Itt a virtuális taxióra:

2017.11.13.

A mai naptól elérhető a Taxi 4 legújabb fejlesztése a „virtuális taxióra”, amelyet a mobiltelefonos alkalmazáson (Android és iOS) keresztül rendelő utasok használhatják – derül ki a Taxi 4 hírleveléből.

Amikor a taxis megérkezik, a taxióra indításával egyidőben a saját taxis kliensén megnyomja a „Beszáll” gombot ami az utas telefonján automatikusan elindítja a virtuális taxiórát – magyarázza az újdonságot a Taxi 4.

A társaság célja, hogy növeljék az utasok és a megrendelők bizalmát. A viteldíj mérése alatt a rendszer folyamatosan ellenőrzi a pontos mérés alapját képező GPS-jelet a telefonon amelyet egy zöld csík jelez. Pontatlan GPS jel esetén a csík hossza rövidül illetve piros lesz.

A társaság kiemeli, a telefonon futó alkalmazás, mérés, folyamatosan szinkronban kell legyen a taxiórával. A fuvar végén az utasnak lehetősége van a taxióra által mutatott viteldíjat beírni az alkalmazásba, ahonnan kap egy rendszerüzenetet, hogy a viteldíj rendben, kifizethető. Az utasnak minden esetben a taxióra által mutatott díjat kell fizetni, a telefonon mutatott díj kizárólag tájékoztató jellegű.

Nagyobb 10 százalékot meghaladó eltérés esetén a rendszer automatikusan generál egy panaszlevelet, amelyre a Taxi 4 vezetősége 1 munkanapon belül reagál. A levelet nem kötelező elküldeni, ez egy választható csatorna a reklamációra.

A Taxi 4 összes autója nyomkövető rendszerrel ellátott. Amennyiben a taxióra indokolatlanul magasabb összeget mutatott, abban az esetben a teljes viteldíjat visszatérítik és a taxissal szemben megtesszük a szükséges lépéseket.


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.03.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu