Szembejött a BMW?

2007.12.02.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett a kolléga
Szombat éjjel, olyan volt a város, mint a jégpálya. Csoda lett volna, ha megússzuk komolyabb baleset nélkül. Ezen az éjszakán, a Főtaxi 1616-os kollégája húzta a rövidebb gyufát.
A helyszínen lévők közösen sem tudták kitalálni, hogy hogy kerülhetett szembe vele egy száguldó BMW.

A tudósítást, egy kollégánknak köszönhetjük, aki ott volt a helyszínen, és volt olyan szíves pár sorban leírni mit tapasztalt.

Köszönjük Ákos!


Sziasztok

Az éjjel sajnálatos eseménynek voltam tanúja. Taxi 1 beugrott a forgalmi csatornára és szólt, hogy az Árpád híd budai lejárójánál csúnya baleset történt, valaki menjen oda és nézze meg, nem vagyunk-e érintettek benne.
Pont a Szentendrein jöttem befele, igazából már-már a feljárónál jártam. Elindultam, egy kis teherautó a feljárón felcsavarodva a szalagkorlátra, de semmi komoly. Kezdtem megnyugodni, ekkor látom, hogy a túloldalon 2 autó, (köztük egy totálkáros Főtaxi) fent a járdán az ellenfél, egy BMW.
Irány a Margit sziget, gyors visszapördülés és már ott is voltam. Közben egy kolléga már oda ért, utánam pár másodperccel pedig megérkezett egy tűzoltó is.
Kollegánk arca tiszta vér, magánál volt, de beszorulva az autóba, míg a BMW sofőrje (egy huszonéves srác) fel-alá mászkál. Szerencsére megérkezett közben a mentő is, kiszedték a kollégát és nekiláttak ellátni.
Mikor elindultak szóltak, hogy az Árpád kórházba viszik, combcsont- és nyílt lábszártörést szenvedett.
Egy képet készítettem, igen rossz minőségben a telefonommal, de nem akartam még ezzel is botránkoztatni az amúgy is sajnálatos helyzetet, hogy ott "kattogtatok".

Ákos 1758  (Főtaxi)

A kórházból származó információnk szerint, a 1616-os kollégát életveszélyes sérülésekkel szállították be. Boka, térd, combnyak, és nyílt lábszártöréssel. Ezen kívül, epehólyag, máj, és tüdősérülést diagnosztizáltak nála.
Reggel fél nyolckor vitték be a műtőbe, és délután öt órakor hozták ki. Jelen pillanatban mesterségesen kómában tartják, az életveszélyen pillanatnyilag túl van.

Baji Tibor kollégánk temetésének képei