Kiosztották az idei Haltenberger Samu emlékplaketteket

2007.09.30.

Kamarai Napok 2007
A Kamarai Napok megnyitóünnepségén átadták, az idei Haltenberger Samu díjakat kollégáinknak. Mindhárom idei kitüntetett, méltán népszerű közismert ember. Czainkó Zoltán (Tele5Taxi) Lukács István (Főtaxi) Szabó György (6x6 Taxi)

A rendezvényt, a BKIK VII. emeleti Széchenyi termében rendezték. Az érkezőket, kávé, pogácsa és sütemények várták. Kötetlen beszélgetéssel telt az idő, a kancelláriaminiszter megérkezéséig.

Tóth Imre úr, a BKIK tiszteletbeli elnöke, közvetlen baráti hangnemben nyitotta meg az ünnepséget. Petykó Zoltán (Elnök) köszöntője után, Kiss Péter kancelláriaminiszter szórakoztató előadását hallgathattuk meg.

Megjegyzem politikusokat hallgatva az ember képes azt hinni, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, és mindennel meg vagyunk elégedve. A miniszter által felvázolt jövőkép, több mint tökéletes.

Az előadások után került sor a Kamara által adományozott díjak, és kitüntetések átadására.


- A Főváros Gazdaságáért-díj-akat Kiss Péter kancelláriaminiszter adta át.

- A BKIK Emlékplakett-eket, Parragh Lászó, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöke, és Petykó Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke közösen adták át.

- A BKIK Okleveleket, és az Aranykéz Emlékplakett-eket, Petykó Zoltán BKIK Elnök adta át.

- A Haltenberger Samu Emlékplakett-eket, Petykó Zoltán BKIK Elnök, Antal Attila BKIK VI-os Osztály (közlekedési osztály) Elnöke, és Sipeki József, a BKIK Taxis Szakmai Kollégiumának Elnöke adta át.

- Az Év közlekedési vállalkozója díj-at, , Petykó Zoltán BKIK Elnök, Antal Attila BKIK VI-os Osztály (közlekedési osztály) Elnöke, és Sipeki József, a BKIK Taxis Szakmai Kollégiumának Elnöke adta át.


Kattints a lejátszás gombra, a video megnézéséhez!

Bennünket természetesen, az utolsó kitüntetések érdekeltek elsősorban. Mindhárom plakett olyan kolléga kezébe került, akiket megbecsül a szakma. Évtizedek óta forognak a taxizás „sűrűjében” pontosan ismerjük múltjukat, jelenüket.

Haltenberger Samu Emlékplakettet kaptak:

 

Czainkó Zoltán

(Tele5Taxi)

Volt 3-as Buda taxi, vagyis csak egyszerűen a: 3-as taxi.

 


 


 

Lukács István

(Főtaxi)

Kivel szinte minden taxisrendezvényen találkozhattunk, általában aktív rendezőként, szervezőként


 


 

 


Szabó György

 (6x6 Taxi)

Akinek idén márciusban volt éppen 40 éve hogy először ült taxisofőrként a bal egyre.

 

 

 

 

Az Év közlekedési vállalkozója:

Surányi Attila

a 6x6 Taxi tulajdonosa.


GRATULÁLUNK A KITÜNTETETTEKNEK!

 

 

A díjak átadása után, mint már Tóth Imre Elnök úr szavaiból is kiderült, állófogadás várta az ünnepség résztvevőit. Pezsgővel, jobbnál jobb ételekkel és süteményekkel.

                                                  Képgaléria     

 

 


tomajer@hallotaxi.hu