Életéért könyörgött a taxisofőrnő

2007.01.14.

Brutális támadás Zuglóban
Sokkolóval estek neki egy Budapesti taxisofőrnőnek az éjszaka folyamán. Sokkolták majd a fejét ütötték, végül kirabolták.


Éjszaka megtámadtak egy Taxi2000-es taxisofőrnőt Zuglóban a Gervay utca és Szentes utca kereszteződésében. Utasait a Kerepesi úton vette fel. Az egyik fiatalember előre az úgynevezett anyósülésbe ült, míg társa jobb hátul foglalt helyett. A bemondott címre érkezve a hátsó utasa azonnal egy sokkolót nyomott a taxisnő nyakához és felszólította az értékei átadására. Amikor a taxis rádióján segítséget szeretett volna kérni kollégáitól, akkor az elől ülő utas teljes erejével elkezdte ütlegelni a fejét, ezzel súlyos sérüléseket okozva.

A taxisofőrnő könyörögve kérte támadóit, hogy ne üssék tovább és vigyék nyugodtan el az értékeit. Miközben az elől ülő férfi elvette a tárcáját, a hátsó támadó a kontyánál fogva tartotta és a sokkolóval folyamatosan bántalmazta. Miután elérték céljukat, futva menekültek el a helyszínről. A taxisnő a Rákospatak és Gervay utca sarkára hajtott és onnan kért segítséget.

A rendőrség nagy erőkkel megkezdte a nyomozást rablás és súlyos testi sértés büntette miatt, ismeretlen elkövetők ellen.

A Napkelte vendége Szenci Szabó János: Sokkos állapotban a megtámadott taxisnő...

uno.hu:Jobban van a megtámadott taxisnő