Név
Becenév Rumcájsz
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Bbetyár rejtvényei

Hozzáadva: 2011.08.10 17:07

Had kíváncsiskodjak: ez az a hely, ahol a Flour Tomi énekelte, hogy "én is fiú, te is fiú, na mizu, mizu"?
D Rólam is neveztek már el utcát a Belvárosban, a Kossuth Lajosról nyílik. Pontosabban odatorkollik, mert a Reáltanoda felől egyirányú:)
Elég messzire kanyarodtál, had szorítkozzak arra, amit én vetettem fel. Arra, hogy miért írtam bele azt a szót, hogy "még", arra Te magad megválaszoltál. Azzal, hogy a "jármű-darabszám szabályozás" nem hibátlan megoldás, azzal egyetértek, de én nem tudok jobbat. Ha Neked van jobb ötleted, ami ráadásul kivitelezhető és alkotmányos, akkor juttasd el a megfelelő hivatalba a megfelelő fenyegetésekkel:) kísérve (ha sikerrel jársz, a forradalom után utcát nevezünk el rólad), vagy vedd fel a kapcsolatot a TGFSz-szel, mert ők legalább akarnak még tenni valamit.
Valóban frissítésre szorul - gondolom azért, mert ez egy élő felszólalás kivonata, nem pedig egy megfogalmazott, megszerkesztett petícióé vagy kiáltványé. Tudod, mint egy gitárszóló-improvizáció: megvan a váz, a főmotívum, de nincs leírva hangról hangra. Emiatt van benne némi fogalmazási hiba, de amúgy a program jó. Sokkal jobbat nemigen lehetne alkotni szerintem. Ha például nem tetszik a droszt-darabszámhoz kötött drosztengedélyszám, akkor mihez kössük? Budapest lakosságához? Milyen alapon? Ezt már egyszer elutasították. Azért szerencsére még a legtöbb autón egy kisvállalkozó ül, saját felelősséggel, saját vállalkozással, saját családdal. Aztán persze lehet, hogy az ötleted valakinek megtetszik, és valóra váltja a Te 13500 fős falanszteredet, és dolgozhatunk havi fix 80.000-ért. Ha letelik a 8 óra, felszállhatunk a buszra hazamenni, mert a spannak is vigyáznia kell a gurulóra, nehogy lerontsa a prémiumszorzót:)

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2011.08.03 22:18

Annyira nem lehet drága - egyelőre a vérnyomásom még nem magas:)

Téma: Miért nincs egy tarifa

Hozzáadva: 2011.08.03 22:14

Ha nagy tételben kéne állítani, akkor a szervizben is adnának kedvezményt.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2011.08.03 17:01

Én a duplahúsos pizzán szoktam elrágódni. Mondjuk ez látszik is a hasamon - sajnos:)

Téma: Miért nincs egy tarifa

Hozzáadva: 2011.08.03 16:46

Ezt honnan veszed, hogy a taxis nem akarja?!

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2011.08.03 15:16

Mi volt ez? Huxley: Szép új világ, 2.rész?:)

Téma: Újjá alakul a TGFSZ!

Hozzáadva: 2011.08.01 22:42

XD Ezt valóban szórakoztató elképzelni, most kezdek magamhoz térni, de az előbb percekig nem kaptam levegőt.