Tiltakoznak a vidéki taxisok!

2012.11.11.

Felhívás!

Vidéki kollégáink azt kérik, hogy mindannyian vegyük ki a részünket a tiltakozásból. Az elképzelés reális. Mindenki töltse le a tiltakozó levelüket innen, vagy fogalmazzon egy másikat és küldje el, a saját parlamenti képviselőjének.

Alább, két mintalevelet közzéteszünk, letölthető, szerkeszthető, nyomtatható formában.

 

Válaszolt a Miniszterelnök úr titkársága is:

 

Kedves Kollégák!

Tiltakozást szervezünk Vidéki taxisok a Taxis törvény ellen.Minket soha nem értesítenek semmiről és a fejünk felett intézkednek.


Kérlek olvasd el a tiltakozó levelet Írd alá taxisaid számát írd be és pecsételd le ,majd idő hiányában szkenneld be és küldd vissza.
Az általad ismer vidéki taxitársaságoknak küldd át légyszives.

A tiltakozó Papírhalmazt eljuttajuk a kormánynak.

Fontos! A munkádról, ezáltal családodról van szó!

Regényi János
Sopron Lővér Taxi 06 30 894 94 21


 

Szeretném kérni taxistársaimat mindenki küldje el képviselőjének, hiszen ők lesznek akik erről a rendeletről sorsunkról dönteni fognak. Ne legyünk lusták megkeresni képviselőnket nekik ez a dolguk, bocsánat ez is dolguk, hogy problémáinkal foglalkozzanak. Egységesen összefogva eredményt érhetünk el, ne abba bizzunk, a másik majd elküdi. Tegyük meg saját érdekünkből.


Köszönettel

Merhala Béla Bakony Taxi Veszprém

 


 

Néhány már aláírt példány, bátorításul:


 

Megjött a miniszterasszony válasza:

Tisztelt Kollégák Kolléganők

Megjött a válasz a Minisztériumból. Eddigi munkánkat siker koronázta.

Most ismét összefogásra buzdítanálak benneteket és elsősorban Magunkat János barátommal (Regényi János).

Aki eddig nem hitt az elérhető tárgyalásokba az most tegye félre szkeptikusságát és segítse a taxistársadalom megegyezését a minisztériummal.

Mindenki nem tud az egyeztetésen részt venni, éppen ezért a saját berkekbe kellene kialakítani az álláspontokat amit egy hamarosan létrejövő találkozón megosztanánk egymással.

Az összefogás olyan jól sikerült, hogy Magyarország legtöbb taxicégét, megmerem kockáztatni messze legtöbb taxisát és az biztos az ország legnagyobb taxizással foglalkozó területét tudhatjuk magunkénak. Ezt mint a példa is mutatja, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Minden cégvezető, taxis, taxizással foglalkozó személy forgassa a rendelet tervezetet az álláspontok kialakítása végett.

Létre kívánunk hozni egy Email címet ami mindenki számára megtekinthető állásfoglalást fog tartalmazni úgymond üvegzseb formájára.



Veszprém 2012 december 5



Köszönöm mindenki önzetlen segítségét

Merhala Béla Bakony Taxi Veszprém