Név
Becenév utód
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.08.17 15:30

oktogonon dolgozik egy fogatlan pali valami ezeréves sötét lanciával ő az és rádásúl kinálgatja is fűnek fának hogy van eladó...............
napi jelentést se rendőr se bkk se senki a navon kivül nem kérhet mivel adótitok.a bbk pedig semmit nem kérhet mivel nem hatóság és nincs ilyen jogköre infót közteres kérhet.ez biztos infó túl vagyunk egy két ilyen eseten.
mint előbb írtam ehez meg kell teremteni a megfelelő mennyiségü drosztot 1180:6550 rossz arány szerintem nincs joga semmihez engem basztattak elhajtottam őket semmit nem csinálhatnak feljelentettek a rendőrségen behivtak elmondtam mi történt 5.ker kap. lezárták semmi nem lett.
Szerintem ezt nem tehetik meg addig amig budapesten 1200 droszt van minusz reptér és erre kiadnak 6500 droszt engedélyt. meg kéne a nyugger köcsögnek meg a piftának felvenni egy 40-es cipőt 45-ös lábra.én nem mennék el jelentsen nyugodtan fel és a bíróságon találkozunk.soha nem csinálnák többet csak mi bírkák vagyunk és ezt is benyeljük.

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2014.07.22 21:54

Nekem jobb ötletem van aki tudja hol lakik ez a metel féreg írja ki ide igérem lesz neki néhány látogatója.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.07.22 21:51

Ez nyílt titok a vén buzeráns csinált egy halálos gázolást és ez a gennyláda volt akkoriban a közlekedés rendészet vezetője elsimította.szerinted a bkk-s"ellenőrökkel" miért járnak a közlekedésiek ellenőrizni?van ott egy két ismerősöm elmondták mert a nyugger kérte.rádásúl ök is utálják mint a szart nem boldogok attól,hogy basztatják a taxisokat

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.07.15 04:34

Ez a szarzsák komáromi mennyi lét zsebelt be szerintetek az innovatív csabikától a gyors ügyintézésért?

Téma: ADOK-VESZEK! Üzleti céllal fizetős!!! bocs:-)

Hozzáadva: 2014.05.21 13:51

Ez a gyártónál a 13.kerben 20 ezer beszerelve.Nem soké adod?
A fidesz csak a ratyit tolja a tarhálóst és a féreg zsernyákot el akarja tenni csak idő kell.
Ez a féreg komáromi nem fidesz bérenc hanem a tarlós tartozott neki egy szivességgel és ezt kapta.Állitólag amig 3.ker polgármeister volt a pityu volt 1 halálos gázolása és ez a kutya volt akkoriban a közlekedésiek főnöke és elsumákolta.