Pisilős autóverseny csak fiúknak

2007.08.25.

Reklám a javából! :-)
Egy frankfurti taxitársaság különleges módszerrel próbálja felhívni a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire: vizeletiránytású videojátékot helyeznek el a kocsmákban.

Frankfurtban az egyik taxitársaság különleges fegyverrel veszi fel a harcot az ittas vezetés ellen. A bárok, kocsmák illemhelyein a fáradt gőzt kiereszteni érkező vendégek autóversenyt játszhatnak, miközben könnyítenek magukon.

Minél többet iszik valaki, annál valószínűbb, hogy üríteni is fog - erre a logikára épül a kampány. A mosdók piszoárjai fölé elhelyezett képernyőkön a megkönnyebbülni vágyók egy Need for Speed jellegű videojátékkal találkozhatnak, amelyben az autót a vizeletükkel irányíthatják - ha balra pisilünk balra megy, ha jobbra, akkor jobbra -, természetesen minél több alkoholt fogyasztott valaki, annál lassabban reagál majd, így a saját szemével láthatja, hogy hogyan járhat, ha autóba ül. A sugár elapadásával a futam minden esetben egy szörnyű balesettel ér véget, hogy még jobban nyomatékosítsák az üzenetet.

Természetesen nem meglepő, hogy a játék végeztével a taxitársaság saját reklámjában ajánlja szolgáltatását a vezetéstől remélhetőleg kellően elrettentett iszogatóknak, valamit valamiért.

Sajnos lányok számára még nem készült használható verzió, bízunk benne, hogy idővel kiköszörülik majd ezt a csorbát. Ha pedig valaki frankfurti szórakozóhelyen jár, mindenképp nézzen be a wc-be, hátha versenyezhet egy jót!