A Buda Kft. évzáró buli, a Búsuló Juhászban

2006.12.21.

A rendezvényről beépített tudósítónk, Csocsi tájékoztat minket!
Ebben az évben is megrendezte hagyományos évzáró vacsoráját a Buda Kft. (Budataxi, Tele5Taxi). A buli király helyen, a Búsuló Juhász étteremben volt.

Fantasztikus panoráma a városra, nagyon klassz kaják, szuper kiszolgálás.
A rendezvényen a cég összes dolgozója (diszpécserek, irodisták) és az etikások vettek részt.
Kitettek magukért a tulajdonosok, Pásztor György és Pásztor Gábor urak.
Mi is uraknak éreztük magunkat.
Welcome drink, ki-kivel-hova ül, stb. után üdvözlő beszédek következtek. Ez alatt pogi és mindenféle ital került felszolgálásra. Még a vacsi előtt eljött a csúcspont, a tulajdonosok jutalmat osztottak.

Az idei is annyi volt, mint a tavalyi, de volt! Ebben az évben is külön jubileumi jutalommal ismerték el azt a dolgozót, aki 5 vagy 10 éve a cégnél dolgozik. Nézzétek a képeken azt a sok puszit!

Azután enni is kaptunk, mert éhesek voltunk. Megettünk mindent! Mit is? Előételként pástétomot salátaágyon. Azután tárkonyos pulykaragu leves következett, majd a főételek: roston sült mozzarellás jércemell zöldséges jázminrizzsel ÉS gyömbéres mézben pácolt sertéskaraj medvetalp burgonyával ÉS vadpörkölt erdei gombákkal rotyogtatva burgonyafánkkal ÉS roston sült pulykamell szeletek párolt zöldségekkel. A desszert habos somlói galuska volt.

Korlátlan mennyiségben i(ha)ttunk fehér, vörös és rosé bort, csapolt sört és üdítő italokat valamint ásványvizet (ebből kevés fogyott) és kávét.

Majd elájultunk a meglepetéstől, amikor az étterem szalon (igen szalon!) zenekara is muzsikált nekünk. A képek is tanúsítják, igen jó hangulatot varázsoltak nekünk.
A diszpécserközpontban ez alatt az idő alatt a Taxi 4 dolgozói helyettesítettek minket. Jó sokáig.
Mert jó sokáig jól éreztük magunkat.

Tisztelt Ügyvezető Urak!
Kedves Pásztor György és Gábor!

Köszönjük!

Csocsi                                          Képgaléria