Név Horváth László
Becenév tesco gazdaságos
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Plus Taxi

Hozzáadva: 2020.08.13 12:39

Nagy kár értük... ja nem. 

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2020.03.11 08:57

Úgy lehet, hogy sikeresen elérték, hogy a taxis társadalom széthuzó legyen. A céges fúj a mezítlábasra/hiénára. Az öreg taxis utálja a fiatal taxist. A cégesek rühelik egymás cégeit és irigyek a másik szerzödőtt partnereire.
A megoldás ott kezdödne, ha valamiféle összefogás létrejönne minden sofőr között1. Budapesten legyen limitálva a taxik száma2. Csak egyéni vállalkozóként lehessen taxizni erkölcsi bizonyítvánnyal!3. Tarifa korrekció! Gondolok itt éjszakai, hétvégi, ünnepnapi és vidéki viteldíj bevezetésére.4. Fuvarszervezés CSAK teljesítmény alapon. Pl.: címenként 200 ft. Így a társaságok is ösztönözve lennének, hogy felvegyék a telefont. 
Amíg ezek a feltételek nem valósulnak meg, addig csak pénzbehordó rabszolgáknak fognak tekinteni minket!
És a legrosszabb, hogy futó bolondok képviselnek(vagy csak akarnak) minket! M.Z., patrióta, sapi, H.P. és még ki tudja hány félszerzet.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2020.03.10 15:45

Sajnos csak álmunkban csökkentik a tagdíjat. Úgyhogy marad a droszton ácsorgás, közben idegeskedhetünk vagy pánikolhatunk. A jövő bizonytalan most nagyon.... 

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2020.02.29 16:26

Szerinted miért 25% az alap elvonás a boltnál a fuvarok után. Irreálisan magas heti teljesítendő fuvarszámok vannak a kevesebb %-ért. A taxis fiezeti ki a te 1000 forintos kedvezményedet! Te is tipikusan az az utas vagy aki sajnálja a pénzt a taxira. Ezért is jó ez a tarifa, mert az olcsó jánosokat visszatartja. Majd amikor meg rendőr bácsi elveszi a jogsidat ittas vezetésért, utána már nem is lesz sok a 15k fuvar hazáig. A legtöbb utasnak nem gond a jelenlegi tarifa. Sőt volt olyan utasom aki szerint szükség volna éjszakai ill. ünnepnapi tarifára is. Nehogy már azért legyen ráfizetéses a vállalkozásom, hogy te jobban érezd magad, mert sporoltál. 
Ez a hónap kommentje, jót nevettem. Ha mész liberalizálni a svájci taxispiacot ugye szólsz nekem.is? Hordóra ne legyen gondod azt majd intézem én. 🤣🤣🤣
Viccet félre téve, szerintem egy másik taxitársaságot akarnak helyzetbe hozni vagy a veres próbál visszatérni. Ezek a futóbolondok meg csak a tereprendezők. 
Szerintem a fuvaradatok elmentésére gondolt, csak hát buta mint a föld. Gondolom még jogosítványa sincs ennek a szerencsétlennek. Patrióta keveri szart de nagyon. Le kellene valahogy állitani Bodnár urat! 
Egyértelmű volt, hogy ha Tarlósék buknak veszélybe kerül a fix. Kb 2 millió budapesti lakos van és 6 ezer sofőr. Nagyon jó kampányfogás lesz majd: vissza engedtük az ubert. Eltöröltük a fixált tarifát! Amúgy meg teljesen mindegy mennyi lesz a tarifa, aki most se ül taxiba az majd akkor se fog ha olcsóbb. Inkább arról szól a dolog, hogy újra fel akarják osztani a piacot. Vajon melyik cégnek fog kedvezni az új rendelet? És mennyire fog ez ártani nekünk sofőröknek? 
Sok kolléga szavazott a Tarlósék ellen, nem gondolták, hogy az új város vezetés megváltoztatja a taxirendeletet. Sajnos csak a mainstream médiát fogyasztják és nem néznek jobban utánna, hogy ki mit nyilatkozott taxi ügyben az akkori ellenzék részéről. Persze, most már ők is be vannak rezelve, hogy mi lesz ha törlik a fixet. Tipikus az élelmet adó kézbe való beleszarás történt....

Téma: Már Budapesten is szolgálnak elektromos taxik

Hozzáadva: 2019.12.01 18:27

Gondolom a fékhatás is "100%-s" volt utána. De hát a matek kijött papíron és ez a lényeg...

Téma: Már Budapesten is szolgálnak elektromos taxik

Hozzáadva: 2019.12.01 13:22

A főtaxinál arra jöttek rá, hogyan lehet több pénzt kicsikarni a taxisoktól. Ez szerencsétlen meg büszkén mondja, hogy 10-15 ezer km-t megy egy hónapban. Gondolom a családja meg csak akkor látja, ha alszik. Ja nem, mert akkor alszik, amikor tölt a leaf! ....