Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
trubadur 2007.03.18. 14:51:18 / # 280801
Lehetne reagálni sok mindenre,sztm..de nincs értelme. Az egészséges vitát szemtől-szemben szoktam megvitatni (elégedetlen). Keresss meg állok elibe tatyyókám :-))))

trubadur 2007.03.18. 14:46:08 / # 280800
Hmmmmm..... Tokyo nekem olyanra nincs szükségem, de ha az vagy akire gondolok, az megmagyarázna sok mindent nekem
trubadur 2007.03.18. 14:37:47 / # 280799
Na Jó reggelt szasztok !!! Hát nem vagyok büszke rátok....... Amióta elmentem áll a TÚÚÚZZZZZ de rendesen azt látom !!!! Össze hoztok engem az elégedetlennel, pedig én nem bántottam senkit,azt sem tom hogy ki az a (elégedetlen ) Meg aztán sorolhatnám (Exit,delewar......) Egyébként meg a Csogu teljesen jól mondja,nem érdemes már ide irogatni, a szinvonal (kaka).....

csogu 2007.03.18. 12:08:17 / # 280798
Szeva genyó! Én nagyon kezdő vagyok ennél a cégnél hozzátok képest, még akkor is, ha 1995-1997 között voltam már itt. Azt is tudom, hogy kemény sportmúlt van mögötted és ez az életedre is kihat. Mert mitől ne hatna ki… Ez eddig okés, nincs is ezzel semmi baj. Én is sportoltam nem keveset, és az utcán is megvívtam a magam csatáit. Nincs ebben szintén semmi baj…rég volt…sok dolog elévült már:-) Igaz, sajnos (de sz@r ilyet leírni) lassan abba a korba érek, ahol már mondhatja az ember, hogy bezzeg a mi időnkben nem így volt. Amit neked mondani szeretnék – és itt főleg a sportolás miatt említem…másnak nem is tenném – nem más, mint a fairplay említése. Az igazi küzdő egy dolgot biztos nem tesz – és innen tudod azt meg, hogy valaki tényleg az -, földön fekvő emberbe nem rúg. Neked ennyit szerettem volna mondani, olyan gondolatébresztőnek, de lehet akár egy vita, megvitatás kezdeményezésének is venni. Viszont itt tartom szükségszerűnek – mert itt sok kedves fórumozónál hiányosságot látok -, visszakanyarodni az alapokhoz. Pontosabban a vita, mint szó, definiálásához!!! Ezt kérlek ne sértésnek vegyétek, mert nem annak szánom. A VITA, mint szó, negatív töltetű értelmezést kelt sok emberben, pedig ennek nem kellene így lenni egy kultúrált társadalomban. Sajnos egy elnyomott, egy agyon hallgattatott társadalomban ennek nincs kialakult kultúrája. Nálunk a vita egyenlő az ellenségeskedéssel, a szembeszállással. Ez messze nem így van! A vita pontosan azt szolgálja, hogy az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz, hogy az érdekeket egyeztessék, és közösen megoldást találjanak a számukra fontos kérdésekre. Mert valami miatt fontos számukra az adott vitában szereplő tények, mert ha nem az lenne, akkor nem is pazarolnának erre energiát. Na akkor fussunk neki, és ha nem csak átsiklanátok felette, hanem a szavakat végig gondolva kicsit megállnátok, akkor talán előbbre is juthatnánk annál a szintnél, ahol most ez a topik tart…ahol a taxizás, a taxis van! FAIR PLAY A VITÁBAN Vandra Attila írása! A vitamozgalom fő célja a vitakultúra kialakítása, amelynek a demokratikus társadalom létezésének és fennmaradásának alapfeltétele. "A vita egy olyan beszélgetés két vagy több ember között, melyben a felek különböző álláspontot foglalnak el egy adott problémával kapcsolatban, s egymást egyenértékű félként elfogadva, valamint elfogadva azt a lehetőséget, hogy a másiknak van igaza, észérvekkel próbálják meggyőzni egymást arról, hogy melyiküknek van igaza, vagy melyikük probléma-megoldása helyesebb." A vita, valamint a vitatkozás, veszekedés közötti különbségek: - A vitapartnerek a vita során egyenértékű feleknek tekintik egymást még akkor is, ha kor- és rangbeli különbségek vannak közöttük. - A vitapartnerek elfogadják azt a lehetőséget, hogy a másiknak lehet igaza, nem próbálják a másikra ráerőszakolni saját véleményüket. - A meggyőzéshez racionális érveket és bizonyítékokat használnak, nem érzelmi befolyásolást, lehengerlő beszédmodort vagy megfélemlítést. Mit kell tudjon valaki ahhoz, hogy civilizáltan vitázzon? - Meghallgatni - Átgondolni az ellentétes véleményt - Meghallgattatni magát - Érthetően kifejezni gondolatait - Meggyőzően érvelni (logikusan, nem érzelmileg vagy lehengerlően) - Dokumentáltan állítani Mire tanít a versenyszerű vita (a disputa)? - Dokumentálódni - Meghallgatni másokat - Érthetően kifejezni a gondolatokat - Rendszerezni a gondolatokat, érveket - Meggyőzően, nem érzelmileg, lehengerlően érvelni - Átgondolni az ellentétes véleményt - Meggyőző stratégiákra - Sportszerűségre - Elfogadni a veszteséget - Civilizáltan érvelni - Mindkét oldalt megvitatni Amennyiben valakiben mégis ellenséges gondolatot ébresztettem ezzel a szösszenettel, az ne fogja vissza magát!!! Nem félek senkitől!!! Segédem kész helyettem elégtételt venni! Keressétek meg JWT-t és majd ő áll rendelkezésetekre. Csak keményen jeligére:-))))
genyó 2007.03.18. 10:28:35 / # 280796
Sajnos árva vagyok.
genyó 2007.03.18. 10:27:57 / # 280795
Sose tudtad miről beszéltek neked az emberek. Mégis linkre tiltogattál mindenkit. Szánalmas vagy! A csávó negyed annyi ideje nem volt itt mint te amikor szét akarta ütni a tudálékos fejedet a saját bizottságod előtt. Ha tudnád mennyit nevettünk rajtad többen fetrengtünk a földön. És mit kapott érte? Semmit! Már akkor kapcsolhattál volna! Utána leválltottak, ekkor mondta a legnagyobb gondolkodó közöttünk (kódok nem fontosak a 1573) most már biztos neked is leesik, hogy le kéne mondani. Te viszont neeem. Ragaszkodtál a sza*os kis pozíciódhoz. Erre a csávót beválasztják melléd etikásnak. Hát itt megint besza*tunk a röhögéstől.Te észlény mit csinálsz? Még mindig makacskodsz és maradsz. Erre kirúgattad magad. Hát ez volt a csúcs. Ezen még mindig röhögünk. Valaki azt mondta Miklós Gazdád nem kirúgott hanem eladott. Bye bye Isaura!!!
elégedetlen 2007.03.18. 07:21:35 / # 280794
és milyen lehet a többi? Istenem köszönöm hogy nem főtaxisnak teremtettél!!! Mit fogsz tenni vele?Bántalmazni fogod, vagy letiltod etikátlan forumozásért.Mennyi ideig nem nyúlhat a billentyűre? más forumra azért még beléphet?
delewar 2007.03.17. 20:50:12 / # 280792
Zoli Zoli,kicseszel szegény Dodival.Ennyire utálod? De mostmár tényleg el.Sziasztok.
lilazoli 2007.03.17. 20:39:42 / # 280790
Dodi nekem miért nem válaszolsz????
lilazoli 2007.03.17. 20:38:46 / # 280789
már rég megkellett volna !!!
Biotérkép 2007.03.17. 20:32:41 / # 280788
OK! Holnap megírom,most dolgozni megyek. Az igéretem nem felejtettem el,de kösz hogy ...
delewar 2007.03.17. 20:30:52 / # 280787
Na jó,itt az idő,hogy megkezdjük a békés lakosság fosztogatását. Vigyázzatok magatokra,mindenkit hazavárnak! PS: hajnali 4-kor Forma-1 !

delewar 2007.03.17. 20:20:03 / # 280771
6338
delewar 2007.03.17. 20:16:58 / # 280770
Ez igaz! Azt mondtad,hogy ha itt az idő ,elmondasz ITT mindent.Ha a Flóri droszton elmondtad kollégáknak,akkor itt is megteheted már! Essünk túl rajta.

lilazoli 2007.03.17. 20:13:52 / # 280739
Miért nem irod le miért mentél el????

Biotérkép 2007.03.17. 20:12:43 / # 280769
Nem tudom miről beszélsz.
lilazoli 2007.03.17. 20:04:17 / # 280738
tudod miről beszélek

delewar 2007.03.17. 19:23:24 / # 280786
Tudjátok,ez a stílus amit itt folytattok,igazából nem lep meg.Évszázadok óta hordozzuk a génjeinkben:A magyarnak a magyar a legnagyobb ellensége.Fröcsögtök,gyűlölködtök.És ha érzi is valamelyik oldal,hogy a másiknak valamiben igaza van,hát akkor sem teszi fel a kezét: Bocsi,tévedtem. És ez az ami igazán szánalmas. : Ezt egy másik topicban ,más témában írtam,de ide talán mégjobban illik.Hergelitek magatokat,virtuálisan,gondolatban már rég lemészároltátok egymást. "egy kis nyugalmat kívánok én"

Biotérkép 2007.03.17. 19:21:40 / # 280785
Ezt kifejtenéd bővebben is??? ÉRDEKELNE!!!
lilazoli 2007.03.17. 19:05:09 / # 280784
Te miért hivod beszarinak??? Ő fel vállalta magát mig te nem !!!b Coffos!!! Ért teged retorzió???????
Oldalszám: 1757