Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mlábas 2009.03.10. 18:06:57 / # 291818
"Látszik te még új hullámos vagy a Hallotaxin, meg a főtaxin belül is helyedben félnék attól a kollégától (csipetke) aki a Bogdánira invitálta az első neki nem tetsző kollégát." Miért is kellene félnem ?
törölt felh. 2009.03.10. 16:51:25 / # 291814
Főállás mellett másodállásban: Nyugdíjbiztosítási járulék 24.000ft Egészségbiztosítási járulék 8.000ft Munkavállalói járulék 1.000ft Egészségügyi hozzájárulás 2.000ft Személyi jövedelem adó 2.000ft. Te nagy IQ a 2.-os gyerek is tudja,hogy a járulékot nem a minimálbér után kell számítani. Apehkel szerencsére nekem sincs gondom O-ás papírjaim mind a 2cégemre rendben vannak.Szüleidet sajnálom.Remélem én is minnél késöbb fogok örökölni,de addig is segítem édesanyámat ahol csak tudom. Igazad van az időmérésben mások szerint is hülye voltam,mert nem tartottam be az íratlan szabályokat.Amiért még ma is kaptam a fejemre,hogy hogyan jövök én ahhoz,hogy egy régi nyugdíjas fötaxis etikást megmértem.
666 2009.03.10. 16:17:55 / # 291813
ha nem droid lennél hanem egyéni vállalkozó nem kellene 4 órás bejelentés után járulékot fiztned a főállásod mellett/namár megint tanultál valamit rendőr nem akarsz lenni?/ Te kis IQ bajnok!! A tavalyi évre fizettem a mindenkori minimálbér után minden járulékomat, adót stb. nincs APEH tartozásom hála istennek bármikor kaphatok 0-ás papírokat ami sajnos a mai világban már nagy szó szerintem. Sajnos a szüleim már meghaltak így hiába szeretnék tőlük írogatni ez már nem megy. Mielőtt megjegyeznéd nem örököltem annyit,hogy abból lakást vegyek így aztán megdolgoztam mindenért amim van. Saját lakásom van és képzeld még hitel sincs rajta kis kancsó.És képzeld még droid sem vagyok mint TE jellemtelen KÖCSÖG vagy ennyi rólad a véleményem részemről lezártam a dolgot. Legalább már időt nem mérhetsz mert még ahhoz is HÜLYE voltál na PÁÁÁÁ
csogu 2009.03.10. 12:42:48 / # 291810
Legalább Ti, senkik tartsatok össze:-))
Nevem senki 2009.03.10. 12:42:07 / # 291809
??????????????????? DDDDDDDDDDDDDDD
utolsó senki 2009.03.10. 10:07:00 / # 291805
Már bocsánat,nekem semmi bajom a Sanyival...
coffos 2009.03.10. 08:45:08 / # 291808
Bocs hogy belevau, de Te nagyon furcsán látod a dolgokat... A problémákat a taxizással kapcsolatban NEM a kollégáid gerjesztik, hanem az azt körülvevő szabályzó tényezők ( Droszt KHT, adó- és járulékszabályok, NKH, fuvarszervezők, Önkormányzatok...a teljesség igénye nélkül ), tehát neked elsősorban ezek ellen kéne fellépned ( csak ez nehezebb dió ), és nem azokat kellene csesztetned akik között dolgozol. Addíg viszont amíg ezt nem ismered fel magadban ( én a Te korodban rájöttem erre, és ezért is hagytam abba ), addíg olyan mint amikor a homokozóban nagyszájú gyerekként összetaposod a kisebb, gyöngébb, elesettebb gyerek homokvárát....
csogu 2009.03.10. 06:36:49 / # 291806
1, a négyes ponttal egyetértek! Szégyen, hogy két kézzel habzsolja tomajer az életet:-)
törölt felh. 2009.03.10. 06:31:58 / # 291803
Chipmunk: Ne taxizzanak a másodosok oké ezzel is egyetértek neked ez a véleményed. Akkor eddig. 1.Nyugdíjasok ne taxizzanak. Mondjuk én inkább úgy mondanám 70év felett már nem kéne erőltetni a dolgot. 2. Másod állásban ne lehessen taxizni. Ezzel is egyetértek. Van aki taxizás mellett konyak meggyel házzal,van aki az élet vizét árulja és minden héten abba hagyja a taxizást(Rezső), van aki tetoválásokat készít,van aki ingatlan ügynök,s van olyan is aki mellett csomagokat szállít. 3.Droidok ne taxizhassanak le a kocsi kiadó hiénákkal akik a taxisokon akarják mit akarják szedik meg magukat. 4.Tomajer ne taxizhasson hiszen ő a Hallotaxi FŐSZERKESZTÖJE: -))) Mlábas: Ebben egyetértünk csak főállásban saját autóval. Látszik te még új hullámos vagy a Hallotaxin, meg a főtaxin belül is helyedben félnék attól a kollégától (csipetke) aki a Bogdánira invitálta az első neki nem tetsző kollégát. Mivel én is köztük voltam így átvettem tőle ezt a szállóigét ami mivel a tisztelet kolléga visszavonult a Hallotaxitól már velem van összekötve. Na meg a Csoguval mert ő a Büfés a meccseken:- ))) 666: Főállásban ami mellesleg a taxizás 67.000ft-ra gombolnak le. Mellesleg a másodállásomban ahol napi 4órát dolgozok,de inkább még annyit sem 36.000ft-ott járulékot kell fizetni. A tagdíjam 61240ft mert nekem legalább van saját URH-ám. A kocsi részletem Most 50.800ft a casco 15000-ft ,a kocsim télen mivel álló helyzetben is fűtők 6.2 litert fogyaszt. A lakás rezsije 45-50000ft körül van,a gyerek ebédbefizetése 5640ft volt, egy hónapban ételre kb 40-50000 megy el. Édes anyámnak a lakásának a rezsijét is én fizetem. Ha még érdekel mire mennyit költök szólj válaszolok rá. Azt mond meg te szerencsétlen TE mennyi járulékot fizetsz,mennyit adózol, és tényleg milyen lehet még most is a szüleid lakásából a kis szobából irogatni. The Road Warrior: Ki hívnálak egy IQ teszt párbajra. Szólj mikor érsz rá és megkérem a Menzásokat segítsenek a lebonyolításban. Az tuti,hogy mindenki utál. Lehet,hogy azért mert én nem csak a droszton és névtelenül merek megszólalni. Te ismered a Csogut? Ha ő a vén fütty akkor amelyik korosztályra én gondolok azok már „isa por es hamuk”.

csogu 2009.03.10. 05:57:04 / # 291802
Éreztem, ezért csaptam le rá, nehogy lemaradjak...:-))
csogu 2009.03.10. 05:56:36 / # 291801
Nekem vicces:-))) Marjátok egymást, mit a hiénák, miközben... 2 választásom van...vagy sírok ezen, vagy röhögök...én a másodikat választottam...elnézést miatta:-) Naponta gyaláznak 10 oldalról benneteket (köztünk engem is) és Ti ezen háborodtok fel, hogy szegény JWT barátom, meg pucuka, vagy mi a nickje, elfelejtik a régi indián törvényt...Istenem, ők ebben látják a megoldást...más meg másban... Hogy ez sértő? Valószínűleg az. De egy ilyen dolgon felháborodni, hogy mi lenne ha...miközben van annyi olyan dolog, ami nem feltételes módban felháborító....hááát nekem ez vicces:-)) Erről egy sztori jut eszembe...megtörtént!! Két kolléga vitázik egymással...osztják az igét rendesen és már egymás mamáját is sűrűn emlegetik (egy közlekedési konfliktus alkalmával). Mind a ketten ülnek az autóban és onnan vágják egymás fejéhez a szitkokat. Az egyik tag kifogyott az "érvekből" és némi dadogás után a következőt találta mondani: - Te...te...te...TAXIS!!! Kész, ez betette a másiknál a kaput....úgy elöntötte az agyát a kaki, hogy kipattant az autóból és letörte a másik kolléga tükrét, miközben fuldokló hangon ezt ismételgette: - Miiiiit mondtáááááááál? Mit mondtááááááál???? Na akkor kellett volna engem látni...haraptam a kormányt, úgy röhögtem....a két marhán:-))
wolfy 2009.03.10. 05:55:03 / # 291800
:-)) szerinted miért dobtam föl? hátha:)
The Road Warrior 2009.03.10. 05:45:53 / # 291799
Nagyon poénra veszed... Neked is ketyeg az óra már vén fütty vagy a sok 20 éves "rutinoshoz" képest. Csak a családod mit szólna hogy ha holnaptól nem dolgozhatnál??? Ugye hogy nem is annyira lenne vicces?
csogu 2009.03.10. 05:30:09 / # 291798
...oly módon kivitelezhető, hogy létrehozunk egy érdekképviseletet ami felügyeli a pénzosztást... Szerintem azonnal szavazzuk meg, hogy mi ketten legyünk a pénztárosok:-))))
wolfy 2009.03.10. 05:24:20 / # 291797
Nagyon egyoldalúan nézitek a kérdést. Ki lehet csapni a szakmából az idősebbeket humánusan is, de csak azzal egyidőben, ha maximálnák a létszámot is pesten. Akkor ha mondjuk egy idős kolléga x Ftot forgalmazott havonta az neki 1/4x hasznot jelentett. Ezt a pénzt(a nettó keresetüket), meg ki kéne utalni nekik havonta, ha leteszik végleg a lantot. Ez oly módon kivitelezhető, hogy létrehozunk egy érdekképviseletet ami felügyeli a pénzosztást, amit a megnövekedett forgalmunk negyedének befizetéséből lehet finanszírozni. Mi többet keresnék a szakma kisöregrei pedig maguktól hagynák abba boldogan a taxizást... Így JVT-nek lesz igaza, és seniki senkire nem köpködhet, hisz az öregeknek tényleg az unokájuk mellett a helyük.

The Road Warrior 2009.03.10. 01:54:12 / # 291795
Hát a 100 at eléri éppen hogy ( IQ -ban ) majdnem növény. Szerencsétlen szülei rossz lehet nekik hogy a "nagyszerű" fiukat mindenhol utálják. JWT: abbahagyhatnád a taxizást te úgyis mindenhez értesz, már kellően utál mindenki.
csogu 2009.03.09. 21:13:31 / # 291794
Szerintem azok, akik nem érik el a 100kg-ot, ne dolgozhassanak csak reggel 6-tól délután 15 óráig:-))

666 2009.03.09. 20:42:40 / # 291793
azt mondd meg nekem te szerencsétlen mennyi járulékot fizetsz másodosként? elárulom semennyit mert a főállásod fizet utánnad és a másod állás után nem kell fizetned.maximum adót fizetsz de azt sem sokat
The Road Warrior 2009.03.09. 20:13:16 / # 291792
Ja ezt én is hallottam felmondanak a másodosoknak mert elveszik melót.
mlábas 2009.03.09. 20:07:18 / # 291791
Igazad van, de csak Főállásban lehessen taxizni,saját autóval. Szürjék ki az agresziv embereket.(Bogdáni) Futnak az évek,Rád is vadászni fognak a fiatalok,de addigra megváltozik a véleményed.(szerintem)
Oldalszám: 1757