Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2009.01.23. 14:10:44 / # 291507
Oksa, rendben...és ha 2 elbeszélgetés után 3:15-el érkezik meg, akkor borul. Egyetértek maximálisan...de nem tartasz attól, hogy majd lesznek olyanok, akik negatívan ítélnek meg majd ez miatt? Hogy 10-15 másodpercért letiltottál valakit? Vagy majd amikor tiltod le, akkor majd megkéred a diszit, hogy általánosba mondják be, hogy Te bizony nem vagy egy aljas ember, de a kollégához nem jutott el az értelmes emberi szó, így kénytelen voltál ahhoz az eszközhöz nyúlni, ami a rendelkezésedre áll. Még valami, amire szeretnék reagálni: Ezt írtad: Én ha ilyenre adnám a fejem ,hogy időt mérjek (mondjuk ez nem fér a pofámra).. Ez a nem fér a "pofámra" szó ragadta meg a tekintetemet. Most ezt két félképen lehet értelmezni: 1, Vagy tudod magadról, hogy többször is inkorrekten veszel fel címet, így nincs olyan vastagbőr az arcodon, hogy ezek után még időmérő is legyél. 2, Véleményed szerint időmérőnek lenni, egy alja dolog. Valóban nekem is megmozdult anno a gyomrom, amikor azt hallottam, hogy egy-egy kollégát 3:04...3:11-nél leborítottak. Bennem is megszólalt a taxis, a lehetséges áldozat. Viszont ahogy teltek az évek ez elmúlt, mivel több olyan esettel is találkoztam, amikor egy 3:07-es tiltással maximálisan egyet tudtam érteni, hiszen azt a kollégát ha engednék, én már 3:00-nál is borítanám...mert azért ért oda annyival, mert akkor ott épp szerencséje volt. A másik fele (gondolom személyesen is ismersz, hiszen tudod kit takar a nickem) ismerhetsz, nem vagyok egy véresszájú, de semmi estre sem helyeselném, hogy ne legyen időmérés. Sőt, a napokban hallottam, hogy ez az egyik cégnél miként működik és megmondom őszintén, nekem ez az eljárás tűnik az eddigi legéletképesebbnek, a legkevesebb konfliktus forrással járónak. Ott kezdődik, hogy nincsenek kifejezett időmérők, hanem mindenki mérhet mindenkit. Mondjuk ez azért igazságos, mert tételezzük már fel egy felnőtt emberről, hogy ismeri a stoppert, ha már arra alkalmas, hogy embereket szállítson. A másik, ahogy ez az egész zajlik: Emberünk fel vesz egy címet, majd megpróbál oda is érni rá. Az egyik kolléga meg kíváncsi lesz, hogy ez sikerül-e neki. Szépen odamegy, figyeli a stopperét és amikor látja, hogy sajna ez most nem lesz meg, akkor a forgalmazó csatornára teker és amikor megérkezik a címre a mért kolléga, akkor BEKIABÁL az URH-ba, hogy : IDŐ!!! A diszpécser kiadja a címet, amibe esetleg belekiabált a kolléga, majd megkérdezi, hogy ki és hol mondott időt...hiszen a számítógép másodpercre pontosan rögzíti, hogy mikor kiabált be a kolléga. Onnantól kezdve egy sima matematikai művelet kiszámolni, hogy mennyi jár a késő kollégának. Nincs az, hogy jajj nem is láttam, nem is ott állt, nem is annyival értem oda, nem is, nem is, nem is... Hát így kb. ennyit szerettem volna ezzel mondani... Szóval ne ítéljétek már el annyira az időmérőket...valóban nem egy népszerű szerep, de szükség van rá.
törölt felh. 2009.01.23. 14:10:06 / # 291506
Gondolj bele.Egyszer kétszer nem szólnál 20-25 másodpercért,legközelebb már 1percet késne,utána meg az egész kerület 3 perc lenne.Csodálatossan Óbudán megint lehet hallani pár kódot akinek mindegy milyen utca 3-5 perccel jó.
idegen 2009.01.23. 14:02:35 / # 291505
Neked jó mert nem mernek beszolni :):):) De mit tegyen egy kis dolgozó? Hova lehet fordulni jogorvoslatér ?
szota 2009.01.23. 14:00:07 / # 291504
Szia hogy miért kell?hát ezaz?mert van egy -két gyökér aki csak ilyen szavakat érdemel.
szota 2009.01.23. 13:55:40 / # 291503
Na!!! az iyen"kollégát"kell lemérni meg tiltani,hátha elmegy a kedve a Főtaxitól
trubadur 2009.01.23. 13:52:48 / # 291502
Jó reggelt szasztok !!! Azt az eggyet nem értem, hogy itt nálunk, a mi blogunkba, miért kell mindíg mocskolódni ? Miért nem lehet egészségesen megvitatni dolgokat ? Ez számomra mindíg rejtély marad ! (Egyébként meg az érmének mindíg kettő oldala van) Ja !

szota 2009.01.23. 13:46:09 / # 291501
Szia Ricsi!Elbeszélgetnék vele,majd ha nem hat szankcionálnék,de nem tudsz a sorok közt olvasni nem erre gondoltam.
idegen 2009.01.23. 13:17:39 / # 291500
Engem meg az érdekelne, hogy lehet az hogy a belvárosi hiénák egyik vezér alakját felveszik a Főtaxihoz??????????? Ennyire nincs pénz, kell a 61000ft tagdija??

idegen 2009.01.23. 13:12:55 / # 291043
Január-Február mindig komoly honap :(

csogu 2009.01.23. 13:11:51 / # 291489
Értem én a viccet, meg szeretem is, de most komolyság van. Érdekelne a kolléga/kollégák véleménye!
idegen 2009.01.23. 13:10:09 / # 290999
Nekem kazánom van :):)

csogu 2009.01.23. 13:08:31 / # 291499
Természetesen most vonatkoztassunk el JWT-től, meg minden személyes valós, vagy vélt sérelemtől. Egy ilyen szituációs gyakorlat. Simán csak képzeld bele magadat ebbe a helyzetbe és kérlek válaszolj mit tennél?
csogu 2009.01.23. 13:06:29 / # 291498
Csak egy kérdésem lenne hozzád, ne ess nekem, tényleg csak egy kérdés. Mit cselekednél, ha a kályhád környékén (mert minden taxisnak van kályhája, van akinek 1, van akinek 2-3-4-5-6) az tapasztalnád, hogy az egyik versenyző a 3 perces címekre rendszerint késéssel érkezik. Szerencséjétől függően, 3:10 - 3:43 - 4:22 Hmm...szóval mi lenn erre a reakciód? Komolyan érdekelne.
szota 2009.01.23. 12:20:09 / # 291497
Aki 9 ért letiltott az is elmehetne a búsba.Én ha ilyenre adnám a fejem ,hogy időt mérjek (mondjuk ez nem fér a pofámra) 20-25 mp-ig nem is szolnék annyi tűrés szerintem bőven belefér afölött már tényleg "nagypálya"gyanus a dolog főleg ha ismétlődik.De ha valaki mentő miatt vagy egy idiota lassu mazsola miatt 5-10 mp-t késik és azt az időmérő letiltja akkor az akasztani valo tapir.Az nem zavar benneteket,hogy nyáron a RIONÁL egyes ellenőröknek a kodját mindennap szinte hallani az Annamary rádioján??? EZ NEM BAJ??? Na erre találjatok ki valamit nagyokosok!!!
szota 2009.01.23. 12:05:50 / # 291496
És ha elvitte?Jön a másik azt,hogy az állambácsi mit visz el tőled az nem baj???ja?ott nem mersz visszaugatni de másodpercekért embernek több tizezer forintot kivenni a zsebéből na az már megy mi.Az hogy időmérő miért van? Hogy a sok paraszt aki nem ért el az életben semmit és nem volt sehol senki az most kiélheti magát a "hatalmával".(tisztelet a kivételnek)ezt megint hozzá kell tennem.Ha kicsit szétnéznél más országokba (nem amerikára gondolok)sehol nincs ilyen ocska ultrakommunista AVH-s egymást basztató haragszító buzeráns parasztoknak táptalajtadó kontroll rendszer.
sdsd 2009.01.23. 10:30:15 / # 291495
mekkoa durung vagy. lehet előled vitte el a cimet. miért va az időmérő? ILYEM ALAPON NEM KELL ETIKÁS SEM
törölt felh. 2009.01.23. 09:23:47 / # 291490
11. Engem 9-ért tiltott a meg sem merem már nevezni a mélyen tisztelt kollégát,pedig az a cím 5 perccel volt és mint a mélyen tisztelt kolléga is láthatta az éppen funkcióját az út szélen betöltő mentő autót nem tudtam kikerülni,ez a mélyen tisztelt kollégát nem érdekelte. Késtem és kész. De itt nem is igazán a késésről van szó. Inkább arról miként váltottak le ki mikor hogyan. Mert eddig senki nem szólt csak amikor véletlenül megmértem egy „kollégát”.
szota 2009.01.23. 04:39:54 / # 291486
Hali! Mi lenne,ha a munkáddal foglalkoznál,nem pedig másokkal. Tükörbe kéne nézni néha.Te még nem késtél??? Mire jo másokat baszogatni 10 másodpercekért???Nem sül le a pofádról a bőr? Lehet,hogy ezért lettél leváltva hála istennek. Január van mi??? Itt a fasszoposkodás ideje.Lesni,mérni,tiltani,hogy vesznétek már meg!!!(tisztelet a kivételnek)
puccos 2009.01.22. 18:55:00 / # 291483
Szeva JWT Egy ekkora bolsevik cégnél egy ilyen hőstettet végrehajtani,ahol a demokráciát nyomokban sem ismerik,tökös dolog. Nálatok husz éve megállt az idő.
törölt felh. 2009.01.22. 17:20:32 / # 291481
Szerintem pedig mindenkinek kötelező lenne végigolvasnia, aki taxis akar lenni! Ezektől talán majd elmegy a kedve örökre!
Oldalszám: 1757