Ürömi Mercibontó és szerviz

2013.03.23.

Karambolos gépjárművek javítása esetén,
BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS, helyi kárfelvétel!

Ötszázezer forint feletti javítási összegnél, a Cascós illetve felelősségi károknál, az önrész és az avulás összegének az 50%-át vállaljuk.

 

 


 

Nem nem!  Nem hagytam ott:-)))
Minden mercis tudja, hogy a környéken, az "ÜRÖMI BONTÓ" a legolcsóbb. Mégse megyünk ki, mert bedumáljuk magunknak, hogy messze van. Magam is így voltam ezzel. Mígnem egyszer Ürömön átutazóban eszembe jutott, hogy megkeressem. Laptop, gps és láss csodát, párszáz méternyire voltam tőle, ahogy készültem lecsurogni Csillaghegy felé. Benéztem és azonnal ki is javították az összes évek óta hordott szépséghibámat...:-)


 

KEDVES TAXIS KOLLÉGÁK, MERCEDES TULAJDONOSOK!

 

Szeretnénk cégünket bemutatni, régi és leendő ügyfeleinknek egyaránt. Talán szinte mindenki hallott az ürömi Mercibontóról. Tizenhét éve állunk ügyfeleink rendelkezésére, így sok taxis kolléga még Szentendrén járt nálunk először. Azóta sok év eltelt és közben megnyílt Ürömön is a másik telephelyünk. Ennek is már közel tíz éve.

 

Két éve nyílt meg a Mercibontó területén a gyorsszerviz. Ennek célja az volt, hogy minél jobban tudjuk segíteni ügyfeleinket és átláthatóvá váljon az autó szervizelése. Nincs több idegeskedés, nincs rohangálás szerviz és a bontó között, növelve ezzel az autó szervizben eltöltött idejét.

A gyorsszerviz Önökért van, hogy minél kényelmesebben, minél rövidebb idő alatt megoldást találjunk a felmerülő problémákra.

 


A szerviz szolgáltatásaink sora végtelen. Foglalkozunk motorfelújítással, váltófelújítással, diagnosztikával, elektromos javítással a Mercedes típusú személy és kisteher gépjárművek teljes palettáján, régebbi autótól napjainkig. Segíteni tudunk karosszéria és fényezési munkák esetén A-tól Z-ig.
Az ügyfelek rendelkezésére áll két autómentőnk is a gyorsabb és pénztárcabarát elszállítás érdekében. Ennek jelentősége abban rejlik, hogy az autó a legrövidebb idő alatt eljut hozzánk és szakképzett kollégáink a hibamegállapítás után rövid időn belül beszerelik a nálunk megvásárolt alkatrészt.
Továbbá mivel típusismeretünk kiemelkedő, annak buktatóit, problémáit sokkal jobban átlátjuk, lerövidül a szervizidő és az autó rövid időn belül problémamentessé válik.
Ez a tény nem elhanyagolható egy munkaautó esetében.

Nálunk az elvégzett munkára beszerelési garanciát vállalunk bontott alkatrész beépítése esetén is, ezzel az ügyfél biztosítva van, hogy a legjobb áron a legrövidebb idő alatt megoldjuk a felmerülő problémákat.

Ügyfeleink között sok cég és ismert személyiség is megtalálható ezzel is bizonyítván hozzáértésünket (Reviczky Gábor színművész, Dengyel Iván színművész, Benkő Dániel, Váradi Roma Cafe, Jako Magyarország Kft., Darnyi Úszóiskola, Family Frost és még sok elégedett ügyfél.)
Eddig is és a jövőben is arra törekszünk, hogy nálunk mindenki megtalálja a számítását és elégedett ügyfelünkké váljon.

Taxis kedvezményeink: Utángyártott és bontott alkatrész esetében 10%,
Gyorsszerviz óradíj: 5000,-/óra


Elérhetőségeink: bontott alkatrész: 06 30/941-4694, 30/687-9341, 30/332-5888
új alkatrész: 30/201-5222
autómentés: 30/354-5656
Szerviz bejelentkezés: 30/332-5888

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-18:00
Szombat: 08:00-14:00
Vasárnap: Zárva

Honlap: http://www.mercibonto.eu/

 

 

 

Ízelítő a választékból:

Flash Banner Now - instant web ads