Taxis Cégvezetők FIGYELEM!!!

2008.05.06.

Pályázati felhívás!
A pályázat célja, új szabadjelzőt és matricát biztosítani M. Tamás budapesti lakosnak sárgarendszámos, Mercedes-Benz típusú gépjárműeszközére.

Az ideális pályázó legalább az alábbi feltételeket biztosítja:

- teljes tagdíjmentesség
- saját névvel felcímkézett pöttyösbögre a központban, friss kávéval, amit érkezéskor kézbenyújtanak
- a szúszókaidőben érkező rendeléseket, /főleg a 13. kerületi, ill. a reptereseket!!/ csak az újbóli munkakezdés után adják ki. /Pluszpont, ha ugyanezen metódust vállalják az éjszakai rendelésekre is/
- a diszpécsernek mindig hangosan és jól hallhatóan, elsőként kell köszöntenie M. Tamást, amikor munkába áll. Ennek érdekében 03:00-tól 10 percenként üdvözölnie kell őt rádión, amíg nem jelentkezik. 04:30-tól, könnyítésként a diszpécser kiadhatja M. Tamás címét a kollégáknak.
- felmentés a munkáját nehezítő szabályok alól, mint pl. túlnyomás, autótisztítás, kresz-szabályok betartása, a vállalt idővel címreérkezés.
- teljes hozzáférés az etikai bizottság tagjainak kartonjához, és mindegyikük köteles neki elmesélni a teljes életét. Hetente legalább egyszer.
- a sárga lapátot és a kék vödröt a homokozóban mindenkinek azonnal át kell adnia neki, amint megjelenik.

A benyújtott ajánlatokat egy bizottság bírálja el. A bizottság tagjainak neve a korrupció-veszély miatt nem publikus. Telefonszámukat viszont kérésre e-mailben elküldjük.
A bizottság a győztes által választott étteremben bírálja el a pályázatokat.

Köszönettel és tisztelettel: Keselyű úr

Budapest 2008.05.06