Név
Becenév meeri
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Besokallt több száz taxis - Budapest jár rosszul

Hozzáadva: 2018.02.16 20:06

Sok taxis besokallt már, és a budapest taxi rosszul fog járni.
A Veres már pánikol.  A tulajdonosoknak nem ezt ígérte.
Kezdenek rájönni, hogy még se ért ő annyira a taxihoz mint állította magáról. Ki fogják vágni, mint macskát szarni.

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.01.16 17:19

Mit tudsz te?
Köztudott, hogy a Veresnek van vagy harminc fehér rendszámos mercije, amin droidok ülnek.
Ezeknek adogatják ki az állandó megrendelőket, ahol nem lehet megbukni.
Ez most megbukott.  Igaz nem a bkknál, hanem egy kollégánál, aki zokon is vette és inzultálta.

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.01.16 15:36

Nem is azért lett pofán csapkodva, mert mercis!
Hanem, mert lopkodta a fuvarokat.
Persze nem őt kellett volna megcsapkodni, hanem aki kiszervezi neki!

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.01.16 13:51

Végre valaki pofán csapkod egy mercist erre kirúgják!

Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2008.03.03 09:33

Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját: - Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek? Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet. - Asszonyom!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek? - Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy. - Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön? - Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna. - Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem száz éves, és nincs egyetlen ellensége sem! Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel és csak ennyit mondott angyali mosollyal: - Túléltem a rohadékokat!

Téma: Minden napra egy!

Hozzáadva: 2008.02.27 13:29

Szeress akkoris ha néha fáj, ha a magány angyala rád talál!

Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2008.02.20 10:40

Apu hogyan kerültem én erre a világra? - Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chat-szobában, majd találkoztak egy cyber-kávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap...."

Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2008.02.19 18:41

Egy rendkívül csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájcból. Egy pap mellé szol a jegye, akit megszólít. - Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet? -Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért? -Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy elkobozzak. De Ön talán titokban át tudná vinni számomra a vámon a reverendája alatt. -Valóban át tudnám vinni drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra. - Önnek olyan becsületes a képe, hogy öntől sohasem fognak kérdezni semmit - mondta a hölgy és már át is adta a szőrtelenítőt. Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál. - Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? -kérdezi a vámtiszt. - A fejem bubjától a derekamig semmiféle vámolni valóm sincs fiam. A választ furcsállotta a vámtiszt és tovább kérdezi: - És deréktól lefele? -Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt. A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől: - Rendben van, tessék továbbmenni Atya. Kérem a következőt!

Téma: Minden napra egy!

Hozzáadva: 2008.02.16 23:19

" Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás, és az önfeláldozás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével. És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked. És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz. . . hogy valóban erős vagy. . . és valóban értékes. " /Shoffstall, Veronica A. /