Név
Becenév pincér
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Az komoly fuvarszám!Nem csoda, hogy nekünk nem jut fuvar!Jó lenne valamit tenni!De biztos másnak jól megy és nem érdekli!Én szinte csak a rezsimet termelem hosszú ideje!
Már megcsinálhatja a háziorvos is!Elküld az sztkba vizsgálatokra és kész!

Téma: FELHÍVÁS! Magyar Taxisok Szakszervezete

Hozzáadva: 2015.11.01 20:34

Köszi a csatolmányt!Nem olvastam végig ez így estére túl száraz olvasmány!:-)Még az a kérdés foglalkoztat ezzel kapcsolatban, hogy:ha például nem a legrövidebb utvonalat választod, mert pl van egy felbontás vagy nagy dugó, de a végén megegyezik a taxaméter által mért távolság az általuk mérttel akkor azt ők szabályszegésnek veszik e vajon?!

Téma: FELHÍVÁS! Magyar Taxisok Szakszervezete

Hozzáadva: 2015.11.01 17:22

Általában én elolvasom mindig!Csak ez most súlyosabb!Eddig kiváltottad újra(gondolom én), de most nem teheted meg még akkor se ha alaptalan volt az egész!Ez bosszant, vagy legalább meglenne határozva, hogy minek mi a következménye!

Téma: FELHÍVÁS! Magyar Taxisok Szakszervezete

Hozzáadva: 2015.11.01 09:17

Akkor ha jól gondolom ezzel az önhatalmulag elfogadott, megszavazott módosítással a bkk kapott egy mégnagyobb hatalmat a kezébe!Kvázi ha pl:200méter különbséget mérnek, vagy ha halkan szól a rádió akkor dönthet úgy, hogy ugrik az engedélyed 1 évre!Gratulálok!Hogy üzemeltessen így nyugodtan valaki egy vállalkozást?
Én úgy értelmezem,hogy nincs gond ezzel a tarifával ,mert megmarad egy minimálbér körüli összeg a taxista zsebében!(kb100eft)Én ezt bogoztam ki!De ha valaki másként értelmezi akkor írjon!:-)
Sajnos Én a tarifaemelésről nem olvastam semmit!De ez a drosztdíj emelés egy kicsit drasztikus!:-(

Téma: Indul a Green Taxi, indul a jövő taxis vállalata!

Hozzáadva: 2015.10.20 19:38

Értem!Köszi a kielégítő választ!Sajnálom,hogy válaszra se méltattak megértem hogy bosszant a dolog!Látod most már itt sincsenek válaszok a kérdésekre!Viszont ez egy olyan szakma ahol szerintem nem nagyon tudsz előre tervezni!Ez alkalmazotként némikép egyszerübb hisz van munkaidőd!Én is mikor megigérem, hogy ekkor otthon vagyok nem mindig sikerül, vagy a tervezett bevétel rovására megy!De így legalább megvan a szabadságom ami ennek a szakmának nagy elönye!Amit lentebb kérdeztél, hogy a fuvarszervező óránként tud- e fuvart adni vagy sem erre nincs garncia!Lehet kapsz egyet vagy kettőt de az is lehet hogy egyet se kapsz másfél két órán keresztül!A szerencsén múlik!

Téma: Indul a Green Taxi, indul a jövő taxis vállalata!

Hozzáadva: 2015.10.20 14:30

Te jelentkeztél hozzájuk és nem sikerült a felvételi vagy csak szeretnél jelentkezni?Csak kíváncsi vagyok, mert annyira érdeklödsz irántuk!Jó sokat tudsz kérdezni!:-)Taxis szeretnél lenni?
Igen van!Küldtek egy válaszlevelet melyben leírták és lepecsételték aláírták!De lehet hogy elmegyek és kötök egy újat ami nem csak egy évre szól!Mert mindenki másképp tudja, nem hiányzik egy büntetés!(Bár a levél itt van, de ki tudja a mai világban!:-) )