Pórul járt a jólelkű taxis

2007.02.09.

Erre ráfázott
Igencsak rosszul járt az a taxis, aki egy hármas karambol áldozatainak megengedte, hogy menedéket leljenek az autójában. Megjelentek ugyanis a helyszínen a tűzoltók...


Jólelkű volt, ám igencsak rosszul járt az a svéd taxis, aki egy hármas karambol sérültjeinek megengedte, hogy a mentők megérkezéséig az autójában húzzák meg magukat.

"Volt rajtuk pár seb, és zúzódás, így beengedtem őket a taximba. Rosszabbul néztek ki, mint amilyen állapotban valójában voltak. Én kiszálltam, hogy megnézzem a helyszínt. Ekkor jelentek meg a tűzoltók, akik elővették a hidraulikus vágószerkezetüket és szétvágták a kocsi oldalát" - mesélte a zaklatott Peter Andersson.

A 45 éves taxis szerint a tűzoltók azzal indokolták tettüket, hogy nem szerették volna, ha a sérülteknek például egy nyaksérülés esetén valami baja lesz. "Egyszerűen nem vették észre, hogy elég lett volna kinyitni az ajtót" - méltatlankodott a férfi.

A taxisnak ráadásul a biztosítóval is meggyűlt a baja, akik nem hitték el a történetét és nem akarták kifizetni a javítás költségét.

Forrás: inforadio.hu