Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
iron 2010.08.18. 21:01:10 / # 241351
Ejej. Nem a mszp-t tartottam a megoldásnak... Mikor érted meg? Orbán fóbiám van, volt. Viszont arra nem emlékszel, hogy elsőnek gratuláltam? Majd meglátjuk, 8 év nagy idő és ha hiszed hanem, szurkolok nekik, mert Magyar vagyok. És ha, akkor még lesz rá módom, ( :) ), el fogom ismerni, hogy hülye voltam. Azt is írtam már, hogy az a különbség az én és ti nézeteink közt, hogy nálam először Magyarok vagyunk, aztán választunk. Nem összemosható!!! Kit, hogy vezetnek meg hatalom éhes emberek, az is majd el fog válni. A lájkolás meg... Pont most kérdezel, amikor eldöntöttem (pont ma !), hogy most egy 9 gyermekes jobbikos jelöltre fogok szavazni, akit ráadásul személyesen ismerek???? (Feltéve, ha tényleg elindul, mert még csak a hírt hallottam.Tudod nem ott lakom, ahol sejted..) Bao, bekaphatod. :)
iron 2010.08.18. 20:44:57 / # 241350
Nem a barátnőd akartam lenni... :)
Bao 2010.08.18. 14:32:38 / # 241349
A kedves népszabadság... :) Érdemes a kommenteket elolvasni, kevesen reménykednek már.

hiénakutya 2010.08.18. 14:22:40 / # 241348
Bár... Falkatársnak elfogadnám őket. Még rendelésre se mernétek felénk jönni. :-D

hiénakutya 2010.08.18. 14:12:27 / # 241347
Kösz, de én ezekből a figurákból ugyanúgy nem kérek!
hiénakutya 2010.08.18. 14:10:19 / # 241346
Esetleg őt?
hiénakutya 2010.08.18. 14:09:30 / # 241345
Szívesen beengednéd a kocsidba utasként?
Bao 2010.08.18. 13:57:39 / # 241344
Jó a jelöltetek! :)

Bao 2010.08.18. 13:52:02 / # 241343
Hiteltelennek tűnnek a szavaid, lévén, hogy 2010-ben is az mszp-t érezted a megoldásnak. Bárdos nem számít, nekem nem. De örömmel tölt el, ahogy a ballib oldal marakodik a pöcegödör szélén. Fura hely az az izrael, van egy pólója tomcat-nek, az áll rajta, hogy látogass el izraelbe, mielőtt ő látogatna el hozzád. Maradjunk ennyiben. Mit szólsz a lájkoláshoz? Te is míveled? :)))
hiénakutya 2010.08.18. 13:50:13 / # 241342
Ezt azért még gondold át! Nagy-Magyarország felségjelzés van az autómon, Gyurcsányt elmebetegnek tartom és soha nem szavaznék MSZP-re, LMP-re, SZDSZ-re (az mi?), meg hasonlókra. Nincs Orbán-fóbiám, sőt, kifejezetten vágyom az Orbán-diktatúrát. Tetszik, mikor Annamária nénit 9 (!) évre bebetonozzák a médiahatóság (ez se semmi) élére, és jót mulatok azon, hogy Pali bácsiból köztársasági elnök lett. Szeretném, ha betiltanák a TV2-őt, az ATV-t, meg a Klub rádiót és a még élő, biszku-féle vén komcsiktól megvonnák a nyugdíjt, meg elkoboznák a teljes vagyonukat. És még sorolhatnám. És nem érdekel azok véleménye, akik minden mögött nemzetközi zsidó összeesküvést látnak; nem fogom elitélni egy másik országnál azt, amit a sajátomtól meg éppenséggel elvárnék. Na, járunk? :-DDDDD
turul 2010.08.18. 12:58:31 / # 241341
Ismét támadtak a cigányok Komlón,csupán cigarettát akartak. CIKK ITT:http://kuruc.info/r/35/64397/ A komlói sértettnek a figyelmébe ajánlanám Charles Bronson "BOSSZÚVÁGY"című filmsorozatát,mint alap iskolai filmet. Vegyen egy stukkert és menjen "ki provokálni"az utcára és ha jönnek az orkok,akkor.......... Kép a sértettről. Hol a rendőrség???

iron 2010.08.18. 10:43:43 / # 241340
Szia. Ezért a pár sorért gratulálni szeretnék! Nagyon betaláltál. Lehet, hogy most elvesztettél pár barátodat, de egyet viszont találtál.... :)
Gyurcsányi 2010.08.17. 17:25:37 / # 241337
Remélem ez már nem. Remek dal a You tuben: http://www.youtube.com/watch?v=QUmZzx7YOQk&translated=1
zajos tücsök 2010.08.17. 14:10:02 / # 241336
nekem ez kicsit fotoshopposnak tünik.
hiénakutya 2010.08.17. 13:44:18 / # 241335
Izraelt meg, hát... nem muszáj szeretni... De titkon, legbelül kicsit irigykedve néztek rájuk. Mert Izrael pontosan úgy viselkedik, ahogyan az egy erős, önálló nemzetállamtól elvárható. Kíméletlenül, könyörtelenül, megalkuvást nem ismerve odab@sz az ellenségeinek, nem alkudozik, nem köt paktumot. Ha -teszem azt- Malina Hedvig megverése után magyar harci gépek szarrá bombáztak volna egy két szlovák lakótömböt, akkor itt ujjongtatok volna. Ha a vajdasági magyarverések után a Honvédség megszállta volna a területet, lelkesen tapsoltatok volna. Velem együtt. Beleestek abba a hibába, hogy igazságot akartok tenni. De Izrael számára csak egy igazság létezik: a sajátjuk. A saját érdekeiket nézik, azokat juttatják érvényre, bármi áron. Izrael nem Magyarország. És nem biztos, hogy őket kell, vagy lehet köpködni ezért.

hiénakutya 2010.08.17. 13:23:08 / # 241334
Hát ja. Bárdolatlan András és becses felesége, Máté Leggyengébbláncszem Krisztina a pletykák szerint évi ötvenmilliót hordtak haza a családi kasszába. Akkor valamiért nem zavarta, hogy telehazudják a képernyőt, mint ahogy az sem, hogy kedves neje, aki egyébként arra képtelen volt, hogy akár csak egyetlen mondatot is baki nélkül olvasson fel a súgógépről, pofákat vág a neki nem tetsző hírek ismertetésekor. Aztán most itten van ez a könyv és egyszeriben "kitálal"... Na, hagyjuk ezt! Ez a kedves, szimpatikus házaspár csak annyira tartozik a jó elvtársak közé, hogy anno együtt vakációztak Kubában a nem kevésbé kedves és szimpatikus Medgyessy házaspárral. Életükben egy őszinte mondat még nem hagyta el a szájukat; ha valamit mondanak, annak nagyon határozott oka és célja van. De, hogy jót is írjak: Andrisunknak azért sikerült egyszer korrekt módon viselkednie. Amikor a TV2 úgy döntött, hogy Kriszta néni mindenestés bakiparádéja nem ér meg nekik a továbbiakban havi kb. másfél milliót, és ezért kiqrták, akkor szolidaritást vállalt élete párjával, és önként távozott. Ha ugyan így történt. Nade Bárdosra hivatkozni, vele alátámasztani bármit, tőle idézni...
Gyurcsányi 2010.08.17. 12:57:10 / # 241333
Megkötözött palesztinokkal fényképeztette magát az izraeli katonakurva A Bagdad közelében levő Ábu Grájb város börtönében az amerikai megszállók által elkövetett szörnytettekről készült, s a világot bejárt fotókon föllelkesülve augusztus elején egy izraeli katonaluvnya a Facebookra kitett néhány fényképet, amelyeken egyenruhában pózol megkötözött kezű és bekötött szemű palesztin foglyok „társaságában”. A Jediot Áháronot című napilap világgá kürtölte a gyalázatos eseményt, mire a katona cenzúra levetette a fotókat a kurva Facebookjáról. Nekünk megvan a „hölgy” fotója.

törölt felh. 2010.08.16. 18:48:29 / # 241332
Izrael ! A villág !!!!!Tehát Europa.
iron 2010.08.16. 17:34:24 / # 241331
Ez már (sajnos), akkor így volt, amikor Te még a csattogó lepkédnek berregtél.... :)
iron 2010.08.16. 17:32:50 / # 241330
Igen, sokszor gondolkoztam már, hogy bocsánatot kellene kérni a fiataloktól, hogy nem csináltunk 90-ben forradalmat. Inkább megkajáltuk az szdsz programot, hogy majd "ők" számon kérik a komcsikat! Igen, az akkor tetszett, de most látni, hogy hiba volt. a Bárdos: Neked számít ez az ember? 20 évig jó volt neki és most "kitálal"? Te komolyan azt hiszed, hogy nekem ez az ember valaha is számított??? vicc.. Viszont ugye tudod, hogy ebben a 20 évben volt 4 év viktor is, igaz?? Tudod mire megy ki itt játék, (legalább is az én számomra), hogy gyertek vegyétek meg a könyvemet.... Nekem nincs kedvencem a tv-k-ben... Nagyon régóta tudom, hogy azt csinálják, amit mondanak nekik. de azért van néhány érdekes dolog is.
Oldalszám: 1785