Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.07.01. 17:29:54 / # 182829
Anti te jössz...
góré001 2007.07.01. 17:26:48 / # 182828
Mást nem vártam tőled megszoktam! Nem fogom soha itt leírni az ellenkezőjét mert látom itt már amúgy is van egy szerintem is gyanús kérdezgető! Csak egy két ilyen egyszerű és magyarázatra váró dolgot! 1: Mikor elment a Rio elment vele 27 emberem is a te olvastodba 27X 46 ezer Ft 2: Elment a Dokk elmet vele 40-ember detto 3: Megalakult az az álltalatok oly agyon szidott Zona elment oda a vacakba 37 ember detto Na és hova mentek na ná oda ahol azok a címek szólnak! Elment egy cég / szerinted nyomott árú!/ követte az onnan dolgozó 4 emberem! detto Szóval csak figyeld ahová mennek ezek a nyomott múltik és persze szól a rádió oda népvándorlás indúl! Ez a bírka nyáj ahogyan te is bírka írod elvisz havonta több mint egymillió utast! Nos még valami nálunk is meg másoknál is van vagy 100 ember aki 3-évente cserélni tudja az autóját! nem azért kell többet kint seggelned mert nincs igazán munka hanem azért mer ezekben a dugókban az ellehettelenített városban nem tudsz fizikailag több címet elvinni csak hosszabb idő alatt!Ma sincs kevesebb cím mint 1998-ban csak 1,5 millióval több aútó és 20x több út zár! Nem taglalom mélységében részletesen mert ezt ahogyan Ti állítjátok sokan olvassák olyanok is akinek nem kéne kibontani mindent! A végére megint egy tiszta kérdés ki kívánja , hogy Te bírka maradj miért állsz be nap mint nap a nyájba ha ez ennyire rossz!!!! Bocsánat minden jó érzésű igaz Taxistól!!
törölt felh. 2007.07.01. 17:19:46 / # 182820
én sem tudom mit lehetne azt az anti tudja

csogu 2007.07.01. 17:11:08 / # 182801
Mikor lesz itt demokrácia, hogy vállalni is lehessen magunkat??? Mikor lehet egy szakmában elburjánzott vadhajtásokat megtorlás nélkül lemetszeni? Te sem mondod komolyan, hogy itt minden hátrány nélkül (hátrány a negatív megítélés is, és tedd a szívedre a kezed, nem vagyok a kosaradban már rég, pedig semmi mást sem tettem, mint véleményt formáltam és annak hangot adtam) lehet véleményt alkotni arccal. Apuka, forest, Anti sem szeretnének semmi mást, mint egy letisztult szakmát, igaz, ők csak a saját cégük keretében. Én sem szerettem volna mást, aztán ráébredtem hogy ez édeskevés, itt igenis erővel "ki kell írtani" azokat (remélem észrevehető az idézőjel), akik szándékosan sodornak minket a létbizonytalanságba. Ehhez én egyedül baromi kevés vagyok, pedig 3 (azaz három) nap, és mi diktálnánk innen lentről nektek, és nem ti, akik nem hajlandóak megérteni a nyomorunk. Persze miért is tennétek ezt, hiszen bennetek nem érint, csak akkor, amikor semlesütve járulunk elétek, hogy adjatok haladékot (1 nap 2 nap 1 hét), amíg sikerül a tagdíjat összekapálnunk. Azt a tagdíjat, aminek a 3x-sát KELL elvtelenül az utasok zsebében hagynunk a TI(!!!) csatározásaitok miatt. Na és én ezért a véleményemért vagyok feketebárány a te szemedben, pedig minden szavam igaz, és ül...na jahh, lehet pont ezért... Ami miatt téged meg különösen figyelemmel kísérlek az nem más, hogy mindennek tetejében te még érdekvédő is vagy. Nézd meg a MÁV, a pedagógusok stb…érdekvédő szervezetének a sikereit. Tudom-tudom…a MÁV érdekvédői havi 700 ezer forintos fizetést tesznek el ez miatt. Te ennek a többszörösét a taxisaidtól, szóval az anyagi kérdés nem lehet oka annak, hogy tétlenül nézed azt, hogy azok, akiket neked képviselni kellene szép lassan elvéreznek. Hitelek fojtogatják őket, és ha beüt egy váratlan meghibásodás, egy betegség, akkor már húzhatják is magukra a földet. Szó nélkül, sőt, még őket minden fajta játékszenvedélyes, alkoholista csürhének beállítva kioktatod, hogy ők tehetnek a sorsukról. Mondjuk ebben még igazad is van, de nem olyan formában mint gondolnád. Ennek a birkanyájnak egy dolga lenne, nem lenyomni azt a kis fekete gombot 3 napig, és utána le lehetne veletek ülni tárgyalni EGYENLŐ FELTÉTELEKKEL!!! Mert benneteket kötnek a szerződések, amit a mi nevünkben, a mi zsebünkre köttök meg (mondom, nem csak az RT-ről van szó), minket viszont nem. Semmi mást sem szeretnénk, mint azt, hogy a szakmánk szakma legyen, hogy a beáramlást megállítsátok és hogy az árakat a 2007-es elvárásra emeljétek fel…és mi szépen tovább hordjuk nektek a mézet, mint a rendes macik… Na megyek keresek egy bilit és belelógatom a kezem, hogy felébredjek…

góré001 2007.07.01. 17:10:43 / # 182825
Mártonom tudod , hogy komállak , de mond már meg : MIT IS?????? Elő a megvalósítható farbával aztán gyerünk!!!
törölt felh. 2007.07.01. 16:31:06 / # 182822
névvel és arccal. csak már csináljunk valamit!

góré001 2007.07.01. 14:27:41 / # 182819
Igen igen , pont úgy mint anno a III/III. csak név nélkül csak keményen arc nélkül!! -ugyan már! Mikor lesz a Demokráciának olyan " vad hajtása" is , hogy merjük önmagunkat válalni!???
csogu 2007.07.01. 12:52:27 / # 182815
csogu 2007.07.01. 12:32:19 / # 182814
Nyugi, mind a kettőre hallgatok:-))
csogu 2007.07.01. 12:29:58 / # 182813
Én például kiváncsi vagyok a Sziszka véleményére is,ahogyan mindenkiére,aki hajlandó arcát/nevét adni hozzá. Antika, jelenleg (és ez most nem csak a Rádió Taxira értendő) nem tart ott a szakma, hogy vállalja az "arcát" az, aki igaz kultúrált, de kemény véleményt formál meg a cégével, annak vezetőségével szemben. Mondom még egyszer, ez nem csak rátok igaz, ez általánosságban így van. Így kérlek szépen arra, hogy azon kollégákat is vedd emberszámba, akik nem merik adni az arcukat a véleményük mellé, amennyiben az egy kulturált megnyilvánulás, de éles kritika. Főleg azért Anti, mert az internet erről szól!! Köszi:-))
kibic 2007.07.01. 10:28:02 / # 182808
Kámbi hol vagy?

antika 2007.07.01. 09:07:19 / # 182776
Kedves Tamás600,kedves Imi095 ! Szeretnélek Benneteket meghívni egy hatszemközti beszélgetésre. Ti ketten,és én. Igaz,nekem négy szemem van,de ez mellékes. Ha benne vagytok,akkor valamilyen módon jelezzétek felém.

antika 2007.07.01. 09:01:50 / # 182775
Szia Ricsi! /Bocs,de a Csogu nem áll a számra,illetve igazából nem is értem. Meg hát már 11 éve Ricsizlek,úgyhogy ez már így marad./ Légyszi ne felejtsd el,amit estére megbeszéltünk! Köszi,kellemes napot!

antika 2007.07.01. 08:52:38 / # 182774
Javítanám az 5376-ost : a fogalmunk sincs,az egy g-vel irandó. Mondani kettővel szoktam,mert úgy jobban hangzik,és most véletlenül úgy is írtam le.

antika 2007.07.01. 08:46:08 / # 182789
Jó reggelt Marcipán ! Szerintem nem ért el semmit,ráadásul az én értékrendem/lelkem,azt diktálja,hogy válaszoljak. Amúgy ha elért valami keveset,és 1 %-ban nyert,akkor mi van? Semmi. Biztosan sokan megnyernek majd egy-egy csatát,de a háborút mi fogjuk megnyerni!

antika 2007.07.01. 08:42:00 / # 182773
Kedves Sziszka! Köszönöm a hajnali beszélgetést,tanulságos volt számomra. Sajnálom,hogy amit nem hittem el,arra most azonnal csattant a válasz. Azért kérlek ne keseredj el,és tedd meg amire kértelek. Nem szeretném ha egy ilyen szélsőséges vélemény kiborítana.Tudod,már leírtam : nem azt kell nézni,hogy mit mondanak,hanem,hogy ki mondja! Igaz,jelen pillanatban,még foggalmunk sincs,hogy ez kinek a véleménye,hogy ki a taxis23,de ez csak részletkérdés. Engem,és még sokunkat érdekel a véleményed.Remélem Rajtad kívül is majd egyre több diszpécser beszáll ebbe a kommunikációba,mert az nagyon fontos lenne. Kellemes napot Neked,jó pihit!És minden diszinek jó pihit/jó melót!

törölt felh. 2007.07.01. 08:33:01 / # 182797
szerintem az jobb lett vonlna ha senki nem reagál a hozzászólására. mert igy elérte amit akar.
góré001 2007.07.01. 08:31:47 / # 182788
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!! /sajnos én ezt több éve próbálom de nekem nem ment!- hátha talán Neked sikerül!/
antika 2007.07.01. 08:31:42 / # 182772
Amúgy KEDVES taxis23 ! Én például kiváncsi vagyok a Sziszka véleményére is,ahogyan mindenkiére,aki hajlandó arcát/nevét adni hozzá. Ezzel előrébb juthatnánk szerintem. A Te véleményedet most páran elolvassuk,aztán Admin törölni fogja,amint felébred. Az enyém viszont 2 év múlva is olvasható lesz itt.Nem próbálnád meg így inkább? Többekhez eljuthatna,és talán hasznát vehetnénk némely ötleteidnek. Gondolom Neked is ez lenne a célod,hiszen ennél a cégnél vagy.Sokan odajöttek már hozzám,ilyen-olyan okból. A renitens,a bunkó,az idióta,akiket már nem hallgatnak meg az etikások. Vagy a félénk,a szerény,aki nem mer beírni. Mindenkinek vannak ötletei,amiket felírok,és magammal viszek a beszélgetésekre. Engem a Te ötleted is érdekel,úgyhogy a vároldalban megtalálsz vele.

antika 2007.07.01. 08:20:29 / # 182787
Szervusz Góré,szép napot Neked! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!! Nem fogom feladni,mert már sokan bíztatnak,néhányan még csak titokban,de egyre többen mellém/mellénk állnak. Nekik is/Neked is megigértem,így hát folytatom.És reménykedem. Amúgy nem tudom mikor tartod,de a héten háromszor is volt Pál nap,ígyhát : BOLDOG NÉVNAPOT,DE FŐLEG JÓ EGÉSZSÉGET,ÉS KITARTÁST KIVÁNOK NEKED,A KÖVETKEZŐ 21 ÉVRE IS!!

Oldalszám: 934