A Főtaxi Zrt is elküldte a kollégák által gyűjtött pénzt Szögi Lajos családjának

2006.12.10.

Közlemény
Garamszegi Miklós a Főtaxi Vezérigazgatója, eljuttatta hozzánk a pénzhez mellékelt levelet és a család válaszát.

Kabay János Általános Iskola
Halász László igazgató úrnak !
Tiszavasvári Ifjúság út 4. 4440

Tisztelt Igazgató Úr!

Mélyen megdöbbentette Társaságunk minden dolgozóját, taxis munkatársát mindaz ami 2006. október 15-én Olaszliszkán történt
Személyesen szerettük volna felkeresni Szögi Lajos Tanár Úr özvegyét, hogy kifejezzük részvétünket, azonban beláttuk, a tragikus esemény óta eltelt rövid idő nem ad lehetőséget a személyes találkozásra! Mindnyájunkban ott kavarog a gyász és részvét mellett az oktalan, emberhez méltatlan erőszak kiváltotta indulat, hiszen józanul nehezen lehet felfogni mindazt a brutalitást, ami egy ártatlan ember halálához vezetett.
Magam és minden munkatársam nevében arra kérem, adja át Szögi Lajos Tanár Úr özvegyének, árván maradt gyermekeinek őszinte részvétünket és mély együttérzésünket! Gyászukban osztozunk.
A mai napon a Tiszavasvári Takarékszövetkezetnél nyitott 68700016-10136757. számú számlára átutaljuk Szögi Lajos árván maradt gyermekeinek támogatására - a Fötaxi ZRt. korábban már átutalt 50.000.-Ft mellé - a munkatársaink által összegyűjtött 120.000.-Ft adományt.

Levelünkhöz csatoljuk az adományozók névsorát.

Budapest, 2006. november 6.

Tisztelettel:

Garamszegi Miklós
 Vezérigazgató

A Főtaxi levele:                      A család válasza:

 

 


Közlemények rovat felhasználási feltételei:

A közlemény szövegét a info@hallotaxi.hu címre küld el. Pontos névvel és egy visszahívható telefonszámmal mellékelve.
A közleményedet változtatás nélkül közöljük, amennyiben nem sérti a közerkölcsöt, és mások személyiségi jogait.
Legkésőbb a hozzánk való érkezéstől számított 24 órán belül elhelyezzük a közleményedet, az oldal közlemények rovatában.
Egyéni taxisok, érdekvédelmi szervezetek, fuvarszervező vállalkozások, taxitársaságok közleményeit mennyiségi korlát nélkül megjelentetjük. (kivéve, ha azok a saját vállalkozásuk FUVAR kapacitását reklámozzák. Ezek kereskedelmi reklámnak minősülnek)
Havonta 1 közleményt fogadunk kereskedelmi felhasználóktól. Kivételes esetben többet, erről a szerkesztőség dönt.
A hallotaxi.hu közlemények rovata nem kereskedelmi reklám felület a szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy ha egy közleményt kereskedelmi reklámnak ítél ne közölje azt. Taxisoknak nyújtott árkedvezmények nem minősülnek ennek.
A hallotaxi.hu minden felelősséget kizár a megjelenített közleményekkel kapcsolatban.