Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.07.16. 17:27:51 / # 183200
Azért nem válaszol mert elutazott pihenni. A te pénzeden!
törölt felh. 2007.07.16. 17:10:18 / # 183199
Köszönöm a választ! Azt,hogy a kollégák mennyire szeretik azt kérdezd meg itt tőlük.Vajon ki szeret a szolgáltatása árának alatta dolgozni. Egésznap mást sem hallani csak,hogy "kettessel-kettessel".A szőr meg áll a hátukon.Persze muszály ennyivel dolgozni,mert nincs más,de! Ezeket az árakat TI a telefonszám tulajdonosok diktáljátok és találjátok ki.Mesterségesen tartva a taxisokat kiszolgáltatott helyzetben. A legyengített Taxistól nem kell félni,úgysem harap.
wolfy 2007.07.16. 15:39:00 / # 183198
Góré! Most nem anyáztalak le, hanem szakmai dolgokról beszélgettünk a szakmai topicodban, miért nem reagálsz rá? Kíváncsian várjuk, hogy mi az álláspontod...

lilazoli 2007.07.16. 14:39:08 / # 183197
Nálunk meg nincs :-p
csogu 2007.07.16. 13:57:32 / # 183196
Jahhh, bal1-ben:-)
törölt felh. 2007.07.16. 13:35:14 / # 183195
Ugyanmá, Pali tegnap leírta a tutit, hogy rossz helyen vagyok... :-))
csogu 2007.07.16. 13:30:25 / # 183194
De jóóóóóól megy a Taxi4-eseknek:-))))
törölt felh. 2007.07.16. 13:23:40 / # 183193
Ma elszegényedett lakosságot játszottam és bementem a Szentendrei úti osonyba. Vettem két gombóc fagyit is. Csak 300-at fizettem érte, gondolom jól becsapták magukat.

csogu 2007.07.16. 12:51:45 / # 183192
Palival ott tartok lassan, mint tomajerrel. Fáj ha igazat kell neki adnom:-)) Viszont sajnos ez most valóban így van. Az utasok igénylik az ilyen megkülönböztetést. "NEKEM VAN KÁRTYÁM"!!! Olyan büszke rá, hogy az csak na. Ha lenne némi fogalma, hogy milyen ellenérzést vált ki ez belőlünk, akkor nem büszkélkedne vele annyira, de háááát ez van. Gyorsba két sztori ehhez. 1, A fiam eltörte vasárnap a kezét, így irány a madarász kórház. Miközben ültünk a váróban egy beszélgetésre lettem figyelmes. Szereplők. Férfi-Nő (feltételezem házaspárok) és 3 gyermekük. - Menjetek haza, most már nem lesz gond - mondta a férfi a feleségének arra utalva, hogy kiderült a kiscsávó megúszta a taknyolást egy sima repedéssel. - Rendben, hazaviszem a többi gyereket. - Hívj egy taxit, itt a kártya hozzá. Meresztgetem a szemem és látom Rádiós kártya. - Apu, mi ez a kártya? - A taxihoz hűségkártya. Amikor beülsz a taxiba meg kell mutatni, és akkor a taxis tudja, hogy olyan ül be az autójába, aki rendszeres megrendelő. Lett volna mit hozzáfűznöm, de nem tettem:-))) 2, Még Rádiós koromba történt ez. Beül 3 férfi és közülük ( a tipikus tudálékos nagyon kedves) nyomkodja az orrom alá a kártyát. - Van kártyám!!! Én kaptam kártyát maguktól! - Köszönöm! - nyugtáztam, miközben azon töprengtem, hogy felvilágosítsam-e, hogy totál mindegy milye van, pont nem ér semmit. Tudjátok ez abba az időszakban volt, amikor a kártyást-telefonost egy tarifán vittük. Közben a többiek elkezdték faggatni, hogy mi is az a kártya. - Ezt én kaptam, mert annyit utazom. Elég csak felhívnom a céget és már a hangom megismerik. Nah jahh. Szépen vezettem, nem foglalkoztam velük, nem akartam magam felidegelni. - Ezt ki kell érdemelni, és ha elveszted, akkor be kell telefonálni, hogy más ne tudja használni - magasztalta tovább a hallgatóságának a kártyáját a nagyon szimpatikus emberem. Na azt itt elkövetett egy hibát. - Taxis! - szólított meg, amitől kicsit elakadt a lélegzetem - igaz, hogy az olyan utast, akinek ilyen kártyája van, azt jobban kell szolgálni? Jól olvassátok: SZOLGÁLNI!!! Vettem 4 jó mély lélegzetet. - Uraim, szeretnének ilyen kártyát? - Kérdeztem a többieket. Azok kórusba vágták rá, hogy igen. Benyúltam a könyöklőbe és az egyiknek átadtam vagy 20 darabot. - Adjanak az ismerőseiknek is, hagy legyen mindenkinek - mondtam, miközben a visszapillantóba az emberem tekintetét kerestem. Ha szemmel ölni lehetett volna....:-DDDDDDDD
Bao, a FŐNÖK! 2007.07.16. 12:22:23 / # 183191
Hello Góré! Várunk szeretettel a Budapest kvízen! :)
góré001 2007.07.16. 12:05:01 / # 183190
Tisztelt Pokolfajzat! Csak , hogy tudd nálunk lett bevezetve ütoljára a kártya! A Taxisok követelték mert hátrányban érezték magukat a többi céggel szemben!! Az utasok nagyon szeretik! naponta kapunk igénylő emailokat! Ha neked nem tetszik nem kell fel venni!! Nem szünik meg míg mindenhol nem szünik meg az hogy mi a neve aranykártya vagy jubileumi vagy törzs vagy mittudom én az mindegy!! Szükség van rá és kész!!
törölt felh. 2007.07.16. 11:16:11 / # 183189
Szeretném megkérdezni,hogy a Rtaxinál mikor jár le a jubileumi kártya? 20-éves a Rtaxi,azaz már 21. Ez a nevetséges árcsökkentés amit a születésnap okozott örökre fennmarad? Más cégeknél a jubileumi kártyák érvényességi határidővel vannak ellátva. Nem akarok cégneveket írni. Szeretnék választ kapni.

wolfy 2007.07.16. 05:07:02 / # 183186
Látod, nekem se az a bajom, hogy az a 8-10 paraszt beszdi tőlünk azt az évi sacc 3.600.000.000Ft-ot a lenyúlt utasaink visszaszolgáltatásáért, hanem hogy ezért cserébe annyit nem kapunk, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Ez a szomorú.

csogu 2007.07.16. 04:50:42 / # 183187
:-))) Ma történt...tudom, ilyen mindig csak velem történik... Utasok be...cím megadva...haladunk...a Blahánál terelés...- miért kerülünk ekkorát? Azért kedves, mert behajtani tilos + beton kordon állja az utam...- így akkor most drágább lesz - szögezi le, de inkább csak magának... Megállunk az első címen...Novotel Centrum...utasok ki...majd vita, mert az, aki a hotelben lakott, pénzt akart adni annak, aki utazott velem tovább (ő szólt be a "kerülő" miatt), de emberem nem akarta elfogadni. - Jajjj ne sérts már meg...egész este te fizettél, ez meg nem akkora összeg, hogy szót érdemeljen. Na, így beszélgettek az én béremről. Esküszöm, ha nem lenne a kezem megkötve, akkor még kölcsönt is fel kellett volna vennie, mire vele célba értem...na de így, valóban elhanyagolható volt, amit a munkámért...éjszaka...elkérhettem...
wolfy 2007.07.16. 04:38:12 / # 183185
én aztat mondom he: hogy összhangaba kéne hozni a 2-3 perces taxit az árakkal és akkor már jó lenne a 15 perces taxi is. miért kellene a jó szolgátatáshoz gyorsabbnak lenni a mentőknél, tűzoltóknál, avagy a rendőrségnél? a szolgátatás minősége nem azon a 7-12 perc különbségen múlik. jobban örül az utas is egy ápolt kollégának tiszta autóval, mint egy ősembernek aki a kocsijában lakik hogy ne pusztuljon éhen.
csogu 2007.07.16. 04:31:24 / # 183184
hogy csak annyi taxis legyen ott amennyire szükség van Na várj, ez így nem jó, hiszen azt állítják sokan, hogy az utasok igénylik a 2-3 perces taxit. Amennyiben ebből indulunk ki, akkor a legkisebb cégnél is kell kb. 500 taxi, hogy ezt az igényt ki tudja elégíteni, nem?
wolfy 2007.07.16. 04:23:33 / # 183183
komolyan mondtam, hogy számomra már nem vagy közellenség, de ha már így dobálod a labdát, akkor passzolnám vissza: szal, egy fagyi 200-500 Ft körül mocorog, de ettől eltekinthetünk, ugyanis NEM A TAGDÍJ a lehúzás. A lehúzás az az hogy senki sem vezet be letszámkorlátozást a cégénél hogy csak annyi taxis legyel ott amennyire szükség van, meg az hogy belekényszerítitek(nem csak Te, hanem az összes cég) a taxisokat, mindenféle drága kocsi megvásárlására, mindeközben vicces tarifákkal visszük az utasokat, és(!!!) még arra is adtok különböző kedveznényeket(transzfer stb) a mi(!!!) kontónkra. Na ezek a lehúzások. Ha tisztességesen meg tutnánk élni, mert olyan feltételeket teremtenétek akkor senkit sem érdekelne a tagdíj.
elégedetlen 2007.07.15. 21:09:25 / # 183180
azért ennyire nem vagyok ellenséges de tedd már meg légyszi hogy az erre vonatkozó rendeletet bemásolod vagy legalább az elérhetőségét írd ide köszönöm
cbtaxi 2007.07.15. 18:46:40 / # 183179
Hmmmm de szép lenne! :))))))))))))))
góré001 2007.07.15. 18:30:53 / # 183178
Nos azt gondolom ezt a taxis tanfolyamon tanították! A viteldij jelző készülékkel szállitott utasoknak a tarifája törvény erejü rendelet határozza meg! Erről a hatóságok döntenek! Míg a BKV MÁV stb viteldiját a Főváros rendelet szabja meg!Ilyen egyszerű!
Oldalszám: 934