Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
baupexim1 2010.01.12. 08:46:52 / # 237166
olvastam, igaz... ki a magyar?aki annak vallja magát, magyar állampolgár... tehát a c. is lehet gárda tag... hisz a nagyrésze beszél magyarul, nem csak lováriul... mindenesetre a lényeg, nemcsak felvonulgatnak, mint a honlapjukon olvasom, hanem segítenek is... szükség van rájuk:)
coffos 2010.01.12. 08:43:38 / # 237165
Szeva ! Nem vitatkozni akartam, de nézzétek meg a "becsületkódex" fül alatt a "Ki lehet a Gárda tagja" bekezdést is...
baupexim1 2010.01.12. 08:41:37 / # 237164
lehet a régi honlapot nézte, ezért tettem be ezt a linket... ha hibázott, el fogja ismerni...!:))
Bao 2010.01.12. 08:40:30 / # 237143
Erről beszélek Roland, rosszak Coffi infói... :) bolgár gyuri nem a legjobb tanácsadó... :)

baupexim1 2010.01.12. 08:35:53 / # 237163
Szia Tomi idézhetek magam is? "- Ki lehet az Új Magyar Gárda Mozgalom tagja? - Az Új Magyar Gárda Mozgalom tagja lehet minden 18. életévét betöltött személy, büntetlen előéletű, önmagát magyar identitásúnak valló személy, aki elfogadja a Mozgalom programját és Imre Király árpád-házi oroszlánokkal ékesített Árpád-házi zászlaja alatt esküt tesz a Szent Koronára." itt találtam
coffos 2010.01.12. 08:28:13 / # 237162
Egyébként ha már idézel, akkor pontosan, de jó kis trükk volt... "Ki lehet a Gárda tagja? A Magyar Gárda tagja lehet minden olyan magyar férfi és nő, aki már betöltötte 18. életévét," by magyargarda.hu Szóval erről beszéltem....még csak a tagja sem lehet pl. egy cigány származású ember, akkor hogy akarja megoldani ezt a kérdést a T. Gárda ?
coffos 2010.01.12. 08:23:01 / # 237161
Ha már így felkértél. Az hogy én nem úgy nézem a dolgokat hogy fekete vagy fehér, az hogy gondolkodom mielőtt leírok valamit, megvizsgálom az érme másik oldalát is, azt én nem nevezném mindenttudásnak ( nem is az ), legfeljebb szélesebb látókörnek. Te mindíg csak egyfelől nézel, egyfajta megoldást tartasz elfogadhatónak, meg sem hallod azt hogy más esetleg nem úgy gondolkozik, fel sem fogod miről beszélek. Képzeld, nézem a hírtv-t, az echot, az atv-t, az m1-et, megnéztem a gárda honlapját, a kuruc.infót, a kocsiban hallgatok kossuth-ot, inforádiót, meg 99.5-öt is, elolvastam a fidesz honlapot ( mind a százvalahány oldalát a programjuknak ), ezeken felül beszélgetek emberekkel, járok-kelek, nézek, hallok, tapasztalok... De még ha úgy látszik, nem ez tölti ki a mindennapjaim, dolgozom, alszok, van családom, normálisan, egyszerűen élek, mindössze érdekel hogy ki mit gondol, és akivel lehet, megosztom a sajátomat....de ehhez kell némi intelligencia hogy meghallgass másokat, és téged is meghallgassanak...
Bao 2010.01.12. 08:18:24 / # 237160
Bao 2010.01.12. 08:16:05 / # 237159
[http://barikad.hu/node/16110]Ezt nem hozta le a népszava, tehát sejtelmed sem volt róla coffi.[/url]

Bao 2010.01.12. 07:54:30 / # 237158
Szerintem te nem nézel echo-tv-t az infóid a népszavából, bolgár gyuritól származnak. Személyeskedni meg te és málna (csak a jó modoromnak köszönhető, hogy nem vágtam vissza pár nappal ezelőtti igen durva támadására) szoktatok. A megnyilvánulásaid nagyrésze nem szimpatikus számomra, mindez a stílusod miatt van, amolyan mindentudónak érzed magad. Nagy hanggal védelmezed a lehetetlen nézeteid, észre se veszed, hogy megsértesz másokat a fennhélyázó stílusoddal. "Személyeskedsz, mert sosincs érved, ezért hiteltelen ahogy vitatkozol...." De ez részemről nem gond. Azt írsz amit akarsz. magas a tűréshatárom, NEKEM igen, neked nem. Kedves coffos te csak "szopd a propagandát, köze nincs a valósághoz, illetve annak csak egy szeletét mutatja be". Vagy ha megunod, akkor nézz be a magyar gárda honlapjára és rögtön kiderül, hogy kik lehetnek tagok pl: "- Ki lehet az Új Magyar Gárda Mozgalom tagja? - Az Új Magyar Gárda Mozgalom tagja lehet minden 18. életévét betöltött személy, büntetlen előéletű, önmagát magyar identitásúnak valló személy, aki elfogadja a Mozgalom programját és Imre Király árpád-házi oroszlánokkal ékesített Árpád-házi zászlaja alatt esküt tesz a Szent Koronára." Hogy lehet bajod azzal amit a gárdisták képviselnek, ha fogalmad sincs róla, hogy mit képviselnek? Gondolom a lauder iskolába bekerülés feltételei nem zavarnak... Lehetne folytatni, gondolom válaszolsz majd valamit.
coffos 2010.01.12. 07:33:43 / # 236885
Itt nem arról van szó hogy mindenre találok ellenpéldát, mindent megmagyarázok.Ez hülyeség. Soha, mondom soha nem fog megkeresni az echo tv stábja olyan cigány családot ahol az apuka reggel elindul munkába, az anyuka meg elindítja a gyereket az iskolába mert azt nem lehet eladni a célközönségnek....soha nem fog bemutatni olyan cigány kisgyereket akit az osztálytársai a származása miatt kiközösítenek mert az nem hír...de szopd a propagandát, köze nincs a valósághoz, illetve annak csak egy szeletét mutatja be.A gárda nem megoldás semmire, mert az erőszak erőszakot szül. Te mit tennél ha olyan helyzetbe kerülnél hogy 20 éve se munkád, se pénzed, semmi kilátásod ? Persze ez egyéni habitus kérdése is. Néha idenézek, és felvetek néhány dolgot ami ellentmond.És ? Akkor én már nem vagyok tisztességes, becsületes ? Személyeskedsz, mert sosincs érved, ezért hiteltelen ahogy vitatkozol.... Én emlékszem arra amikor egyet értettem valamiben akár attával, akár veled, akárki mással, tehát ne mond nekem hogy csak ellent mondok.....és Te ? Egyszer nem mondtad azt hogy igazad van coffos...inkább sértegeted az embert, persze néha nekem is felmegy az agyvizem, de elég magas az ingerküszöböm. Vissza a gárdára. Nem a gárdistákkal van nekem bajom, hanem avval amit képviselnek...a szegény vidéki emberek érdekében fellépő szervezet egyenruhája mögé bújva szolgálnak ki párt érdekeket, általánosan fellépve bizonyos népcsoportok ellen...persze ezt nyíltan nem merik felvállalni ( mert olyan bátrak ), mert az törvénytelen lenne, meg visszatetszést keltene a társadalomban.... Milyen társadalmi szervezet az olyan, amelynek az alapszabályában benne van hogy nem lehet tagja cigány, sváb, horvát ? Hol képviseli ez az egész társadalmat ? Hogy akarja megoldani pl. a cigánykérdést ha szóba sem áll velük ? Érdekes ahogy példának hoztátok más országok "hasonló" szervezeteit....az amerikai nemzeti gárda tagjai közt vannak republikánusok, demokraták, zsidók, négerek, ázsiaiak, indiánok, latinok....tudod állampolgárok.

Bao 2010.01.11. 21:44:15 / # 236793
Kanada fontolgatja a vízumkényszert velünk szemben. Hmmm...

wanderer 2010.01.11. 21:08:53 / # 234202
Csak egy példa, a sok közül...

Bao 2010.01.11. 21:07:24 / # 237155
Minden mindenhol a legnagyobb rendben van! A taxiban is, mert biztos találsz egy embert, aki azt mondja! Ugye coffos? :)

Bao 2010.01.11. 20:42:04 / # 237154
Ez igen, te mindenre tudsz egy ellenpéldát mondani, mint mindig! Van egy barátod egy faluban, ahol még úgy ahogy rend van, tehát akkor az egész országban az a helyzet a mérvadó, minden más hazugság, neked van igazad! Te vagy nagyon hülye, elvakult ember vagy, vagy pedig ez az örömöd, hogy itt provokáld a jóérzésű embereket! Amit meg a gárdistákról gondolsz, mire alapozod, Netán van gárdista barátod is, aki épp azt a szart nézi sörrel a kezében, vagy csak nem fér bele a világképedbe, hogy vannak normális, becsületes tiszta emberek, mint a gárdisták és te megpróbálod őket lejáratni mindenáron?
coffos 2010.01.11. 20:25:51 / # 237153
Te valamit félreértesz...mint mindíg. A bátor, igaz ügyért harcoló gárdistáid éppen otthon isszák a sörüket, nézik a barátok közt...mutass már egyet aki ott áll a tanya előtt és védi az öreg tulajdonos háztájiát. Ne röhögtess kérlek. És én nem érdeket védek, csak megpróbálok nem általánosítani...felőlem lehet bárki cigány, zsidó, néger, ázsiai, meleg, akármi, csak legyen tisztességes velem és a társadalommal szemben....élni és élni hagyni. Egyébként rendszeresen megfordulok egy bizonyos faluban ahol ezt az emberek megoldják házon belül, és érdekes megfér a magyar a cigány mellett...Csak a beteg elméd már olyan hogy egyfajta pavlovi reflexként a betanult szavakra nyáladzol gondolkodás helyett....
nazoli 2010.01.11. 19:09:03 / # 236630
Elkeseredettebb perceimben már eszembe jutott, hogy beállok a gárdába!

nazoli 2010.01.11. 19:06:49 / # 237152
Gondolkodtam azon, hogy ha nyugdíjba megyek, eladom a lakásomat, és veszek valami kis vidéki házat, nyaralót Bp. környékén, és egy héten háromszor-négyszer bejövök dolgozni. Nem merek belevágni, mert hetenként törnék fel a házat! Sajnos azonban a Gárda sem igazán jó válasz a problémára. Van benne valami tiszteletreméltó, hogy fölvállal egy egyébként állami feledatot, de sajnos törvényes keretek között nem tud működni. A nagyobb veszélye azonban abban van, hogy bármikor, bárkit célkeresztbe tud állítani. Ma a cigányt ( ez nem is lenne rossz, de hát köztük is vannak rendes emberek, ha kevesen is ), holnap a zsidót, aztán a kövéreket, a dohányosokat stb. Hitler is így kezdte! Azért fizetünk, hogy a kib... állam tegye a dolgát, és rá is kellene kényszeríteni!
Bao 2010.01.11. 17:29:18 / # 237151
"de Te magyarországon akarsz magyar állampolgárokat üldözni ami egy kicsit más tészta...." Te annyira tele vagy beteges rosszindulattal, gyűlölettel, hogy az már csúcs! Senki nem akar senkit üldözni. Egy egyszerű példát mondok, talán megérted. Ha körbekeríted a földed kerítéssel, nem tudnak lopni a tolvajok, akkor te üldözöd a tolvajokat és rossz embere vagy? A gárda egyfajta kerítés is. Te olyan átéléssel véded a mindenféle idegeneket, devianciákat, stb. Kicsit próbáld magad beleélni egy magyar idős ember helyzetébe, aki a tyúkjaival alszik mert a tolvajok nem kímélik a birtokát és nem mer sötétedés után kimenni az utcára a kis zsákfalujában, mert akkora a bűnözés. Szerinted neki mi a véleménye a gárdáról? És a rendőrségről, ami felsőbb utasításra nem látja el a feladatát? Tanulj egy kis emberséget coffos!
baupexim1 2010.01.11. 14:38:34 / # 237112
a Józsit 11 éve ismerem... egyszer elmondok pár sztorit Róla... mindenesetre itt nem csk a vezetőkkel van baj... hogy is mondják? fejétől bűzlik a hal?:(

Oldalszám: 1785