Név Horváth Károly
Becenév karika
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Aki hülye haljon meg...ledegradálódik közénk aztán arra szavaz akiről tudja,h kinyírja a szakmáját. Én sem szeretnék a szerző szintjére degradálódni,de hova tűnt a józan paraszti ész?
Én is szeretnék termelői áron venni zöldséget-gyümölcsöt,taxizni is utasként féláron. Csak én megértem,h ilyen nincs. A legbosszantóbb,h sokan vannak közöttünk akik taxisként ezekre a libsikre szavaztak annak ellenére,h ismerjük a közúti közlekedéshez való hozzáállásukat és Gyurcsány meg is igérte,h a kedvenc ubert vissza fogja hívni. Sajnos most még csak a Bolttal tud pózolni,de ami késik az nem múlik...mindegy csak ne magyar legyen.

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.10.25 11:35

A témához sokatmondóan csak annyit. Tegnap a spenót ház elötti droszton rámtolat a hiéna majd kiszáll izmozva a 60 kilójával,hogy megver. Kicsit késöbb az Akadémia parkolóban két vélhetően külföldi beáll az éppen várakozó Boltos mögé és fényképezgetik magukat a boltos autóval a háttérben,mert az olyan menő....

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.09.22 10:24

Melyik szó utalt arra,h támadnám a fiatalokat? A gyengébbek kedvéért:ott a recept. A Tesla,Apple,Uber vagy,h közelebbit mondjak: a Bolt. Hasonló marketingpolitika mentén "szervezik" be a fiatalokat. Ez működik. Ezt kell nekünk is csinálni.

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.09.19 22:04

Nem az a baj,h nem igaz. A közösségi médiás boltos megnyilvánulások is olyan amerikás,szájbarágós kamuk. A baj az,h ezt a belvárosi,budai fiatalok eszik,de nagyon

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.07.04 18:16

A te általad felvázolt helyzet tényleg érdekes. Abban az esetben én sem tettem volna szóvá,h elhaladsz mellettem. Ha a belső sávban megelőz,majd beáll elém egy kolléga utast vadászni azt viszont igen. Korábbi kérdésem aktuális még:ha gyorsabb az autóm és pofátlanabb vagyok akkor szabad előzni?

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.07.04 13:12

Mielött szóvá teszem,h megelőznek mindig leellenőrzöm,h tényleg üres-e az autó. Már csak azért is mert néha én is úgy hagyom. Éppen ezért az első amit mondok,h "véletlen úgy hagytad a szabadjelzőt". Na erre jönnek az érdekesebbnél érdekesebb válaszok:van ez így,pofa be... vagy csak padlógáz, jelezve,h akkor is ő az első. Na ezért nem járok 200 lóerő alatt...

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.07.04 03:02

Sziasztok! Csak kiváncsiságból kérdezem,h az újhullámos kollégáknak már nem oktatják,h égő szabadjelzővel nem előzzük meg a másik szabad taxit? Lehet,h én vagyok túl régivágású? Aki erőszakosabb az megy elől? Jellemzően a hiénák és a gagyi társaságiak tesznek így. Ma megelőz a szakadt Fikuszáva a taxi plusos tetkós srác,kérdésemre,h miért, a válasza annyi volt,h van ez így. Most akkor így kell ezt csinálni vagy nem?

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.04.06 16:11

Sziasztok! Csak egy érdekesség: hajnalban megállok a Blaha-Somogyi sarki droszton.Jön az átlagnál barnább hiéna/nem magántaxi hanem hiéna/,hogy húzzak tovább.Mivel nem megyek,rámtolat és hívja a hiénacsordát. Ez a nyolc tényleg vadregényes,esküszöm a Deákon és a Roosevelten is kultúráltabban zavarnak el a hivatalos drosztról. Arra gondoltam,h össze kellene írni ezeket a helyeket,elküldeni a közútnak,és a kialakult helyzetre való tekintettel kérnénk drosztdíj kedvezményt. Persze nem adnak,de ha mindezt egy kis nyomatékkal tesszük/pl:média bevonás/lehet,h tennének valamit.