Elátkozott Szondi utca?

2007.10.06.

Fekete Péntek
A múlthetihez kísértetiesen hasonló balesetet szenvedett tegnap este, egy Zóna Taxis kollégánk. Az Izabella Szondi kereszteződésben, villogó sárga lámpák mellett, eléggé felelőtlenül komolyan vette, hogy neki van elsőbbsége.

Az ellenfél, mentőautónak tűnő jármű volt, de megkülönböztető jelzések nem voltak rajta. Ettől függetlenül, annak képzelhette magát, mert lassítás nélkül száguldott be a Szondi felől, kereszteződésbe.

Ezek a balesetek mindig igen komollyá válnak, mert a szűk utcákban egyszerűen nincs hova menekülni. Most is az történt, hogy az ütközés ereje mindkét autót, a szemközti ház falához csapta, lámpástul, oszlopostul, parkoló autóstul.

Sajnos komolyan kell vennünk, hogy az embernek csak akkor van elsőbbsége, ha meg is adják neki. Sokkal jobban kell figyelnünk, hiszen nem segít rajtunk, hogy igazunk van.
Szerencsére a kolléga komoly sérülések nélkül szállt ki az autójából, de az ellenfelet, csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsokból., és a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.



 


tomajer@hallotaxi.hu