emillio

2021.11.27.

A fecebook már kevés!

Be kell dobni magunkat nekük is!

Íme néhány fész post, aztán néhány hallotaxi cikk.
Mindenki döntsön a saját belátása szerint.

Kedves Kollégák!
Segitségre  volna szükség ..... 🙏🙏🙏
Mint tudjátok, egy kis csoport támogatja Minden szinten Schuller Emil Kollégát, aki egészségileg és anyagilag is rászorul, egyedül él 60000 Ft nyugdíjból, majdnem teljesen vak es nagyon beteg. Komoly , örûletes fájdalmakkal járó urológiai problámája van , melyet az egészségügy nem old meg, ezért szereztem megfizethetô Magán orvost, oda kéne elvinni Ôt, aztán meg haza. Sajnos a kis Csoportban Ezt ma nem tudjuk megoldani, ezért kérek segítséget ettôl a híresen összetartó csaoattól.
Aki tudja vállalni, akár díjazás ellenében, kérem hívjon mielôbb!
Köszönöm és Jó segíteni! Zokni

emillio  hozzászólásai:

A hallotaxi olvasói rengeteg kellemes percet, köszönhetnek neki!!!

NO SRÁCOK , MOST KELLENE ADAKOZNI!
Sajnos a pesti privát orvos nem műt, aki Emilliót megvizsgálta, viszont szereztem egy nemzetközi szaktekintélyt , Holmann Endre Professzort, aki privátban Kiskunhalason megvizsgálja és ha tudja meg is műti, de ez nem lesz olcsó ! Emillio jövő héten végrendeletet szeretne és aztán öngyilkos akar lenni, ha a fájdalom nem szűnik meg.
MOST KELL AZ ADAKOZÁS, összesen 14000 Ft maradt, ez a benzinre elég Kiskunhalasra. Fuvar is kellene, az én autóm sajnos nem alkalmas , de megyek én is! EZ MÁR MEGVAN, HÁLA TÓTH LALINAK! Az elején kell most nagyobb összeget adni, hogy komolyan vegyenek minket és egy körzeten kívüli kórházba egyáltalán beengedjenek vállalva a rozikót! Kiírom ide újra a számlaszámot, KÉRLEK AMENNYIT TUDTOK, utaljatok.
A közlemény rovatba Emilliót kérek írni!
Köszönjük szépen előre is! 🙏🙏🙏
Mert adni jó és a BUDATAXI ettől a legjobb!
Kérdés esetén bármikor hívjatok!
Üdvözlettel : Zokni 06308501858
Erste bank
116000066000000500776528
Közleménybe: Emillio!!

Köszi szépen!

T. hallótaxi !
Kíváncsi vagyok, hogy elég tökösek vagytok-e feltenni a honlapotokra, mert hisz ez a való történelem! Szeretettel üdvözöllek kedves mindnyájatokat: emillio
Nem hagyott választást nekünk:-)))
Figyelmeztetés: Csak 18 éven felülieknek!

Alkotta és lejegyezte:emillio

Kutyaugatásra ébredtem. A szomszéd tüneményes tibeti terriere jelezte, - idegen érkezik. Már legalább három hete tudtam, most mégis váratlanul ért. A szomszédom fűtéskorszerűsítésbe kezd a villanyár drasztikus emelkedése miatt.


Életképek 1.

2007.12.02.

Alkotta és lejegyezte: emillio
És csodát látok. Megjelenik álmaim asszonya. Látszik rajta, tudja magáról, hogy minden férfi Őt nézi – kívánja. Ahogy átlibeg átlósan előttem, ismerősnek tűnik. Vajon melyik színésznő vagy fotómodell, esetleg manöken lehet?