Ide jutottunk

2009.09.07.

Olvasónk cikke
A napokban jártam Kecskeméten a Merkantil Bank telephelyén, ahol a lefoglalt kocsikat tárolják, illetve értékesítik. Sajnos észrevettem pár autót, ami kivétel nélkül mind taxi volt. Elgondolkodtató, hogy miért kerültünk ide. Ki a hibás?

Talán a telefonszám tulajdonosok, akik egyre élesedő árversenyt folytatnak, amitől napról-napra egyre kevesebb pénzt keresünk (keresünk???szinte semmi nem marad!!!)?



Talán a bankok, akik növelik a törlesztőrészlet csekkeket, amiket ezekből a nevetségesen alacsonyra tornázott tarifából nem tudunk kifizetni?



Talán Mi magunk, akik inkább a tagdíjakat, rezsi csekkeket, a Gyerek beiskolázatását fizetjük be elsősorban, hogy fenntartsuk a családi békét, nem pedig a munkaeszközt?



Elgondolkodtató. A megoldás? Talán nem mi tudjuk megoldani a dolgot, hanem nagyrabecsült cégvezetőink, akiknek fel kellene ismerniük azt a tényt, hogy Mi fizetünk Nekik, és nem azért, hogy még nagyobb nyomorba taszítsanak Minket, hanem a tisztes megélhetésünk miatt. Fel kell(ene) ismerniük, hogy ezzel a tisztességtelen árversennyel Ők maguk taszítják egyre mélyebbre ezt a szakmát.




Ide jutottunk.




Ide jutottunk?

 

baupexim1