butaságokat beszélő agymosott emberekre.
protelos 2010.06.15. 20:17:03 / # 240009
Innentől már felfelé fog mozdulni a mutató. Köszönhetően a Fidesz karakteres,népnyuzó,üresfejű politikájának.A jobbik nem is számit,mert négy év múlva sehol sem lesz az LMP-vel egyetemben.Akkor már csak ki marad?Na kik?A bal és a jobboldal dicső zászlóvivő nagy pártjai.Szerintem.Ámen
attus 2010.06.15. 20:16:22 / # 240001
Csak atz nem értem, hogy aki nem emeszpés, az mind fasiszta??? Akkor aki nem jobbikos, vagy fideszes, az meg komcsi?:-) Mondjuk Bao szerint igen!:D
protelos 2010.06.15. 20:11:06 / # 239962
Sziasztok Faszisták! Most van egy kis öröm gondolom köztetek,hogy lehet valaki mással szorakozni.S nem a belterjes agymosott témáitokat megvitatni ezredszer,s mindig ugyanoda kilyukadni. Egyszóval mindenki azzal szórakozzon,mivel egy idős!:)

zajos tücsök 2010.06.15. 19:16:32 / # 239942
Na,ez is bent van végre http://index.hu/belfold/2010/06/15/az_ugyeszsegen_hallgatjak_ki_wieszt_janost/ A jövőre nézve biztató,hogy pintér bejelentette,újabb (azaz,régebben bezárt,megszüntetett)börtönök megnyitását szorgalmazza. És még csak most jönnek feriék:D sukoró,2006 rendőri veretés,kormányzati negyed,2006-os választási csalás-hamisitott mérleg,Daimler botrány,stb,stb:) Kell a hely,ez biztos;)

törölt felh. 2010.06.15. 01:21:37 / # 239485
Lehet,de én már csak családi alapon is jobboldali vagyok.Egyébként meg az elmúlt 20 év azt bizonyította,hogy egyelőre nincs helyette jobb.
Oldalszám: 1785