Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
coffos 2011.08.31. 16:31:33 / # 244955
A jelek szerint nem vagy Magyar származású, nem nevelkedtél egy 3 gyerekes melóscsaládban, és nem Magyarországon születtél....Te írtad hogy ezekben különbözünk....
coffos 2011.08.31. 16:28:54 / # 244954
Te vagy az aki mindíg belemagyarázol mindent a mondandómba...hol írtam én ilyeneket amiket most ebben a hsz-ban próbálsz a számba adni ?Ha leírom azt hogy Fradi drukker vagyok, még nem jelenti azt hogy utálom az Újpestet. Soha nem kicsinyítettem a komm. bűneit, ezt Te képzeled....egyszerűen nem foglalkozom vele, mint ahogy a múlt történelme is csak addíg foglalkoztat, hogy a jelenemet, a jövőmet ne befolyásolja, mert azokat a dolgogat UTÓLAG nem tudom befolyásolni....épp ezért azért mert nem sírom tele a párnám Trianon miatt minden éjjel, attól még szerintem is egy szemét és igazságtalan dolog volt.....ezt miért ilyen nehéz felfogni ????? Ha jönne erre a topcra egy nick, aki elkezdené éltetni Sztálint, akkor azt is úgy küldeném a fenébe az egyoldalú nézeteivel ahogy téged....de valahogy nem jön ilyen ember.... Még1x ne tulajdoníts nekem olyat amit nem mondtam.....sunyi dolog....és ha jól emlékszem nem szereted a sunyi embert.....
Bao 2011.08.31. 16:07:23 / # 244949

Bao 2011.08.31. 16:00:56 / # 244948
Ebben nagy vagy coffoskám, hogy félremagyarázd a dolgokat. Tudod nagyon jól, hogy vigyázni kell e témában a szavakra. Meghoztátok a törvényt. Már magában ez érdekes dolog, hogy nem lehet kutatni valamit. Nem fura? A hányingerem folyamatos, ha olvaslak, a magyar történelem eseményeit megkérdőjelezed, lekicsinyled, bezzeg a szent h.k.... A kommunizmus bűneit lekicsinyled, csak egy hatalmas bűn van számodra a világon, ami soha nem fogy el, na melyik? Nem számháború ugyan, de 150 millióra tartják az áldozatok számát, nem 50-re. Hol van ez az általad legjobban elítélt rendszer áldozataihoz képest? Az még külön felháborító, hogy pont te akarod legalizálni a kommunizmus bűneit, hiszen az mszmp utódpártjára az mszp-ra szavaztál. Neked jár a szád ?
wanderer 2011.08.31. 15:50:59 / # 244947
Mindenütt sok van belőlük, túl sok. Amilyen tanulatlanok, olyan arrogánsak.
Bao 2011.08.31. 15:43:35 / # 244946
Teljesen igazad van. Ő az a tipikus nagyhangú agymosott, képzeld csak el a németeknél hány ilyen van.
wanderer 2011.08.31. 14:09:56 / # 244945
Nem haragszom rád. Nincs értelme vitatkoznom veled, mert arrogáns vagy, és közönséges. Más a származásunk, más a neveltetésünk, mások a gyökereink.
coffos 2011.08.31. 13:24:59 / # 244944
Borítékolom hogy a válaszod annyi lesz hogy a zsidóságot védem....ez nem igaz....támadok minden olyan dolgot ami ártatlan emberek pusztulását okozza. És örülök neki hogy olyan korban, olyan helyen élek ahol ilyen dolgok nagy eséllyel nem történnek meg velem, pusztán mert másként gondolkozom. MOndom nagy eséllyel....

coffos 2011.08.31. 13:17:44 / # 244943
Bocsesz, nem vagyok annyira perverz hogy órákat vegyek el az életemből marhaságok miatt. Voltak táborok ? Tény. Akaratuk ellenére oda hurcoltak embereket ? Tény. Elpusztítottak ott milliókat ? Tény. Ezt hogyan lehet másként beállítani ? Ez olyan mint amikor a bíróságon keresik az enyhítő körülményeket, de attól az alapfelállás nem változik. Lehet vitatkozni a miérteken, a hogyanokon, csak ettől nem támad fel az a sok ember. Tudod nekem attól fordul fel a gyomrom, amikor gyilkosságokat akarsz legalizálni, megmagyarázni, meg nem történté tenni...mi ezzel a célod ? Tudom, ezen kívül még 50 millió ember halt meg a 2.VH-ban, meg a kommunizmus alatt is, de Te összemosod a dolgokat, és azt hiszed, hogy azokat meg elfelejtem.....ez nem így van...szerintem minden értelmetlen halálért kár... Te itt kommunistázol, holott Te meg egy olyan eszmerendszer mentén mozogsz, ami ugyanolyan borzalmakat vitt véghez....sőt továbbmegyek...azt szeretnéd ha visszajönnének azok az idők....akkor Te mitől érzed magad jobbnak ? Gondolkozzak ? Ugyan min ? Megtörtént a holokausztnak nevezett gyáva gyilkosságsorozat, vagy nem...ez a kérdés....a többi maszlag...
coffos 2011.08.31. 12:59:39 / # 244942
Most a saját védelme érdekében itt lekapcsolt az agyam..... Nincs értelme szavanként kielemezni amiket itt összeírogattál....ez kész.... De erről egy vicc jut az eszembe aminek csak a poénját írom le : " dugjatok az életetekért" Ne haragudj, kezeltesd magad....off
wanderer 2011.08.31. 12:06:39 / # 244941
Az, hogy az idegen betelepülők lopják a földterületünket, (is) sajnos nem csak az én vízióm, hanem tény. Nem fogom a szádba rágni, hogy mit, hogyan értettem. Leírtam. Aki érti, az érti, aki nem, az nem. A rendrakáson pedig azt kell érteni, hogy ellenséges szándékú idegeneknek itt, írmagja sem maradhat.
wanderer 2011.08.31. 11:57:40 / # 244940
Igen, még egyszer leírom: nekünk magyaroknak, még a jószágaink is szépek. Jellemző az aberrált gondolkodásmódodra, hogy ebből az következik, (szerinted) hogy gerjedek a szürkemarhákra. Annyira dominál a szaporodás ösztöne benned, hogy mindenről, azonnal a szex jut eszedbe, mint Mórickának. Akár még állatokkal is, mindegy. Hm. Tudod, mi magyarok, másképp működünk, hála Istennek. Ezért is fogyunk, míg az élősködőink viszont őrült tempóban szaporodnak. Sok is bennük a hibás génekkel, mindenféle örökletes betegségekkel születők aránya.
Bao 2011.08.31. 11:37:30 / # 244939
Nagyon szar példát mondtál. Kavarog a gyomrom tőled, nem jó így kelni. :( És még csodálkoztok, hogy utálnak titeket? Itt nagyon szdsz-es vagy.
Bao 2011.08.31. 11:34:08 / # 244938
Nem alaposan coffikám. Mint láthattad egy 7 részes video első fele volt. Ebben a részben adja arcát is, amit ha nem tenne az is elfogadható lenne, azt ugye nem kell mondanom miért, te álszent. Itt lennél épelméjű, gondolkodnál, de nem, nem teszed! Beléd nevelték, hogy mit kell hinned és kész.
coffos 2011.08.31. 09:09:24 / # 244937
Ne Bao-zzál már, az is egyfajta haladás hogy leírta azt a szókapcsolatot hogy "jófej zsidó gyerek"....azért ez haladás, vagy nem figyelt oda...:-)))
coffos 2011.08.31. 09:06:32 / # 244936
Levezetem neked egy fals példán keresztül....hogy megértsd Van egy focimeccs, az egyik csapat végig támad, a másik csapat foggal-körömmel védekezik....jön a félidő, 0-0 az állás.....erre a csapat amelyik végig támadott, úgy dönt hogy hideg van, esik az eső, hazamegy...amúgy sincs már hangulatuk ehhez...a szövetség a meccset 3-0 ás különbséggel a másik csapatnak ítéli... Tehát nyert a csapat, de nem győzte le az ellenfelet. Viszont az almanach-okba már csak a 3-0 kerül be...ennyi Senki nem vitatta a védők hősiességét, megérdemelték a 3 pontot...igaz hogy a "bajnokság" végéig ( 1668 )a kiesés szélén táncolt...
iron 2011.08.31. 09:02:02 / # 244935
Bao,Bao...... :(
coffos 2011.08.31. 08:59:12 / # 244934
Megnéztem. Te ebből milyen tényeket szűrsz le ? Te beszélsz agymosásról....hát ez a video is ennek egy formája. Te simán elfogadod hitelesnek a dolgot, holott pl. nem látni benne a készítőjét, még csak egy snitt erejéig sem, nem adja az arcát...csak a "hangját" A legjobban az úszómedence tetszett....nevetséges...elképzeltem ahogy odaállítanak 5000 embert sorban a géppisztolyos őrök a 15x25-ös medencéhez, és kiadják a parancsot hogy "úszni"....tiszta welness.... Mutat egy épületet persze csak kívülről, mert "tilos" bent fényképezni, és abból mindjárt kulturális központ lesz.....ennyi erővel lehetett pl. fegyverraktár......óriási bizonyítékok.... A végén elhisszük hogy a nácik azért vitték oda őket, hogy megóvják a háború borzalmaitól a zsidóságot..... Te tényleg nem vagy ép....
Bao 2011.08.31. 04:33:34 / # 244933
Elvtárs! Magasan ülsz a lovadon? :) A tények, amiket nem vagy hajlandó tudomásul venni, azok hőzöngésnek számítanak nálad? Bravó! :)
Bao 2011.08.31. 04:31:41 / # 244932
Te hülye vagy! :) Nagyon is beképzelt vagy, csak hát nem tűnik fel. :) Amit te természetes vonzódásnak hívsz, az a történelem szeretete, van amit jobban, van amit kevésbé bír az ember. Rossz emlékű kor? Kinek mi az? K. tábor? Melyik táborra gondolsz? Ha már tábor. Van egy jó fej zsidó gyerek bizonyos David Cole. Ő járt táborokban és ott kérdéseket tett fel, logikus kérdéseket. Nem akartak neki válaszolni...érdekes... :) Nézd meg, értelmezd.
Oldalszám: 1785