Bilincsbe verték Kandech Evelynt

2008.12.07.

Rendőrre is rendőrt akart hívni a "sztár"
Taxis közölte, az autója nem büfé, ezért rendőrt hívtak rá, majd a melltartóban landólt a telefon.

Kandech Evelyne összebalhézott egy taxissal tegnap hajnalban. Miután vitájuk tettlegességig fajult, a megasztáros lány rendőrt hívott, de végül az ő kezén kattant a bilincs.

 

– Szombat hajnalban a barátommal elindultunk hazafelé az egyik szórakozóhelyről, amíg vártuk a taxit vettem egy gyros-t.

A taxis közölte, a kocsija nem büfé. Eszünk ágában sem volt ott enni, azért csomagoltattuk be. De a sofőr egész úton morgolódott, hogy biztosan eszünk titokban. Ezt meguntuk és kértük a számlát. A taxis ekkor kitépte a barátomat a hátsó ülésről. Mondtam neki, ha ilyen erős, akkor engem is szedjen ki – idézte fel a történteket Evelyne. – Addig erőszakoskodott, hogy rendőrt hívtam a helyszínre. Jött négy járőr, akik csak nevettek az egész ügyön. Igazoltattak, de nem volt nálam személyi, de mondtam nekik, hogy menjünk el hozzám, egy utcára lakom onnan. Ebbe nem egyeztek bele, csak kötekedtek tovább gúnyosan. Rendőrt akartam hívni mobilon, de nem engedték, mert hogy ők a rendőrség, és ki akarták kapni a telefont a kezemből, de betettem azt a blúzomba. Ekkor megbilincseltek, és bevittek a kapitányságra. Bent a tisztek a megasztáros múltamon élcelődtek, meg olyanokat vágtak a fejemhez, hogy én azt hiszem, mindent megengedhetek magamnak – magyarázta az énekesnő. – Végül előkerült egy újabb rendőr, aki aláíratott velem egy papírt és elengedtek. Végig higgadt maradtam, mert tudtam, hogy nem követtem el semmit. A rendőrök nem indokoltak meg semmit.

Érdeklődésünkre a rendőrség a BRFK sajtóügyeletese, Kalló László révén csak annyit közölt: "Szombat hajnalban valóban előállítottak kollégáink egy hölgyet a VI. kerületi rendőrkapitányságon, mert nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni."