Megtámadták a Tele 5-öst ?!?

2007.08.23.

Fura hármasbrék
Pár perce kaptuk az értesülést, hogy hármasbrék van a Tele 5-nél!
Az éjszakai kicsit zavaros információhalmaz, reggelre attusnak köszönhetően összeállt, egy érthető történetté!     Köszönjük!

Eddigi információink alapján, egy Tele 5-ös kolléga, rendelésre ment Erzsébetre, az Eperjes utcába, egy vendéglátó egységhez.

Leendő utasának valami afférja volt a helybéliekkel, mert amikor a kolléga odaért, már ütötték. Bemenekült az autóba, de nem sikerült eliszkolniuk. Az áldozatot, az ellenfél az autóban is tovább ütötte. A támadók létszámáról nincs információnk. A kolléga kocsikulcsát elvették, autóját tökéletesen összevérezték, és most tehetetlenül várja a csodát a helyszínen!

A felmentő seregek elindultak!

 

Történet kerekedik.
Friss infó szerint, amikor az autó megérkezett, még nem volt botrány. Az utas, békében szállt be az autóba.
Egyszercsak megállt mellettük egy Suzuki, kiugráltak belőle többen, kirángatták az embert az autóból, és összevissza verték.
Melléktevékenységként a kollégát is kikapták a kocsiból, és elvették a kulcsát.

A verés komolyságát informátorunk azzal próbálta érzékeltetni, hogy az áldozaton eltörtek egy viperát!!!

 

Kérünk mindenkit, aki nálunk bővebb, netán frissebb információval rendelkezik, ossza meg velünk!   tomajer@hallotaxi.hu

attus válasz |       2007.08.24. 04:03:00  (7)
Tömören:

Cím:Erzsébet, Eperjes utca kocsma(Tomajer figyelmébe:Taxi4 hozta át!!)

Esemény: Kolléga megérkezik a címre, "utas" ülne befelé a taxiba, majd megérkezik egy Mi autónk, kipattan belőle egy adag kisebbségi emberünket belökik a taxiba, a kollégát pedig kirángatják belőle! Majd ezek után mintegy 2 perc leforgása alatt a fószert félholtra verik a taxiban, majd sietve távoznak!!!
Csóró kolléga ekkor került olyan helyzetbe, hogy be tudott szólni a központba. A történethez hozzá tartozik, hogy a kulcsát elvették, telefon az autóban maradt.
Én nem láttam az autót, de a srác elmondása alapján leginkább egy mészárszékre emlékeztet a látvány!
A fószer pedig, gondolhatjátok hogyan nézett ki...

Ja, az előzmény amiért az "utas" szót idézőjelbe tettem: Emberünk olyan ügyes volt, hogy megrendelt egyfajta szolgáltatást a Gubacsi-Szabadkai út környékéről, igénybe is vette csak éppen fizetni felejtett el! Majd miután a leányzót kitette, annak orra elött besétált a kocsmába...
A taxit pajzsnak rendelte a nyomorultja!!!

Köszönjük!