Név ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN
Becenév Anyuka
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Taxisok a flaszterről.

Hozzáadva: 2011.01.22 07:32

Hello Apuka! Látom Te nem adod fel.. Emlékszel amikor azt is megmagyarázta az egyszerű taxista, hogy órát akkor indítunk amikor előkerült az utas? Na azt hittem ott Te is beláttad, hogy nagyrészt kikkel állsz szemben. sajnos:(
Azé valaki szólhana a cikkírónak, hogy a Szengyörgyi Feri az nem a veres, mégha van is némi hasonlóság:) vajh miért? De a képet se a retekklub csinálta

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2011.01.21 14:12

Pali bácsinak az Ő "szakmáját" tetszett képviselni. Most is az tetszene neki, ha lenne még némi beleszólása. FODESZ, TFTSZ, MATESZOPSZ, stb... mindegy minek nevezzük, egy sem a taxisok érdekeit védte, elég csak megnézni, hogy kik a vezetőségi tagok!

Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2011.01.21 12:42

A köztársasági elnöki rezidencián a takarítónő az egyik WC-ben pakolgat, közben egy darab sz@ros vécépapír kirepül a kezéből az ablakon. Utánanéz, és látja, hogy az a lichthófon keresztül éppen az elnök ablakán repül be. Odarohan a titkárságra, és elmondja, mi történt, kéri, hogy még mielőtt valami baj történik, valahogy csempésszék ki a szaros papírt. A titkár bemegy, majd kijön: - Sajnos késő. Már aláírta..."

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2011.01.21 12:35

Na, na, na! A pali ugyanolyan hibás a kialakult helyzetben, mint sok más rajtunk meggazdagodott tettestársa. A nagy érdekvédelmükben a fixtarifa nem véletlenül nem jött össze sok sok év próbálkozásával sem: http://hallotaxi.hu/?pg=news_10_3121 Nekik pont az az érdekük, hogy mesterségesen távol tartsák a két tarifát egymástól (utcai, beülős) hogy a mézet beszolgáltassa a 4-5000 birka. Ezért a Pali is és a haverjai is mindent megtettek, és mindent meg is tesznek. Neki most az a baja, hogy az a 700 ember nem neki fizet, hanem egy olyan embernek, aki volt idő amikor neki fizetett:) Így múlik el a világ dicsősége..

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2011.01.20 17:10

A moderálós médiatörvényes Annamarira gondoltam:)

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2011.01.20 16:18

Tomacsek! Összejöttél Annamarival? :DDD

Téma: Taxisok a flaszterről.

Hozzáadva: 2011.01.20 15:55

Mit kell(ene) tenni :(

Téma: Taxisok a flaszterről.

Hozzáadva: 2011.01.20 15:39

Tisztelt trubadÚR! Elnézést, hogy így kéretlenül, de meg kell védenem (bár nem szorul rá) apukát. Ha mindenki csak annyit tett volna a budapesti taxisokért mint ő, akkor már régen nem lenne itt semmi baj. Feladta. Én is. Jelzőket nem írok, mert megköveznek, de sajnos azon lehet csak segíteni, aki hagyja magát. Sajnos a mai budapesti taxis nem ilyen. Már csak azért sem, mert 1 napi tartalékja nincsen szinte egyiknek sem. Tökös gyerekek kellenének, hogy az elavult technikát megfogják egy két napra, és akkor talán lehetne valamiféle változást ígérő tárgyalásfélét kezdeményezni a burzsujoknál. Amíg ez nincs, addig Te mondjuk nem dolgozol X időben, meg a haverod, három másik meg örül, hogy jaj most milyen jól lehet:)