Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.05.24. 13:49:18 / # 182216
Na várj, itt valami elkerülte a figyelmed. Én nem az miatt szólaltam meg ebben a topikban, mert bárkinek is igazat adok abban,hogy megtagadja a taxistól a munkát, hanem az miatt, mert jelezték felém azonnal a fiúk, hogy egy ilyen történt és valaki ide is bekérdezett ezzel, mire a Pali megcáfolta azt, amit azok a srácok a saját fülükkel hallottak. Erre én (mivel csupa szív vagyok:-D) óvatosságra intettem a Palit, hogy ennek bizony-bizony igen sok taxis a tanúja lehetett, és ha ő a saját belső forrásukra hivatkozva (mint tette már ezt nem egyszer) megcáfolja, annak igen csak blama hangulata van. Innen gombolyítottuk a dolgokat idáig, ahol most tartunk:-)
elégedetlen 2007.05.24. 13:47:29 / # 182215
A GYŐZTESEK SOHA NEM ADJÁK FEL, AKIK FELADJÁK, SOHA NEM GYŐZNEK.

elégedetlen 2007.05.24. 13:45:28 / # 182214
NA EZ JELLEMZŐ HA VALAMI NEM MEGY AKKOR FELLEHET ADNI ÉS SIRÁNKOZNI HOGY NEM SIKERÜLT AZTÁN MEG RAJOSKODNI HOGY MEGPRÓBÁLLTUK . MEG KELL CSINÁLNI MEGVANNAK HOZZÁ A MEGFELELŐ ESZKÖZÖK CSAK MGEFELELŐEN KELL VELÜK BÁNNI DE HA HAGYJÁTOK HOGY NÉHÁNY NÉHÁNY EMBER MEGÁLLÍTSON AKKOR HOGYAN AKARTOK TÖMEGEKET AZ ÜGY MÖGÉ ÁLLÍTANI?
elégedetlen 2007.05.24. 13:41:33 / # 182213
nem arról van szó hogy sós az étel hanem arról hogy néhány címet megtagadtak és így a taxis aki azért fizet hogy címet kapjon a saját füle hallatára tagadták meg tőle a munkát ,és ti a palira fújtok. nem kellene talán legalább egy köszönő levelet küldeni a budának meg a 2000nek? köszönjük hogy megtagadtad tőlünk amiért fizetünk mostmár legalább nyiltan kifejeztétek hogy a harcotokban is csak mi bukhatunk nem ti nekteg oda adjuk a pénzt amit kértek , ti meg eldöntitek helyettünk hogy kit fuvarozhatunk. micsoda disznóság, mi az hogy a kettejük harca miatt nem dolgozik a kolléga mit képzeltek magatokról kik vagytok ti?hogy merészkedhettek odáig hogy megtagadjátok a munka felvétellt, sztrájkot hírdettek a mi kontónkra? MICSODA HOZZÁ ÁLLÁS , RAGYOGÓ TI CSAK AZT LÁTJÁTIK HOGY A PALI MEKKORA SZEMÉT MÁR A CÍMEIT SEM VESZIK ÁT CSAKHOGY EZEK A CÍMEK AKKOR PONT A TIEITEK LETTEK VOLNA ÉS TI ARRA HARAGSZOTOK AKI ADTA VOLNA, NEM PEDIG ARRA AKI NEM VETTE FEL PUSZTÁN A KARTELL MEGÁLLAPODÁSUK ÉRTELMÉBEN SZÉPEK VAGYTOK SÖT GYÖNYÖRŰEK ÉS EGYBEN EGYÜGYÜEK IS.
csogu 2007.05.24. 13:40:26 / # 182212
Egy tiszteletteljes kérésem lenne. A képeken szereplő taxisokat nem beállítani az eddigi, és a mostantól várható negatív fejleményekért. VISZONT AKIT NEM TALÁLSZ MEG A KÉPEKEN, AZOK RÉSZBEN FELELŐSEK 6000 család sorsában. Na és persze ez alól kivétel az, aki a képeket készítette:-))
elégedetlen 2007.05.24. 13:32:35 / # 182211
azért ettől egyszerűbb a dörgés : beérkezett egy megrendelés a központba és ezt megtagadta a központjuk magyarul, 2 kolléga nem dolgozott egy sértődés miatt.
elégedetlen 2007.05.24. 13:28:05 / # 182210
gondolod hogy a palinak sikerült egymagában megvétózni a történetet? szerinted a tftsz tagok azért haragszanak a palira mert megvétózta hát nem. továbbá a palinál még dolgozik legalább 350 család ha ti is kezditek amit a tftsz tesz akkor ti is felelősek lesztek 350 család anyagi gondjai miatt.
csogu 2007.05.24. 13:27:40 / # 182209
Amikor én mondtam neked, hogy ez lesz a vége (kb. 17 hónapja), akkor azt mondtad ehhez én nem értek. Azóta sem jártam ki semmilyen taxisiskolát, így szerintem most sem értek hozzá:-)) Különben meg az erről a véleményem, hogy ez az igazi piacverseny...tudod, mint nálunk az, hogy az utasok már nem bírnak el több emelést... Vagyis, ha nekem van egy üzleti vállalkozásom, akkor nem fogok az ellenfelem zökkenőmentes működésében segédkezni...hülye lennék ezt tenni. Ott pakolok alá, ahol csak tudok. Jön az éttermes példa, öveket bekötni:-)) Én egy étterem vezető vagyok egy jól működő étteremben. Kicsit idegesít, hogy a szemben lévő büfés elvonz tőlem pár vendéget, hiszen azok akár engem is gyarapíthatnának. Egyszer csak lélekszakadva jön át onnan az egyik szakács, hogy kellene nekik egy kis só, mert nekik elfogyott és legyek kedves adjak nekik. Na itt két lehetőség van: 1, cukrott adok neki 2, elküldöm a fenébe és megüzenem vele a vendégeinek, hogy ha jó sós ételt akarnak enni, akkor jöjjenek át hozzám. ...és nem érdekel sem a szakács, sem a pincér sorsa a büfében...hiszen majd ha, becsődőlnek, akkor jöhetnek hozzám melózni. De minek is magyarázom neked ezt, hiszen te ezt nálam jobban tudod:-)
góré001 2007.05.24. 13:21:44 / # 182204
Nem számít! Engem a saját taxisaim érdekelnek meg tán azok akik majd egyszercsak az igazságnak a velük szembe nézni tudó embernek hisznek! És akkor tán mi is leszünk annyian , hogy nem is kell elvinni sehova sem címeket! keressen az a taxis és ott ahová tartozik ahová fizet!
cbtaxi 2007.05.24. 13:21:02 / # 182203
TFTSZ ????

csogu 2007.05.24. 13:20:02 / # 182202
Na, a dátumokkal mindig gondban vagyok...:-(( Majd tomajer, kiegészíti. Volt nekünk egy akciónk, ahol szerettük volna a fix tarifát bevezetni, ezzel ennek az egésznek az elejét venni. Akkor sok a szakmához "értő" ember azt mondta, hogy ez nem jó, ez butaság, és amikor mi elrebegtük félelmeinket, akkor minimum idétlennek lettünk tituálva. Mindenki megpróbált (végül sikeresen) elgáncsolni minket. Cégvezető, telefonos, portás és maga a TAXIS IS!!! Azóta lett nekünk egy Zónánk, egy TFTSZ-ünk. Mi, akik CSAK a baszogatáshoz értünk, meg sodródunk és közben sajnáljuk, hogy igazunk lett... Jaaaaaa és kedves elégedetlen, EZ MÉG CSAK A KEZDET, ezt most borítékolom neked!!! De ha akarod, le is fogadhatjuk...mondjuk egy 4 gombócos fagyiban...mostanában ebben fogadok mindenkivel, hiszen elvégre mégis csak nyár van, vagy micsoda..:-))
góré001 2007.05.24. 13:18:55 / # 182201
Ha már bántja valami az " Igazságérzetedet" akkor miért nem az érdekel , hogy a Taxist miért büntetik azért mert rám haragszanak! mert úgye rám most azért haragszanak mert a Tv- elnyertem! Jó rendben van és a 6x6 most elvitte a taxi2000-től a Duna tv-t 182-vel most ők sem mehetnek át sehová??? Na ez érdekeljen!!
elégedetlen 2007.05.24. 13:18:13 / # 182200
PALI HA 2 CÉG MEGTAGADJA A MUNKA ÁTVÉTELÉT CSAK AZÉRT MERT TŐLED JÖN ÉS TE NEM VAGY A KARTELLJÜK TAGJA AZ KIMERÍTI A KARTELLBE TÖMÖRÜLÉS EGY SZABAD VÁLLAKOZÁSI PICI RÉSZTVEVŐ TÖNKRE TÉTELÉNEK A TÉNYÁLLÁSÁT
elégedetlen 2007.05.24. 13:16:14 / # 182199
továbbá az is ugyanolyan megrendelés a fuvarszervezőkhöz mintha telefonon érkezett megrendelés lenne tehát megtagadták hogy legalább 2 budás kolléga dolgozhasson szerintem ez etikátlan és megérdemelne egy misét ez is mert hogy van az hogy megtagadja egy fuvarszervező a munka felvétet,mi az hogy elutasít egy munkát, csak azért mert nem a tftsz területéről érkezik, és itt most legalább kirajzolódik a KARTELLBA TÖMÖRÜLÉS TÉNYE AMI MA MAGYARORSZÁGON MÉG MINDÍG GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNY KEDVES JOGÁSZOK .
elégedetlen 2007.05.24. 13:07:30 / # 182198
miért nem a tftszt baszogatjátok aki azért jött létre hogy néhány vállalkozást tönkre tegyen és ezzel monopol helyzetet teremcsen a piacon. amíg ti itt a palin rágódtok addig ezek szép sunyin kisakkoznak mindenkit , majd utánna fizethetsz 150 e tagdíjjat 15 másodperces összenyomással.szerintem inkább az a szemétség hogy ezt ma magyarországon meglehet csinálni törvényi kereteken bellül hogy kartellba tömörüljön 7 db cég és így a versenyhelyzetet megszűntesse és a nem kartelltagokat együttes erővel ellehetetlenítik .ti meg ehhez aszisztáltok szépek vagytok mondhatom. tudjuk hogy a pali nem szűz lány de ezt csinálják vele 20 éve csak azért mert a rohadt komcsimk nem bírják benyelni a fodeszt.
csogu 2007.05.24. 13:00:51 / # 182196
Csak azért nehogy ennél butábban haljál meg! Értem ám a gyenge célzást:-))) Szóval (csakhogy totál tiszta legyen a kép:-D), azok, akik azt állítják, hogy ők még is ezt hallották tegnap, azok valótlant állítanak. Igaz?
góré001 2007.05.24. 12:55:16 / # 182195
Csak azért nehogy ennél butábban haljál meg! Tegnap nem kellett átvinnem bár több volt mint eladható de elment!! Tegnap elött átvittük és eladtuk és átvették!! Na ennyi!!
csogu 2007.05.24. 12:48:05 / # 182194
Bazz, akkor most már nem értem az egészet:-) Bocsi, a meleg (ilyenkor erre fogok mindent, de tényleg meleg van) Most akkor tegnap vittek át címet a diszik tőletek és azt nem vette át a Buda, azzal a megjegyzéssel, hogy Ti itt nem forgalmazhattok, vagy sem? Csak azért kérdezem (mert hülye fejemmel nem tudtam megint kussba maradni és megint kellett nekem ebben a topikban szerepelnem), mert a fiúk ezt állítják, és kérdezték az okát, hogy miért tagadja meg ezt a lehetőséget tőletek a diszijük. Nekem lett volna erre elképzelésem (TFTSZ), de nem merültem bele a kérdésbe.
góré001 2007.05.24. 12:41:58 / # 182190
Jaj csogu megint nem azt olvasod amit írtam , hanem azt amit Te olvasni akarsz! Átvittük - átvették - elvitték !!! Ez van a gépben is- DE!!!! Ez csak KOMMUNIKÁCIÓS HIBA!!!!!! - a Buda diszpécserétől!!! Nem nekem kell bocsánatot kérni a mi adminisztrációk JÓ!!!!
csogu 2007.05.24. 12:37:39 / # 182189
Oké, ezt elfogadom bocsánatkérésnek tőled, hogy már megint a taxisokat támadtad le, hogy keverik a trutyit. Korrekt lépés volt tőled, hogy felhívtad, utána jártál, ezt elismerem. Most már csak annak nézz utána, hogy ez a gépben miért nem szerepelt!!! Bár ez nem a te dolgod lenne, hanem a központ vezetőé. Egy tuti, ebben biztos vagyok, a Bufi erre ugrana és ha valami szabálytalanság történt, akkor megtenné a megfelelő lépést....mert tudod így lesz rend. Persze semmi közöm hozzá, de látod, néha kiderülhet az is, hogy a gépekben szereplő adatok nem mindig fedik a valóságot!!!!! Minden manipulálható Pali, főleg, ha a rendszer egyik láncszeme maga az ember. Látnád az én adatbázisom!!! Én sem viszek bele semmi olyat, ami rám nézve terhelő...és ezt bármikor be is tudom neked bizonyítani:-))) De még egyszer köszi, hogy utánajártál.
Oldalszám: 934