Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2008.02.14. 18:13:51 / # 179679
Csogu látad a képeket amiket átküldtem a családos dologról ennyit,amig nem beszélek egy pszihologussal. Értem persze a Bogdáni helyet a Vörösvárit választod.
törölt felh. 2008.02.14. 18:11:28 / # 179670
"A család számomra feleségem és a lányom, őket sosem fogom megtagadni." Csendesen megjegyzem szerinted a szüleid számára mit jelent a család? Ezek szerint azt aki téged felnevelt akármilyen módon az nem tekinted a családodnak. Érdekes egy ember vagy.
csogu 2008.02.14. 17:50:07 / # 179645
Ezt eddig nem ismertem, de megjegyzem:-DD
csogu 2008.02.14. 17:49:44 / # 179638
Igen, egyetértek veled, de sok olyan tapasztaltam - az ismeretségi körömben -, amikor igenis, elgondolkodik az ember a történteken...és...pontosobban DE!!!...szóval terminátor, nem tudom, hogy neked van-e gyermeked, de szerintem mindig egy szülő az érettebb a kapcsolatban, ha más miatt nem is, a koránál fogva...szerintem a szülőnek kellene több belátással lennie...na meg a másik...a fiam egyszer mondta rám, hogy "HÜLYE"...indulatból...akkor még nagyon kicsi volt, ovis...hiányzottak a nevelés alapjai...szerintem mára már eszébe sem jutna ilyet mondani....na és nem azért, mert nem merné ezt megtenni, hiszen nincs mitől félnie, hanem azért, mert a neveltetése alapján meg sem fordulna a fejében ilyen...ha érted hogy mire célzok... ...én is meló, lassan:-)
Nevem senki 2008.02.14. 16:15:50 / # 178937
A Jóisten a barátokkal kér elnézést a rokonokért:-)))))
terminátor 2008.02.14. 15:27:29 / # 178716
úgyis olyan kurva rövid ez az élet…túl drága az idő ahhoz, hogy az ember haraggal töltse. Na ebben teljesen igazad van!:)énis annyi vagyok mint te korban!:) de az apa-fiu kapcsolatban nem értünk egyet! nekem nagyon sokat jelentenek a szüleim,én nem tudnám megtagadni őket és ez forditva is igaz akár mit csinálnék!! na megyek melozni!
wolfy 2008.02.14. 14:39:44 / # 178187
:-D nagyon komoly
csogu 2008.02.14. 13:36:21 / # 178089
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD Ne tagadd, biztos vagyok benne, hogy neked ez tetszett:-))
csogu 2008.02.14. 13:35:18 / # 178040
38 éves vagyok, a szüleim élnek, de már most is úgy érzem, hogy sokszor tettem olyat, amit nem kellett volna. Dolgozik a lelkiismeretem rendesen, pedig a kapcsolatunk így közel a 40-hez kifejezetten jó…de ez nem mindig volt így. Igaz, most már talán nem úgy történne minden, ahogy történt, de ehhez kellettek az elmúlt évek és az, hogy belássam, néha semmi sem ér annyit, mint annak a mosolya, akit szeretek… Különben meg amikor kamasz voltam, akkor én is loptam kis csokit a közértből és volt olyan is, amikor a szomszédok rosszallását kivívtam…szerintem te sem arról voltál híres (írom ezt úgy, hogy fogalmam sincs, hogy ki lehetsz), hogy beültél a sarokba és bambán néztél egy pontra. Gondolom te is elkövetted a saját kisebb…esetleg nagyobb stiklijeidet. Egy módosabb családból származó kamasznak mindig is nehezebb, hiszen az alkalmazottak, az alárendelt szerepre kényszerülők, mindig csak a rosszat fogják benne meglátni. De nincs is ezzel semmi baj, hiszen ilyen az élet és ilyenek az emberek. Mindenki követett el hibát…10-15-20-25-30 évesen…sőőőt, még sokunk utána is…nem hiszem hogy korrekt dolog lenne beskatulyázni valakit az miatt, amit mi is megtettünk valamilyen szinten, bizonyos mértékben. Persze most részrehajló vagyok, hiszen volt részem ennek a riportnak a megszületésében, de szerintem sokkal nagyobb dolog volt az, hogy mi a központban a Farkas Bandival kezet tudtunk fogni, ezzel betemetve a múlt sérelmeit, mint sem az, hogy ha tovább durrogunk olyan dolgon, amire már szerintem egyikünk sem emlékszik igazán pontosan… …majd ha jön újabb, akkor kezdjük előröl, de addig is szerintem semmi értelme a civakodásnak….úgyis olyan kurva rövid ez az élet…túl drága az idő ahhoz, hogy az ember haraggal töltse. Természetesen ez csak az én véleményem, de én így érezem jól magam.
gera 2008.02.14. 13:30:56 / # 178031
Csumi.Nem lehetsz naiv!Mind ezt mondja!Főleg,ha a kollegák máshol próbálnak boldogulni,mert bizonytalanság van.Én emlékszem a Pásztorokra amikor bekebelezték a T5 taxit.Te már nem?/akinek nem jó a film,kifelé!Ez itt az én mozim!-monda rá 10 évre!/Én szerettem rádiós lenni,de nem a Csaba miatt.Az,hogy a Pali elk..ta egy dolog,nincs közöm hozzá,mégis MIATTA szerettem a RÁDIÓTAXIT!Emberileg a TAXISOK felé Ő az etalon!Neki taxis vagy,gondokkal,családdal!Nekem még CSAK Ő segitett,hallgatott meg ha bajom volt,pedig a Pásztoroknak is fizettem vagy 10-12 évig.Amúgy, már nem vagyok az RT-nél/sajnos/.Ezt a Csaba harácsolása/az RT. szétk..sa/hozta igy.Maradok tisztelettel..
Zoli 2008.02.14. 13:26:06 / # 177893
Hello Csogu! Kabd be!!:-))
csogu 2008.02.14. 13:25:38 / # 177890
Kisebbik testvéremmel nem tartom a kapcsolatot...nem haragszunk egymásra, de nem...ennek oka van...2 féle...az egyik az ő szemszögéből, a másik az enyémből. Van vagy 2 tucat unokatestvérem, meg a fene tudja mi még..keresztszülők meg ilyenek. Egyikkel sem tartom a kapcsolatot...viszont a haverjaim, barátaim havonta egyszer minimum felhívom! Jaaaa és utálom a vasárnapi pofaviziteket is, ahol a család szépen együtt eszik...és mindenki szeret mindenkit... Viszont veled szívesen elmegyek bármikor egyet kajálni.... Gondolom érted mit szeretnék ezzel mondani...:-)
csogu 2008.02.14. 13:18:49 / # 177789
Átok?:-))) Inkább áldás, nem?:-))
Nevem senki 2008.02.14. 11:01:49 / # 177645
Ne ferdíts te átok!! Nem is ismerem szegény szegát!!
törölt felh. 2008.02.14. 10:51:19 / # 177641
Bocsánat! Megkövetek mindenkit. Való igaz:Pályázat,pályázat. Legyen mentségemre az,hogy közben a fiam leckéjébe is beledolgoztam. 1000 Bocs.
terminátor 2008.02.14. 10:35:04 / # 177634
hali! én tőbbször találkoztam vele amikor még az apukájátol kapott 124-es mercivel nyomta! jobban is megbecsülhette volna magát! az apjátol mindent megkapott aztán igy hálálta meg szép gyerek mondhatom! amikor az üllöi uton volt a központ a patyolat mellet,akkor is rendesen nyulta a kaszábol a pénzt! ugyhogy valoban rendes gyerek!

csendes 2008.02.14. 09:49:00 / # 176732
Csabával összesen kétszer ha találkoztam az életben. Apuka kedvenc kisfiának gondoltam őt mindig. Most ezt a riportot olvasva, egy érett felnőtt férfi képe rajzolódik ki elöttem, aki tudja, hogy hol van, és hogy hová tart. Hosszú évek óta a Rádiótaxinál most érzem magamat biztonságban először. Szüleinket, testvéreinket, rokonainkat nem mi választjuk meg, sosem szabad elfelejteni, hogy ők a véreink, viszont az élet produkálhat olyan váratlan élethelyzeteket, amikor sajnos kialakul egy összeférhetetlenség. A család számomra feleségem és a lányom, őket sosem fogom megtagadni.
Csumi 2008.02.14. 09:12:16 / # 176730
Te "jóndulatú" kis JWT! Én sem találkoztam vele soha, de nekem abszolute szimpatikus volt amit olvastam!!! Hogy mi történt apa ,és fia között, sem Te, sem Én nem tudjuk, de az tény, hogy (ahogy hallomásból értesültem róla) A Rádió (sf) most jobban működik, mint a Pali idejében: nincsenek ki nem fizetett bérek, csekkek, stb. ..és még valami: Nem tudom számít-e ez ma még valamit, (Nekem igen) Itt hallottam a saját fülemmel hosszú-hosszú évek után először, hogy "TAXISBARÁT (!!) szolgálatot, és központot szeretnénk!!!! Először azt hittem rosszul hallok: Számít ma még valakinek, hogy a taxis jól érzi-e magát?? Úgy látszik igen! (és remélem ez nem csak azért hangzott el, mert jól hangzik) A "saját" cégemnél sajnos ez már nem szempont....
törölt felh. 2008.02.14. 09:03:51 / # 176729
-Szolgálati autó a központ? -Szolgálati autó a központ? -Szolgálati autó a központ? -Szolgálati autó a központ? -Szolgálati autó a központ? -Szolgálati autó a központ? -Szolgálati autó a központ? -Szolgálati autó a központ? -Valaki valamikor!!!
törölt felh. 2008.02.14. 09:01:17 / # 176728
Én sohasem találkoztam a Csabával.Kialakult képem róla csak a hallotak alapján létezik. De ezt a riportott végig olvasva hát elég gáz a csávó. Idézet: - Mi a három legfontosabb dolog az életedben? - Az első a család. Hát én nem tudom nektek mi a fogalmatok a családról én spec úgy érzem,hogy aki életet adot nekem felnevelt ruháztatott iskoláztatott azzal én nem így viselkednék. Kivánom neki teljes szívemből,hogy ezt a kicsi lányától kamatostúl kapja vissza.

Oldalszám: 934