Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Gközp 2007.12.14. 20:22:49 / # 176294
Nyers valóság? Így kell viselkedni az utassal? Add ide a pénz és menj a ...csába?Vagy lökjem a címet és kussoljak mert te adod nekem a pénzt? Vagy örüljek hogy te elmész akár 5 km-t egy utasért, köszönjem meg, hogy fizet neked utána te abból alamizsnát adhatsz nekem? Csak tudd.Sok taxissal utaztam még amikor senkit nem is ismertem közületek.Van köztetek,értelmes,tiszta,rendezett,ápolt, magára kicsit is igényes ember. Aztán van ennek az ellenkezője is.Soha semmikor nem azért adtam valakinak címet mert megkülönböztetném másoktól többre tartanám egyiket a másiktól.Nekem ez becsületbeli ügy,hogy nem nézem le még a büdös, ragyás, alkoholista, játékfüggőt sem. Ugyanolyan ember, max megpróbáltam nem olyanná válni amikor kimentem az utcára dolgozni. Lehet, ettől nem lettem jó taxis de legalább ember maradtam.

HáziPálesz 2007.12.14. 17:10:47 / # 176201
A nyers valóság.

pirinéni 2007.12.14. 16:31:17 / # 188792
A Pali tönkrement, becsődölt és most próbálja visszacsinálni azt ami már elmúlt. Rohangál fűhöz fához, zaklatja az utasokat, igérget, valótlanságokat állít nekik, amiket nem tud betartani. Magához csalogatja a megrendelőket a hazugságaival és becsapja őket. Az utasoknak meg elegük lesz ebből az egészből és rendelnek egy harmadik cégtől autót. Nem elég, hogy a Pali szarban van, még egy csomó ártatlan taxist is magával akar rántani ezzel a magatartással. Azoktól a taxisoktól veszi el a munkalehetőséget akik tisztességesen fizettek neki sok sok éven át, akiknek a pénzéből élt ő és még sok ember.

csendes 2007.12.14. 16:25:57 / # 188782
Álomvilágban élsz tündérke. Hol érdekli az utast, hogy velünk mi van? Legyünk a ház előtt amikor leérkezik, a leggyorsabban és legolcsóbban oldjuk meg a gondját, utána takarodhatunk oda, ahonnan jöttünk. Benneteket érdekel hogy mi van velünk? Dehogy érdekel. Mi vagyunk a bugris parasztok, akikkel csak a gond van. Mi sem azért beszélünk veletek, mert szeretni akarunk benneteket, hanem mert muszáj. Vagytok páran akik emberileg még csak csak, de a legtöbbje emberszámba sem vesz bennünket, minket, akik etetnek benneteket. Nem lényeg, nem is vágyunk erre, csak dolgozzatok meg a pénzetekért és annyi.
pirinéni 2007.12.14. 16:15:36 / # 188771
Ha te úgy gondolod, hogy most érdekli az utast az én vagy mi bajunk, gondunk, vagy érdekli, hogy odaérek-e a címre, vagy, hogy miből veszek az igényeinek megfelelő autót, vagy a vetélytársaimat érdekli-e, hogy kirabolnak, megvernek stb., akkor te nagyon tévedsz! Itt mindenkit csak a pénze érdekli, mint ahogy téged is csak a pénzed érdekel, amikor valamilyen szolgáltatást veszel igénybe. Ha te ezt nem így látod, akkor burokban élsz! Mi nem alkalmazottak vagyunk, hogy munkahelyi légkört teremtsünk magunknak. Mi vállalkozók vagyunk és a bőrünket visszük vásárra mindennap amikor kimegyünk az utcára. Sz@runk a munkahelyi légkörre, fizetünk egy szolgáltatásért és ezért várunk is valamit. Ha egy cégvezető és egy cég sem lenne, mi akkor is taxiznánk, ugyanennyit vagy még többet keresnénk, de a nekik fizetett pénz a zsebünkben maradna! És ebből a pénzből él a Pál, a Csaba, a Feri és még te is ebből kapod a fizetésed. Nem szabad elfelejteni, hogy az egyetlen pénztermelő ebben a rendszerben a taxis és az általa megtermelt pénzből túl sokan élnek nagyon jól.
HáziPálesz 2007.12.14. 16:11:28 / # 188766
Nem másért kell sztrájkolni, hanem magadért.
Gközp 2007.12.14. 15:56:00 / # 188757
Kívánom neked, hogy az utast se érdekelje a te bajod, tudod-e hol a cím, odaérsz-e a címre időre.Kívánom ha ne adj isten hármas bréked van akkor a vetélytársaid elmenjenek melletted. Így jó dolgozni, ezt a pénz vidd haza és költsd lelkiismeretesen.
csendes 2007.12.14. 11:50:00 / # 185738
Nem akarok büszke lenni, nem akarok senkinek sem jót. Pénzt akarok, minimum annyit, amiből tisztességesen megélek. Nem érdekel egyik cégvezető sorsa sem, felőlem mind elbukhat Palihoz hasonlóan. Nekem legyen meg a pénzem, mivel én dolgozom meg érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem sztrájkolok egy szerencsétlenért sem, nem állok ki senki mellett, nem adom a hátam ahhoz, hogy ilyen írástudatlan barmok rajtam keresztül érvényesülhessenek. Dolgozom és ezért pénzt akarok. Nem kollégáim vannak, hanem vetélytársaim, adott szituációban ellenfeleim, ellenségeim. Nem érdekel egyik diszpécser-telefonos nyűge baja, az sem ha a szolgálat előtt érte élete legnagyobb tragédiája. Szolgáljon engem, hiszen ezért kapja a pénzét. Fizetek, nem keveset, ezért nekem jár a szolgáltatás, nincs bennem egy csepp sem Teréz anya véréből, nem jótékonykodni megyek ki az utcára, ezt tessék tudomásul venni.
HáziPálesz 2007.12.14. 11:12:20 / # 185718
Ezeknél az éheseknél munkabeszüntetés? Sokan inkább annak örülnének, hogy a sztrájk alatt jobban tudnának dolgozni:( Milyen szép lenne, ha mondjuk pl. 17.-én az lenne a híradóban, hogy a taxisok, és a fuvarozók is csatlakoztak az országos sztrájkhoz. Akkor büszkék lehetnénk magunkra, de itt ez már csak nagyon kevés embernek számít.
toree 2007.12.14. 10:14:16 / # 185709
az a baj hogy lassan a volt barátok is egymásnak esnek a gusztustalan tulajok miatt! arra viszont képtelenek voltunk, hogy egyöntetűen kijelentsük , 1-2 napra beszüntetjük a munkavégzést ha nem gondolkodnak el a hülye dolgaikon. sajnos ez a társadalom alkalmatlan az összefogásra! a bkv-nál megszüntetnek 1 járatot, már azért sztrájkolnak, nálunk meg cégeket tehetnek tönkre, mi hagyjuk mint a birkák!!!!!!!
HáziPálesz 2007.12.14. 05:18:15 / # 185557
Ui.: Engem az sem érdekel, ha a Feri fiú bedönti a céget, vagy eladja. A megrendelő ugyanannyi marad, akkor már csak az lesz a kérdés, hova csábítják a legtöbbet, és oda megyünk melózni. Fájna ha megszűnne az rt, mert szeretek itt dolgozni, de akkor is csak egy munkahely. Ha a Palinál lesz sok meló, nem fogok dondolkodni, hogy mennyek e. Nem szabad a cégválasztásból lelkiismereti kérdést csinálni. Ahol van meló oda kell menni. Ti most pillanatnyi megélhetéseteket kockáztatjátok egy új cégért, de mivel lesztek többek az újaknál ha esetleg felfut? Semmivel! Akkor miért kockáztattok? A családi oldalához meg nem sok közöm van. Monjuk ha ezt velem csinálná meg a kölyköm, a nyakát kitekerném. De azt mondják: Nincs gyárilag hülyegyerek, csak rossz nevelés.
HáziPálesz 2007.12.14. 05:08:43 / # 185545
Csak nehogy ez az egész oda vezessen, hogy Nektek is, és nekünk is a "kopp" jusson ebből a történetből. És nem Rád gondoltam a panaszkodással. Majd jó pihit ha vége a műszaknak. Üdv.
hercegno33 2007.12.14. 05:05:45 / # 185543
Csak még valami az a cég ami a Darócin működik az nem Rádió-taxi és az a cég nem a Horvát Csabáé hanem a Szentgyörgyi Ferencé és szerinted ha elmennek a cimek elmennek a taxisok a Feri nem fogja haggyni a pénzét mert ebből előbb vagy utóbb bukás lessz és akkor mi is lessz?Feri kiveszi a pénzét és nem fogja érdekelni a 299 taxis aki épp ott dolgozik nem fogja érdekelni az,hogy mi lessz a diszpikkel ugye.Gondolkodjunk már egy csöppet.Ne csak a Palin rágodjunk nézzük már meg a másik oldalt is.A Csabának nem volt egy fillére sem minden ami neki van a Pali által szerezte meg igy könnyű!!!!!Bár az én apám is ilyen lett volna az biztos,hogy soha nem tudtam volna bántani de még akkor sem ha nem adott volna nekem semmit sem mert én arra voltam nevelve,hogy a szüleimet mindig tisztelni kell!!!!!Egy gyerek az csak köszönhet a szüleinek ha másért nem is de az életéért és a gondoskodásért igen!!!!!
hercegno33 2007.12.14. 04:53:40 / # 183687
Látod most az egyszer azt mondom,hogy van igazság abban amit írtál.Sajnos ez igy alakult és ennek tényleg csak a taxisok látják a kárát.De ez van egyszer hopp egyszer kopp.De itt a mai világba mit tud az ember tenni,dolgozni muszály és én ott szeretek dolgozni ahol jól érzem magam.De nehogy azt hidd,hogy én panaszkodom sőt azt kell,hogy mondjam nem gondoltam volna,hogy a Pali a Rádió-taxit igy föl fogja futtatni!!Ez a cég mindig is ment és menni is fog és tudom,hogy nem fogunk csalódni a Paliban mert már így is sokat bizonyított!!!!
HáziPálesz 2007.12.14. 04:41:06 / # 183665
Ja, és úgy bukta be a céget, hogy az éves bevétele több 100 milliós volt!!!!!!!!!!! (legalábbis több mint 100 mill.) Szép kilátások 30 emberrel. Valahol sajnállak titeket, mert annyira az életetek részévé vállt az rt, hogy nem bírtok elszakadni tőle. Páran közületek lassan felélik még azt a kis maradék tartalékaikat is, aztán tiplit vesznek. Gondolod hogy a két rt taxisai között nincs kapcsolat, és nem beszéljük meg egymással a gondjainkat? Nekem semmi bajom azokkal akik nálatok vannak, hisz jó arcok is kerültek oda. (tévedni emberi dolog) Inkább az a sajnálatos, hogy vannak olyan beszűkült birkák (mindkét oldalon), akik kint már nem is köszönnek egymásnak. Ezt a csatát nem Nektek, vagy nekünk kéne megvívni, hanem a Horvátoknak, de ez nem így van.
HáziPálesz 2007.12.14. 04:28:20 / # 183660
Persze hogy hangya vagyok. Csak én nem hiszem azt magamról hogy nem vagyok az, és velem nem próbálják elhitetni hogy nem vagyok az. Tény hogy a régi rt-nél a pali volt az úr. Ennek meg is lett az eredménye. 20 eltöltött év ebben a szakmában, és pár "szaros" 10 millió miatt bebukta azt a céget, amit pár éve még 300 millióra értékelt. Gyönyörű, micsoda Úr:D
hercegno33 2007.12.14. 04:20:04 / # 183657
Hála istennek mi hiszünk valamiben mert tudjuk,hogy a Rádió-taxi haladni és élni fog tovább a Pali vezetésével.Tudod ebben a cégben mindig is ő volt az úr és most is az mivel ez a cég a Palié volt és a Palié lett.De különben is ha ilyen okos vagy miért nem alapitasz magadnak egy céget?Tudtomal most te is egy kis hangya vagy nem igaz???Szerintem gondolkozz mielőtt irsz mert hamar megbuktatod magad a vizsgán!!!!
HáziPálesz 2007.12.14. 03:34:46 / # 183650
Ilyen hű katonák kellenek a Palinak mint te!:D Már lassan egy igazi szektává fajultok:D Olyan szinten hisztek a Paliba, hogy a Kalászin lassan szertartások lesznek. A Pali lesz a főpap, és amikor megérinti a homlokotokat, Ti rángatózva összeestek. Ez lesz a megtisztulás:DDD Őszintén kérdezem, miért kajáljátok a dumát?! Ha a Pali valami csoda folytán újra feltornássza magát, Ti újra le se lesztek szarva, ő lesz a mindenható GÓRÉ001 aki szabadon turkál a cégkasszába, mintha a saját bukszája lenne, ti meg a hangyák gyűjtitek a kest. Most azt hiszitek, hogy részei lesztek az ÚJ cégnek, de ez csak addig tart, amig az a cég egy ruppót sem ér. (úgy mint most)
hercegno33 2007.12.14. 02:25:36 / # 183642
Akkor dolgozz nagyon sokat mert hamarosan elfogynak a címeitek és akkor majd mehetsz a Palihoz.Persze,hogy több mert tolvajkodtok.Ez egy nagy szégyen,hogy egy cég igy tud talpon maradni.És különben is lehet,hogy te nyugdijas sem leszel!!!!!!!!De igazából mikor a Pali munkát adott neked akkor jó volt ugye?Ne idegeskedj hamarosan elbuktok!!!!!!Aztán majd foghatod a fejed!!!!!
hercegno33 2007.12.14. 02:13:13 / # 183342
Szerinted hogy tudtok dolgozni.Megmondjam?A drága Mekk Elek kecskétek a kék-fehér elmondom hogy az igazi Rádió-taxi urh csatornáján fülel és a Tolvaj-taxi sárga-fekete urh csatornáján kiadja a címeket!!!!Mi is ez?Egész nap a kék-fehér urh rádiót hallgatják és véletlenül mindig nálunk ragadnak.Igaz hattomi!!!Egy igazi Rádió-taxi létezik az pedig a kék-fehér.Ti nem vagytok más csak Tolvaj-Taxi.Szégyen,hogy idáig süllyedtetek!!!!!
Oldalszám: 934