Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kámbi078 2008.07.18. 16:42:16 / # 189467
Nem szívesen írok ide,de azért megkérdem: Mi vaaaaaan?????? Én amúgy 27 ezret fizetek, igaz több mint 3 hónapja nem taxiztam.:)))))
gera 2008.07.18. 14:50:59 / # 189470
Szevasz Tomi.Van felvétel?Dézsma frankón 42?üdv

600 2008.07.18. 14:44:40 / # 189469
Hello Csogu! (szerkesztő úr) Annyira szeretném, ha egyszer az életben, csak egyszer úgy irogatnál, hogy előtte tájékozódnál, természetesen illetékestől, illetékesektől. Nagyon szívesen adok, adunk korrekt tájékoztatást cégünk életéről, helyzetéről, terveiről, és utána fogjál tollat és írj. Csogu azt hittem, hogy már ki nőtél ebből az időszakodból........ Hmmm.......?

zodiákus 2008.07.18. 12:02:34 / # 189466
???????????????????? Most mi van?Nem Te akartál valamit tőlünk?Berágtál?Ejnye.Hiszen itt mindenkinek nick neve van. Én nem tisztellek,mert nincs miért.
törölt felh. 2008.07.18. 11:53:43 / # 189465
Gondolod érdekel amit egy nick name irogat nekem nem nagyon ismersz,de nem is kell,hogy ez megtörténjen!További kellemes rosszindulatos megkeseredetséggel teli topickolást kivánok neked!Tisztelettel
zodiákus 2008.07.18. 11:50:12 / # 189464
Én nem hangoskodom,mivel kis betűvel írok...Tudod,itt így szokás. Egyébként kibújt a szög a zsákból,gratulálok!Így vélekedsz rólunk és előtte meg nyalizol? Látod milyen csacsi fiú vagy?
törölt felh. 2008.07.18. 11:43:56 / # 189463
Majd te megoldod a problémát barátom a hangoskodással!Örülök hogy te ilyen jól értesült vagy!Én most is gizda pöcs vagyok igy érzem jól magam,de legalább válalom!Egyébként ha már öszinteségi roham van sorold az okokat,hogy mivel vivta ki a taxis társadalom a köz elött,hogy felnézzenek rájuk!Azt meg,hogy én mit gondolok szivesen megosztom bárkivel aki kiváncsi rá,bele az arcba akár neked is ,ha megkeresel!
zodiákus 2008.07.18. 11:42:08 / # 189462
A primitívség és az obszcén megjegyzés különböző!A primitívséget Te is tanultál otthon,bármennyire is tök cool srácnak véled magad! A helyzetünkön nem Te fogsz változtatni,de nem is az apucid!Ha viszont szeretnél részt venni a forgatagban,akkor edződnöd kell a kritikákhoz is,mert egyenlőre eléggé nyápic és sértődékeny vagy! A helyesírást még gyakorolnod kéne!!!
zodiákus 2008.07.18. 11:32:58 / # 189461
Még annyit fűznék hozzá,hogy szégyeld magad!Pusztán csak azért,mert amikor ment a szekér,Te ugyanúgy lenézted a taxisokat mint a testvéred...Egymás közt csak gizda pöcsöknek hívtunk titeket!Jött a kávézótok,amitől még nagyobb lett az arcotok.Pedig,mint tudjuk,az is a mi fuvarszervezési pénzünkből volt! Tehát,Nektek kéne nekünk fizetnetek,hogy valamit tegyünk az ügy érdekében!
zodiákus 2008.07.18. 11:32:41 / # 189460
Még annyit fűznék hozzá,hogy szégyeld magad!Pusztán csak azért,mert amikor ment a szekér,Te ugyanúgy lenézted a taxisokat mint a testvéred...Egymás közt csak gizda pöcsöknek hívtunk titeket!Jött a kávézótok,amitől még nagyobb lett az arcotok.Pedig,mint tudjuk,az is a mi fuvarszervezési pénzünkből volt! Tehát,Nektek kéne nekünk fizetnetek,hogy valamit tegyünk az ügy érdekében!
törölt felh. 2008.07.18. 11:32:28 / # 189459
Igazi magyar mentalitás az ország betegsége ezért szeretek egyedűl mászni na mindegy!Sok szerencsét!

törölt felh. 2008.07.18. 11:22:46 / # 189458
Kedves zodiákus elöször is primitiv hangvétellel,még itt a fórumon sem lehet megoldani semmit ez nem az én szintem ezért nem irogatok ide mert ha erre a hangnemre vágyom bemegyek egy cinkotai kocsmába!Nem kérem a hatalmat köszönöm ennél töbre tartom magam!Egyébként te valószinüleg te nem az a taxis vagy ugy hogy ne beszélgessünk!Tudod ki pitizzen neked?Egyébként nekem sose vólt beleszólásom csak egy rövid időre,na akkor minden remben vólt azt hiszem erre sokan emlékeznek!Köszönöm elmés személyeskedésed de ettől helyzetetek nem fog változni!
zodiákus 2008.07.18. 11:05:37 / # 189457
Kedves Kikike! Én emlékszem azokra az időkre,amikor lett volna néhány ötletem a szolgáltatás színvonalának emeléséhez,de Te éppúgy leszartad mint a tesód vagy az apucid!Most kéred a segítségünket?Most jó lenne,igaz?Egy nagy lófaszt!Dolgozz meg a hatalomért,ne most pitizz!Ráadásul úgy látom örököltétek a hülye géneket is,így sosem fogtok a csúcsra érni!
törölt felh. 2008.07.18. 10:13:26 / # 189456
Szia köszönöm jól bár jobban lennék,ha találkoznék olyan taxisokkal akiket érdekel az RT sorsa lenne egy két ötletem!Ha lenne ilyen taxis vagy taxisok akár meg is kereshetnének!Azt hiszem a jelenlegi vezetőségre lassan ki lehet jelenteni,hogy túl alattomos túl alkalmatlan,és nem nagyon foglalkoznak mással önös érdekeiken kivül!
csogu 2008.07.18. 09:57:25 / # 189454
1, Részvétem! 2, Ahogy mondod, mint tomajer úr jobb keze (csak nappal, az éjszakát nem vállaltam,mert rohadt egy perverz egy ember), nekem globálisan kell néznem a helyzetet...ahogy egy érdekvédőnek is ezt kellene tennie. 3, A Főtaxi lehet, hogy pénzért veszi a címeket (jó reggelt: a két szép szeméért manapság senki sem kap semmit!!), de.. a, Ő ki is fizeti, nem késik a fizetéssel b, Nem a taxisaival fizetteti meg...nekünk (ha jól tudom) jelenleg nincs pacsis címünk ( ha van is, akkor az maximum 1-2 lehet). Nem úgy, mint anno a Rádiónál, amikor már a végére a telefonos megrendelőnek is pacsipénzt kellett adni...nem vicc...jött a megrendelő és az orrom alá dugott egy 300 forintos kártyát, amit a végösszegből le kellett vonni és a pénztárnál meg jót röhögtek rajtam, amikor ki akartam velük ezt fizettetni). Ez különösen akkor esett jól, amikor egy 500 forintos kanyarról volt szó... 4, Sajnos igenis tartozik másra!!! Mert amíg a picike cégek, akiknél a fuvarszervezés annyiból áll, hogy a taxis fizessen azért hogy dolgozhat, ezt művelik, addig a taxis cégek nem tudnak emelni. Vagyis ez érinti a Cityseket, Főtaxisokat, Budapest taxisokat, Budásokat-Tele5, Taxi4, Mini Mobil,6x6-osokat. 5, (ez a bonusz) Egy érdekvédőnek nem telefonon keresztül fenyegetőznie kellene azzal a taxissal szemben, aki felemeli a szavát a Magyarországon leggyengébb érdekvédő szervezettel kapcsolatban, hanem tenni kellene a dolgát, vagy kijelenteni, hogy ALKALMATLAN VAGYOK A POZITCIÓM BETÖLTÉSÉRE, ÍGY LEKÖSZÖNÖK! Ui: Szia Krisz:-) Minden rendben, jól vagy?
attus 2008.07.18. 09:52:54 / # 189453
Ha legközelebb beszélsz vele kérdezd már meg tőle, hogy a szigeti lejárónál milyen érdekeket véd?:D
törölt felh. 2008.07.18. 09:46:25 / # 189452
Rövid leszek és tömör mert sietnem kell. 1.Beszéltem a Palival. 2.Csogu miért nem a Fötaxival foglalkozik 3.A Fötaxi fuvarszervezői nem értenek semmihez csak pénzért tudnak címet vásárolni a taxisaiknak amiket a tagdíj emelésével kompenzálnak. 4.Az hogy az R.T 194ft/km-errel szállítja a megrendelőket nem tartozik másra. 1/b.Beszéltem a Palival. 2/b.Csogu egy internetes oldalt is működtett ami az egész taxis társadalommal foglalkozik. 3/b.Szerintem sokak szerint teljesen mindegy mennyit fizet a fuvarszervező a szórakozóhelyeknek a lényeg legyen fuvar.Az meg hogy ezért havi 2000ft-tal többet kell fizetni szerintem korrekt. 4/b.Végül is csak a Budapesti taxistársadalmat érinti,hogy nem föl hanem lefelé mozdulnak az árak.

törölt felh. 2008.07.18. 09:40:05 / # 189451
Látom kezditek kapizsgálni ki ő valójában bár szerintem egy lótetü is több iq-val rendelkezik!Eltelt egy év lassan és tehetségének köszönhetően szárnyal a cég!Sajnálom hogy a hatalomra való áhitata a ti zsebeteket fosztogatja!
wolfy 2008.07.17. 18:24:31 / # 189450
Szotyi cég :)) ez tetszik:)
csogu 2008.07.17. 18:18:26 / # 189449
Csak az a baj tudod, hogy ezek miatt a szotyi cégek miatt nem tudnak a komolyabb cégek emelni rendesen. Különben pont nem érdekelne, hogy más miként teszi tönkre magát...Menjenek 76 forinttal kilométerenként, az sem érdekelne...de ezzel a normálisabb cégeket is visszahúzzák, hiszen nem szabad megengedni hogy nagy legyen az eltérés...az olló, mert akkor a taxisok meg odamennek, ahol szól az URH...az, hogy totál nem éri meg annyiért menni nem tudja kiszámolni, mert a sötétjeinek maximum annyi jut el, hogy a benzin a kiadásuk a bruttó bevételükből...
Oldalszám: 934