Hozzászólások száma: 2
Ugrás a hírhez
Témakörök > Hírek fórumai > Mivaaan? \"Fehér lesz a taxis rendszám\" Itt tényleg mindenki hülye? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
vi 2020.08.31. 00:10:09 / Módosítva / # 351725
avatar
Nem mindenki, csak ez a Németh Géza. Nem tudja szegény, hogy van taxi, és van személygépkocsis személyszállító szolgáltatás.És olvasni sem tud, de legalább mindent mindennel összekever.
Az eddig hatályos szöveg:
(6) A személygépkocsis személyszállító szolgáltatás fehér alapszínű, sorozatban előállított, állandó rendszámtáblával és regisztrációs matricával ellátott személygépkocsival végezhető.
A változás:
(6) A személygépkocsis személyszállító szolgáltatás fehér alapszínű, sorozatban előállított, állandó rendszámtáblával és regisztrációs matricával ellátott személygépkocsival végezhető. E rendelkezést nem kell alkalmazni, ha a személygépkocsis személyszállító szolgáltatást olyan környezetkímélő gépkocsival végzik, amelyhez világoszöld alapszínű különleges rendszámtáblát adtak ki.
(csak annyi történt, hogy a személygépkocsisoknak is engedélyezik a zöld rendszámot, mint a taxinak már 2016 óta)
tomajer 2020.08.30. 20:28:51 / Módosítva / # 351724

Mivaaan? "Fehér lesz a taxis rendszám" Itt tényleg mindenki hülye?

2020.08.30.

Itt?  Mindenki! :-)

Hétfőtől elég a fehér alapszínű rendszám a taxikra, és a környezetkímélő kocsikon használható a zöld változat is - döntött a kormány.